Petrossortep Ιούνιος 6, 2012 #241 Ιούνιος 6, 2012 +Tα γραφικα ειναι εντυπωσιακα καλα.Αυτά άραγε τί να'ναι;Agni's Philosophy FINAL FANTASY REALTIME TECH DEMOLuminous Engine(next gen games). Real time demo.Ακόμα στο 50% downloaded είμαι. Πολύ συνωστισμός έχει πέσει. Άντε να δούμε.
z3et Ιούνιος 7, 2012 #242 Ιούνιος 7, 2012 Αυτά άραγε τί να'ναι;Agni's Philosophy FINAL FANTASY REALTIME TECH DEMOLuminous Engine(next gen games). Real time demo.Ακόμα στο 50% downloaded είμαι. Πολύ συνωστισμός έχει πέσει. Άντε να δούμε.Κατεβαζεις τον editor της engine? Απο που?ΥΓ: Buy cd key Max Payne 3 retail - 15.38€ - Video Games - Action - FPS 15€
DJD Ιούνιος 8, 2012 #243 Ιούνιος 8, 2012 Τραγικό μικρό το παιχνίδι.. περισσότερα cutscenes είχε παρά δράση. Ναι ωραίο ήταν, αλλά είναι σαν χεις ένα κιλό παγωτό στο ψυγείο και να μπορείς να φας μια κουταλιά.
jesus Ιούνιος 8, 2012 #244 Ιούνιος 8, 2012 Να κανω μια ερωτηση.Γιατι ολοι οι αλλοι εκτος απο σενα μπορουν να πεταξουν grenades?Ελεοc.Eιμαι chapter 8-9 δεν θυμαμαι ,μετα απο τις φαβελες.Ωραιο ειναι γενικα.
Hydra Ιούνιος 8, 2012 #245 Ιούνιος 8, 2012 Τις πρώτες πρωινές ώρες της 9ης Ιουνίου θα παίξω κι εγώ Max Payne. Amen! :worship:
Dant3 Ιούνιος 8, 2012 #246 Ιούνιος 8, 2012 Ναι ελα ντε αυτο με τις χειροβομβιδες το παρατηρησα και εγω!!Και εν τω μεταξυ νομιζω σου εχει στις ρυθμισεις επιλογη για το πληκτρο!!Ασε που σε σχεση με τα παλια νομιζω εχει τραγικα λιγα οπλα
javaneze: Ιούνιος 8, 2012 #248 Ιούνιος 8, 2012 Τραγικό μικρό το παιχνίδι.. περισσότερα cutscenes είχε παρά δράση. Δοκιμασες μηπως στο arcade mode να δεις μηπως ειναι διαφορετικο; Θα το δοκιμασω μολις το τερματισω, φοβαμαι τωρα μη τυχον κανει overwrite το savegame. ... Ξερει κανεις αν υπαρχει κανενας συνδυασμος πληκτρων που να προσπερναει τα cutscenes και να σε πηγαινει απευθειας στη δραση; Εστω στα ενδιαμεσα των chapters που ειναι τεραστια ... ( Πως μου λειπει το comic cutscene του 1 & 2 ... )
mchls Ιούνιος 27, 2012 #251 Ιούνιος 27, 2012 New Max Payne 3 PC Update Adds Mouse Acceleration Option & Aspect Ratio SettingMax Payne 3 PC Update Changelog:-Security fixes-Various bug/stability fixes-MSAA white outline fix-Various multi-head improvements-Text chat added to lobbies by default-Mouse acceleration setting added to controls menu-Aspect ratio setting added to the graphics menu
mchls Ιούνιος 27, 2012 #252 Ιούνιος 27, 2012 Max Payne 3 – ‘Local Justice DLC Pack’ hits PC on July 17thThis new DLC features:• 55th Battalion HQ map for all game modes• The Imperial Palace and Departure Lounge maps for Deathmatch, Team Deathmatch and Payne Killer• Light Fingers Item for faster looting• M4 Assault Rifle with attachments• São Paulo Police Faction with related avatar customization options
mchls Ιούνιος 28, 2012 #253 Ιούνιος 28, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=eU0dgjon10U]A Day in the Life of Max Payne - YouTube[/ame]
mchls Ιούλιος 3, 2012 #254 Ιούλιος 3, 2012 Get overprepared for Max Payne 3's DLC with these previews+[ame=http://www.youtube.com/watch?v=r3vegyBG6os]Max Payne 3: How to Disable Memory Limit (Tutorial for 512MB GPU and MSAA Antialiasing) - YouTube[/ame]
jesus Ιούλιος 3, 2012 #255 Ιούλιος 3, 2012 To τερματησα το παιχνιδακι πριν αρκετες μερες.Γενικα καλο σαν shooter απλα ενω ξεκινησε και σεναριακα πολυ ωραια η συνεχεια ηταν εντελως αδιαφορη.Απο καποιο σημειο και μετα επαιζα απλα για να το τερματησω να φαει delete.
csaris Ιούλιος 6, 2012 #256 Ιούλιος 6, 2012 Παιδακια το τσιμπησα απο εδω με 20$ και ηδη κατεβαινει.Buy cd key Max Payne 3 retail - 16.45€ - Video Games - Action - FPSΕdit:Ακομα να κατεβει, ειναι μολις 27,6GB!
jordanis Ιούλιος 7, 2012 #257 Ιούλιος 7, 2012 καλησπέρα. κατέβασα απο cdkeyhouse το max payne 3 και αντιμετωπίζω το εξής πρ'όβλημα. ξέρετε τι μπορεί να παίζει? είναι η 2η φορά που το κατέβασα και έκανε 8 ώρες . την πρώτη τα 43 gb του σκληρού δεν έφτασαν...:hang3: δεν την παεύω για τρίτη:help1::help1:
Dr.Paneas Ιούλιος 7, 2012 #258 Ιούλιος 7, 2012 Αν το πακέτο είναι Ok σε κάποιον φίλο σου, τότε Checkαρε τις ram σου.
jordanis Ιούλιος 7, 2012 #259 Ιούλιος 7, 2012 το πρόβλημα διορθώθηκε αλλά ρε παιδιά μου έπιασε 55gb στον σκληρό .60gb είχε o ssd και με άφησε με 5..μια ώρα update κατέβαζε. αφού έκανε αποσυμπίεση και installing σε ένα συγκεκριμένο folder που υπέδειξα, συνέχισε με την κανονική εγκτάσταση στο ίδιο φάκελλο (τον υπέδειξα εγώ). μήπως την τελική εγκατάσταση να την έκανα σε άλλο folder ώστε να σβήσω τα αποσυμπιεσμένα αρχεία μετά?έχει συμβεί και σε κανένα άλλο?κουφάθηκα λέμε.
csaris Ιούλιος 8, 2012 #260 Ιούλιος 8, 2012 το πρόβλημα διορθώθηκε αλλά ρε παιδιά μου έπιασε 55gb στον σκληρό .60gb είχε o ssd και με άφησε με 5..μια ώρα update κατέβαζε. αφού έκανε αποσυμπίεση και installing σε ένα συγκεκριμένο folder που υπέδειξα, συνέχισε με την κανονική εγκτάσταση στο ίδιο φάκελλο (τον υπέδειξα εγώ). μήπως την τελική εγκατάσταση να την έκανα σε άλλο folder ώστε να σβήσω τα αποσυμπιεσμένα αρχεία μετά?έχει συμβεί και σε κανένα άλλο?κουφάθηκα λέμε.Tα πρωτα κατεβασμενα σβηστα δεν χρειαζονται...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.