Jump to content



$~Athens~$ Lan~$ Party~ $ 22-23/5/2004


greekfragma

Recommended Posts

ΕΔΩ Ποσταρετε ΜΟΝΟ οσοι θα ερθετε ΜΑΖΙ με τον υπολογιστη σας.

Οι υπολοιποι που απλα θα ερθετε για το χαβαλε και να μας πειτε την καλησπερα σας παρτε με ενα τηλεφωνακι στο 210-5127418 το Σαββατο και την Κυριακη οποια ωρα γουσταρετε.

!!!!! ΟΛΟΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ !!!!!

Παρακαλω να ποσταρετε ΜΟΝΟ την συμμετοχη σας και ΠΟΙΕΣ μερες μπορειτε να ερθετε:

π.χ. Μονο Σαββατο..............Μονο Κυριακη............ΚΑΙ τις 2 ημερες

Η προσβαση στο σπιτι μου ειναι πανευκολη αφου εχω το μετρο στα 400μετρα.Παιρνετε την κοκκινη γραμμη και κατεβαινετε ΣΕΠΟΛΙΑ.Επειδη ΔΕΝ λεει να μεταφερετε ποδαρατο τα μηχανηματα σας απο το μετρο ως το σπιτι μου θα κανονισουμε να γινονται μινι διαδρομες με ενα απο τα βανακια των παιδιων.

Επισης οσοι ποσταρετε για την συμμετοχη σας να μην ξεχασετε να προσθεσετε αν διαθετετε φορτηγακι/αυτοκινητο για μεταφορες και ποιες περιοχες βολευουν ωστε να ερθετε πολλοι μαζι.δειτε ποιοι σας βολευουν και με ΠΜ'΄ς μεταξυ σας κανονιστε λεπτομερειες.

Επισης να μην ξεχασετε οσοι ερθετε με τον υπολογιστη σας να φερετε και τα απαραιτητα πολυμπριζα.εαν εχετε και UPS και χωραει να το παρετε πακετο ωστε να ειμαστε και πιο ησυχοι με τα ρευματα.

Ο εξοπλισμος που διαθετω ειναι ενα 24αρι Hub 3COM και ενα καλωδιο UTP περιπου 20μετρα.Εαν νομιζετε οτι θα χρειαστει κατι ακομα απο καλωδια κλπ κλπ φερτε το.Η κουλουρα με το καλωδιο που εχω εγω εχει μονο 2κλιπσακια....Εαν εχετε κλιπσακια φερτε τα ωστε να φτιαξουμε τον απαραιτητο αριθμο καλωδιων με την κουλουρα.

Αυτα για την ωρα.......Εαν προκυψει κατι ακομα θα κανω Edit το ιδιο ποστ και δεν θα γραψω νεο ωστε να μην χαλασω την ροη των συμμετοχων......

Ευχαριστω ολους σας:T:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Λοιπον!

Για μια ακομα φορα δηλωνω απεριφραστα πως θα ερθω!(με θελετε δε με θελετε...!!) :p

Μαλλον κ τις 2 μερες αλλα θα δουμε.Μπορω να φερω(εκτως του pcου κ του κορμιου μου) ενα σακουλακι με κλιπσακια utp καθως κ μια πρεσα για να τα φτιαξουμε.

Μενω Φιλαδελφεια,οπωτε οποιος ειναι απο εδω γυρω κ δεν εχει μεταφορικο ας στηλει πμ να το κανονισουμε:T:

Link to comment
Share on other sites

Είμαι μέσα για την Κυριακή. Θα είμαι με αυτοκίνητο οπότε αν μένει κανείς στα (ντρέπομαι που το λέω αλλά....) Βόρεια Προάστια οπότε αν μένει κανείς κοντά μπορούμε να έρθουμε μαζί.

Μπορώ να φέρω 4 κλιπάκια και πρέπει να έχω κάποια μέτρα καλώδιο.....

Link to comment
Share on other sites

η 1η 5αδα σχηματιστηκε....μενουν αλλες 3 5αδες..........δεν θελω μα και μου....θα ρθειτε ρεεεεεεεεε.......οσο για τα καλωδια Utp.εχω 25μετρα κουλουρα.......μονο κλιψακια θα χρειαστουμε νομιζω.........αντε φερτε και ακομα 10μετρα για καλο και για κακο.....

