Jump to content



Ας κάνουμε το Εργαστήρι καλύτερο!


Recommended Posts

Πως είμαστε; Για δείτε λίγο τι σκεφτηκα. Μπορούμε, αντί να χρησιμοποιούμε τον χώρο της υπογραφής για να περιγράψουμε το σύστημα μας, να υπάρχει κάποιος ξεχωριστός χώρος όπου θα μπορεί ο οποιοσδήποτε από εμάς να δει το σύστημα του άλλου; Θα είναι οργανωμένο. Π.χ. cpu: Intel q9400 stock clock:..... o.c.: ...... . Εκεί αριστερά που έχει κάτω από το avatar τα στοιχεία μας, ας έχει και μία επιλογή "σύστημα" και μία άλλη "σύστημα 2", για όσους έχουν παραπάνω από έναν υπολογιστή και να είναι κάτι σαν κουμπί που όταν το πατάς, θα ανοίγει κάτι σαν παράθυρο όπως όταν πατάς πάνω σε εικόνες για να κάνεις μεγένθυση, όπου θα φαίνεται το σύστημα του χρήστη αναλυτικά. Δεν πρέπει να είναι δύσκολο κάτι τέτοιο ε; Πείτε μου όμως πρώτα εάν συμφωνείτε.

Link to comment
Share on other sites

Μας συγχωρείτε! Ο διαχειριστής έχει ορίσει ότι έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μόνο μία αναζήτηση κάθε 10 δευτερόλεπτα. Δοκιμάστε ξανά μετά απο 1570 δευτερόλεπτα!

Μου το βγάζει αν κάνω αναζήτηση και ενώ είμαι offline

Link to comment
Share on other sites

Στο ίδιο θέμα. Απ' ότι έχω καταλάβει οι ειδήσεις στο twitter δεν βγαίνουν real time, αλλά (υποθέτω) ανά κάποιο χρονικό διάστημα, όπου ξαφνικά εμφανίζονται ταυτόχρονα 5-6 ειδήσεις. Δεν γίνεται να βγαίνουν real-time; :p

Link to comment
Share on other sites

τελικα στις αγγελιες επιτρεπεται να προστεθουν νεα προϊόντα? Δεν μιλαω για το αρχικο post, μιλαω για post μερες μετα. Ρωταω γιατι βλεπω αλλες φορες να γινεται χαλαρα και σε αλλες περιπτωσεις να σβηνονται τα post :nothing: Καλο ειναι να υπαρχει μια κοινη γραμμη

Link to comment
Share on other sites

Το έχουμε ξαναπεί πολλές φορές, το report δεν είναι ούτε ρουφιανιλίκι ούτε κακία. 10 άνθρωποι είμαστε για πάνω από 1000 posts τη μέρα, λογικό είναι να μη τα βλέπουμε όλα, οπότε χρειαζόμαστε την βοήθεια σας αν δείτε κάτι που μας έχει ξεφύγει.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.