Jump to content

DJD

Recommended Posts

Η ανακάλυψη τις μέρας.

άμα το βάψεις το αεροπλάνο κίτρινο γίνετε τελείως σαν ιπτάμενοι μπανάνα XD

[MENTION=9387]victor[/MENTION]

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Ασ'τον ησυχο εχει τα γενεθλια του σημερα ! :hehe:

Μη ξεχάσεις να τον πάρεις το βράδυ να του ευχηθείς :p

μαμω την τεχνητη νοημοσυνη μου μεσα,ποτε δεν θα την περασω

με εχει πιασει μια μαυριλα,μια απαισιοδοξια.

που ναι η χαρα μαμω,ζωη ειναι αυτη που κανουμε μεσα στο αγχος.

παω να δω το ανίψι μου να ξεχαστω λιγο:coax:

Την έχω παρατήσει ήδη... Τα λέμε στην εξεταστική του Φλεβάρη πάλι

Ο victor μόνο 19 είναι? μπουμπούκι.

Μπουμπούκι αλλά και ανώτατος διοικητικός εκπρόσωπος του κινήματος "The Atheists".

Beat that!

Μπουμπούκι αλλά και ανώτατος διοικητικός εκπρόσωπος του κινήματος "Cyber Atheists".

Beat that!

fixed :dirol:

Πολύ τσίπηδες στην GET Courrier. Εξαιρουμένου ότι με πήραν 2 φορές τηλέφωνο για οδηγίες στο πως να 'ρθουν (δίπλα στον Κηφισσό είμαι πανάθεμα :wall:), του δίνω 40άρι, περιμένω 5 ευρώ ρέστα και δεν είχε. Ψιλά δεν είχα, οπότε του πα να τα κρατήσει και μου δωσε τα 2.50. :mad:

Πολύ τσίπηδες στην GET Courrier. Εξαιρουμένου ότι με πήραν 2 φορές τηλέφωνο για οδηγίες στο πως να 'ρθουν (δίπλα στον Κηφισσό είμαι πανάθεμα :wall:), του δίνω 40άρι, περιμένω 5 ευρώ ρέστα και δεν είχε. Ψιλά δεν είχα, οπότε του πα να τα κρατήσει και μου δωσε τα 2.50. :mad:

Τσίπηδες ή πονηροί; Για αυτό πάντα έχω το ακριβές αντίτιμο για τους ταχυδρόμους. Άντε να τους αφήσω κανένα μισό ευρώ αν το κόστος είναι 99.50. Δεν περισσεύουν και πιθανόν αν τους ζήταγα εγώ μισό ευρώ δεν θα μου έδιναν.

Γενικά σαν εταιρεία δεν μου καλάρεσε. Ούτε υπέγραψα κάποια σχετική κατάσταση ότι παρέλαβα. Θα μου πεις λεπτομέρειες... :shout:

Η Γενική κάπως την έχει δει και δεν παραδίδει έγκαιρα στο σπίτι, πρέπει να περάσεις εσύ από εκεί..

Κωλοχανεία.. (αν δείτε και το "μαγαζάκι" της Τραγικής θα γελάσετε). In ΕΛΤΑ we trust.

Διάλεξα GET γιατί είχε 1.70 μεταφορικά, αν διάλεγα Γενική που ήταν 5 ευρώ, θα πήγαινα να το πάρω κιόλας... πως το θέλουν; :getlost:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.