Hydra Οκτώβριος 22, 2012 #12702 Οκτώβριος 22, 2012 Εγώ δεν κατάλαβα πότε πήγε 22 Οκτωβρίου, οπότε εσείς καλά είστε. Ξέχασες να ξυπνήσεις τους Green Day;
astrolabos Οκτώβριος 22, 2012 #12703 Οκτώβριος 22, 2012 @ολοι ειναι που μας ψεκαζουν και βρεχει Εσύ το θες με πίεση το ψεκαστήρι σου νομίζω
FANISTELROOY Οκτώβριος 22, 2012 #12704 Οκτώβριος 22, 2012 Τα τελευταια 2 πακετακια απο κινα εχουν ερθει ανοιγμενα. Εχουν αγριεψει οι τελωνες.... ευτυχως ηταν μια θηκη gel κινητου και κατι μπαταριες πλακε.Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
filthy_dwarf Οκτώβριος 22, 2012 #12705 Οκτώβριος 22, 2012 και εγώ παράγγειλα απο Dx.com και έχει μείνει στο τελωνείο
grathk Οκτώβριος 22, 2012 #12707 Οκτώβριος 22, 2012 Les Trolls magnifiques... ... ilikrina tora ti prospathis na kanis fenete oti den kseris tpt kai eisai kompleksikos Στο insomnia αυτά.. Gtfo pezi na min exo oute ena post sto insomnia teneke Καιρός λοιπόν να πας να κάνεις παρέα στους όμοιους σου. Πέρα απο τον τρόπο που γράφεις, αυτά που λες είναι ζημιογόνα για τον άνθρωπο που ξεκίνησε το θεμα και για την εικόνα του forum γενικότερα. Μάθε την γλώσσα και σκέψου πριν γράψεις ότι σου κατέβει. Δεν ήταν προσωπική επίθεση, πλέον είναι όμως. Ox den mporo allo me sena exo pethani sta gelia, re file exeis doulepsi pote se service na dis ti ginete ? Ναι έχω δουλέψει σε service, αυτά που λες γίνονται σε μπακάλικα.. αυτα που λεω γινονται παντου, εισαι εντελως ηλιθιος δεν εξηγηται αλλιως αντε βρες εσυ πλαστικα για βαση απο 750 πλακα μου κανεις δεματικο και παλι δεματικο σε τετοιες περιπτωσεις παντα εν γνωση του πελατη και βεβαια αυτα παντα δωρεαν, αν ειναι δυνατον γινονται σε μπακαλικα, τοτε στο δικο μου μπακαλικο γινονται αρκετα συχνα και δεν εχω δει κανενα προβλημα. τωρα εσυ που βρισκεις και τα μπακπλατε στα 775 ενας θεος ξερει ηλιθιε ε ηλιθιε Backplate for Intel Socket 775 LGA775 Tall Standoffs | eBay e eisai ilithios, trompas, exeis di mama psixtra na exei backplate ????, kai an einai na dosis 10 dolaria gia to backplate pare mia xilence me 7,9e apo elada trompa
papajim Οκτώβριος 22, 2012 #12708 Οκτώβριος 22, 2012 Level: ASIAN....[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Dze9jG7wsao]2012 Japan Juggling Festival Championship HD - YouTube[/ame]
theo_mich Οκτώβριος 22, 2012 #12709 Οκτώβριος 22, 2012 Τα τελευταια 2 πακετακια απο κινα εχουν ερθει ανοιγμενα. Εχουν αγριεψει οι τελωνες.... ευτυχως ηταν μια θηκη gel κινητου και κατι μπαταριες πλακε.Sent from my HTC HD2 using Tapatalk και εγώ παράγγειλα απο Dx.com και έχει μείνει στο τελωνείο Την προηγουμενη βδομαδα παρελαβα 2 δεματα απο HK πανω απο 100$ + 30$ μεταφορικα εκαστο... Και 5-6 φακελακια.. Ολα κλειστα. Μην μου λετε τετοια γιατι περιμενω και 2 αεροπλανα απα hobbyking και ειναι τερατα κουτια 3Kg το καθενα >200$
LevelOne Οκτώβριος 22, 2012 #12711 Οκτώβριος 22, 2012 Άσχετο μεν... [MENTION=6825]theo_mich[/MENTION] για το hobbyking. Έχε υπόψην σου οτι άνοιξε "ανιτπροσωπεία" στην Ελλάδα, την έχει πάρει ο Διαμαντής απο το Heliland.com Αν χρειάζεσαι κατι παίρνε ενα τηλ πριν εκει, μπορει να το εχει ηδη και να γλυτώσεις και μεταφορικά και τυχόν τελωνειακά (αν και οτιδηποτε εχω παρει απο hobbyking, και ειναι ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ δεν ειχα ποτε θεμα με τελωνειο, με μεγαλύτερη αξία ενα T-Rex 600 ESP).
