Jump to content



e-shop.gr και κοροϊδία;


filthy_dwarf

Recommended Posts

Λοιπόν στέλνω κάτι Ram στο e-shop.gr για εγγύηση γιατί κάηκαν. Με παίρνουν σήμερα τηλέφωνο για να μου πουν ότι η ram ήταν καμμένη και είχε βγάλει υγρά και γιαυτό δεν με καλύπτει η εγγύηση..... παίζει αυτό το πράγμα ή με κοροϊδεύουν ;;;;

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Στην αθήνα είναι ο τεχνικός.... σκέφτομαι να πάρω τηλέφωνο στα κεντρικά να αρχίσω να χώνω. όχι για να τις πάρω πίσω αλλά για να τους εξηγήσω γιατί δεν θα ξαναψωνίσω απο εκεί και γιατί θα κλείσουν.

Link to comment
Share on other sites

ναι λέει σε αυτήν την περίπτωση δεν ισχύει η εγγύηση....... Στην αρχή όταν μου το είπε κατάλαβα ότι χάλασαν επειδή βράχηκαν. Του λέω κάτσε ρε φίλε δηλαδή θες να μου πεις ότι μπήκαν νερά οχι σε όλο το pc ΜΟΝΟ στην ram μου; και μου λέει όχι όχι επειδή κάηκε τα έβγαλε τεχνικός είμαι εγώ ξέρω..... Καλά του λέω δεν έχει σημασία και τόσο τι έγινε με τα υγρά εμένα με νοιάζει να τις πάρω πίσω.Και γιατί υπάρχει η εγγύηση αν δεν με καλύπτει όταν χαλάσει απο μόνο του το προϊόν.....

Link to comment
Share on other sites

Τσιπάκια που βγάζουν υγρά. Αλλά είναι τεχνικός αυτός και ξέρει. Απίστευτα πράγματα. Ειλικρινά θα τους το ζητούσα επίσημα εγγράφως έστω και σε mail αυτό, για να το στείλω πακέτο σε ΙΝΚΑ και όπου αλλού. Σίγουρα mail στην εταιρία κατασκευής των μνημών και επιπλέον κράξιμο να δούμε τι θα πούνε. Α! και αρνητική στο σκροθτζ (αν και πλέον μάλλον θα έχουν αποκτήσει ανοσία σε αυτές τις αρνητικές).

Link to comment
Share on other sites

Ζήτα τες πίσω με επίσημο χαρτί από το e-shop για το πρόβλημα τους.

Επικοινώνησε με kingston και ζήτα RMA και επίσης σκάναρε το έγγραφο που θα σου στείλει το e-shop και κοινοποίησέ το σε INKA ΚΑΙ KINGSTON.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.