Samael + Jimmyfox κανονιστε να ερθετε μαζι μιας και για να ερθεις σεπολια τζιμυ περνας διπλα απο φιλαδελφεια και τον φιλο Samael.

ΑΝΤΕ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....περιμενω πολλους ακομα να ποσταρουν την συμμετοχη τους....βεβαια καποια μεγαλα κεφαλια πληροφορηθηκα οτι προτιμουν να πεθανουν στη δουλεια το συγκεκριμενο ΣουΚου εκτος αθηνων και να μας γραψουν.....χεχεχεχεχε....εχω και γω τις πληροφοριες μου παλιοπαιδα και ξερω γιατι δεν θα ρθει οποιος λειπει.........ΜΠΟΥ!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από greekfragma

Samael + Jimmyfox κανονιστε να ερθετε μαζι μιας και για να ερθεις σεπολια τζιμυ περνας διπλα απο φιλαδελφεια και τον φιλο Samael

’μα είναι για τον Samael.....

Link to comment
Share on other sites

πολυ καλη φαση.....

μπορει να μην φερω το pcακι λογω ανακατασκευης και modding...

αλλα μουσικουλες κα υγρα πολεμοφοδια ειναι στανταρ ....

Saturday is the Day...:jump:

notia proastia εαν βολευει καποιον....

δυστυχως λογω οικογενειακων υποχρεωσεων το σαββατοκυριακο δεσμευτηκε .....

some other time.....

Link to comment
Share on other sites

To 24 άτομα δεν είναι περιοριστικό.. φέρνουμε κι άλλα switch-άκια - hub-άκια και τα κάνουμε 104...Πόσοι χωράμε στο σπίτι είναι το θέμα..Εγώ λέω μέχρι πέμπτη πρωί να έχουμε γράψει ποιοι θα είμαστε. Να κανονίσει ο Fragma με κάποιον άλλον(ους - εμένα) το πως θα κάτσουν τα κουτιά και που..κι επίσης να κανονίσουμε το τι ακριβώς παιχνιδάκια θα παίξουμε.. για να μη ψάχνουμε τελευταία στιγμή και γίνει μπάχαλο.. ’ντε και καλό μας gaming :)

Link to comment
Share on other sites

Καλά τα λες DJD πρέπει όποιοι έχουν hub/switch να τα φέρουν όπωσδήποτε γιατί από αυτά κρεμόμαστε και πρέπει να έχουμε καβάντζα...πείτε και τι παιχνίδια γιατί είμαι καράnoob σε πολλά μιας και δεν πολυπαίζω...θα τα σηκώνει η 9600?Λολ

Link to comment
Share on other sites

Πωπω ο πιερος δεν μπορει με 512 θα κολλαει ο υπολογιστης του.Παντα αυτη ειναι η δικαιολογια οταν δεν θελει να τον πιει."α δεν μπορω να παιξω underground με τοση λιγη μνημη!" ΕΛΕΟΣ!

Link to comment
Share on other sites

Μην ανυσηχειται ρεεεεε ....θα φερω κανα-δυο 512ρια να παιζουν :p:D και παιζει και 3Com24 switch ....... ειμαι και για τις δυο μερες μαλλον .... εχω αμαξι ....αλλα επειδη θα ερθουμε με τον zarra δεν νομιζω να χωραει αλλον!!

Link to comment
Share on other sites

ωραιος ο μορτης!!!!!

μαζευτηκαμε οι 15.......μια χαρα για μια βδομαδα πριν το ραντεβου........

τα νεα του μορτη για το switch24 3com ειναι πολυ καλα και πολυ πιθανον να παιζει και αλλο ενα απο τη μερια μου.οσοι εχετε περισσευμα μνημων να το φερετε μαζι σας καθως θα τα χρειαστουμεεεε:devil: :devil: :devil:

αντε να γινουμε 20!!!!!:devil:

περιμενω κι αλλα ποσταρισματα συμμετοχων.........αντε ρεεεεεεεεεεεε:T:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.