Jump to content




DJD

Recommended Posts

Αν δεν καπνίζαμε θα έπαιρνες την βενζίνη 30 λεπτά ακριβότερη κτλ. κτλ.:p

πλάκα πλάκα, εάν ξαφνικά έκοβαν όλοι οι έλληνες το κάπνισμα, θα έτρεχαν και δεν θα έφταναν στο υπουργείο οικονομικών...

Link to comment
Share on other sites

Καιρο ειχε να μου ερθει...

Αγαπητοί πελατών της Τράπεζας Πειραιώς,

Είμαστε εκτελεί μια πλήρη καθαρισμό βάση δεδομένων των πελατών και ζητάμε από όλους τους πελάτες μας να συνδέεστε και να επιβεβαιώνουν τη δραστηριότητα του λογαριασμού τους. Όλοι οι λογαριασμοί που παραμένουν μη-προσβάσιμες μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 2011 θα είναι κλειστό.

Ψηνομαι να πατησω...απο περιεργεια... αδειος ειναι ο λογαριασμος εδω και 1+ χρονο... (αμφιβαλλω αν θα μαζεψαν τοκους τα κατι cent που ειχα αφησει... πιο πιθανο να μου τα εχει καβατζωσει η τραπεζα σαν "εξοδα λογαριασμου" ... εδω που τα λεμε θελει πολυ υπολογιστικη ισχυ και 2-3 υπαλληλους και πολλα εκταρια για να αποθηκευσουν τα λιγοτερο απο 1 ευρω μου... :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Άμα δε σε θέλει...

Ο Αλγερινός Μοχάμεντ Σαμίρ Φεράτ γλίτωσε το θάνατο, όταν παραχώρησε τη θέση του σε κάποιον άλλον, στην πτήση προς τη Βοσνία, το 1996. Ωστόσο, ο Φεράτ σκοτώθηκε τον ίδιο χρόνο, όταν πετώντας από Νέα Υόρκη προς Παρίσι, κατέπεσε το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε.

Καλημέρα :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.