ARMAGEDDON Οκτώβριος 22, 2012 #12712 Οκτώβριος 22, 2012 εμένα σήμερα με έπαιρνε τηλέφωνο το eshop για να μου πει ξέρετε κάτι usb wifi θα έρθουν του αγίου :tw: αυτου νου ! ρε θα τους πάρει ο :devil:λος δεν πρόκειται να τα ακυρώσω 7 ευρώ το ένα έκαναν
theo_mich Οκτώβριος 22, 2012 #12713 Οκτώβριος 22, 2012 Άσχετο μεν... [MENTION=6825]theo_mich[/MENTION] για το hobbyking. Έχε υπόψην σου οτι άνοιξε "ανιτπροσωπεία" στην Ελλάδα, την έχει πάρει ο Διαμαντής απο το Heliland.comΑν χρειάζεσαι κατι παίρνε ενα τηλ πριν εκει, μπορει να το εχει ηδη και να γλυτώσεις και μεταφορικά και τυχόν τελωνειακά (αν και οτιδηποτε εχω παρει απο hobbyking, και ειναι ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ δεν ειχα ποτε θεμα με τελωνειο, με μεγαλύτερη αξία ενα T-Rex 600 ESP). Ξερω για το heliland, παιρνουμε και απο κει αρκετα πραγματα. Αλλα προτιμω να περιμενω 1 μηνα για την τεραστια ποικιλια του ΗΚ international warehouse και οπως και να το κανεις στο heliland ειναι διπλη τιμη το 90% των πραγματων.. Nevertheless, μπραβο στα παιδια για το store front. Και μονο που υπαρχει στη λιστα Hobbyking Athens:T: edit. Πως και δεν εχουμε RC thread?
SirDiman Οκτώβριος 22, 2012 #12714 Οκτώβριος 22, 2012 RainyMood.com: Rain makes everything better. σε συνδιασμο με καποιο mp3/youtube electro-vocal κατι "ηρεμο" δλδ ειναι σουπερ combo.
performer Οκτώβριος 22, 2012 #12715 Οκτώβριος 22, 2012 RainyMood.com: Rain makes everything better. σε συνδιασμο με καποιο mp3/youtube electro-vocal κατι "ηρεμο" δλδ ειναι σουπερ combo. με παρακολουθεις;;; το παραπανω λινκ + [ame=http://www.youtube.com/watch?v=WXnWfx6bIVE]Song of Healing 10 Hours - YouTube[/ame]
vic Οκτώβριος 23, 2012 #12716 Οκτώβριος 23, 2012 Όχι μόνο η 28η πέφτει Κυριακή, αλλά χάνουμε και μία ώρα ύπνου. Και κερατάς και δαρμένος.
NoDsl Οκτώβριος 23, 2012 #12717 Οκτώβριος 23, 2012 κερδίζεις μια ώρα. Πίσω πάει το ρολόι. Μέρα κιόλας. Πάω για κανά ποδήλατο.
vic Οκτώβριος 23, 2012 #12718 Οκτώβριος 23, 2012 κερδίζεις μια ώρα. Πίσω πάει το ρολόι. Μέρα κιόλας. Πάω για κανά ποδήλατο. May a squadron of vaginas find their way to your crotch by day's end, dear sir. And have a joyous day.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.