Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    Η αγορά κρυπτονομισμάτων αιμορραγεί τρισεκατομμύρια δολάρια σε ένα μόλις 24ωρο. Σπάει η φούσκα;

    Η αγορά κρυπτονομισμάτων βιώνει άλλη μια σημαντική μείωση των τιμών, με τη συνολική αποτίμηση της αγοράς να μειώνεται κατά περισσότερο από ένα τρισεκατομμύριο δολάρια σε λιγότερο από 24 ώρες. Το κορυφαία κρυπτονόμισμα, Bitcoin, έχει χάσει πάνω από 30% της αξίας του, φτάνοντας στα 31.000 $. Το Ethereum έχει μειωθεί κατά 40% στα 2.424 $ και το πολυσυζητημένο Dogecoin έχει μειωθεί κατά 45%.

     

    large.33mjBVcXQNijCsZI.jpg

     

    Καθώς η αγορά προσπαθεί να σταματήσει την αιμορραγία, τα βασικά ανταλλακτήρια όπως τα Coinbase και Binance τέθηκαν εκτός λειτουργίας, επικαλούμενα ζητήματα "συμφόρησης δικτύου" που προέρχονται από την απροσδόκητη αστάθεια. Καθώς οι επενδυτές προσπαθούν να πουλήσουν, αυτό φαίνεται σαν ένας τρόπος μείωσης του ποσού των κρυπτονομισμάτων που διατίθενται στην αγορά, κάτι που θα τροφοδοτούσε ακόμη περισσότερο τον κύκλο μείωσης της αξίας των κρυπτονομισμάτων. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για φούσκα που σπάει ή όχι, πρόκειται ακόμα για ένα θεμελιώδες σοκ στην εμπιστοσύνη που είχε ήδη επιτευχθεί από αυτές τις πλατφόρμες και την αγορά κρυπτονομισμάτων στο σύνολό της. Το πώς αυτές οι εξελίξεις θα επηρεάσουν τις διαθεσιμότητες στην αγορά και κυρίως τη ζήτηση για κάρτες γραφικών και άλλο hardware μένει να το δούμε. Ακόμα και να μειωθεί η ζήτηση λόγω αυτής της πτώσης της αξίας των κρυπτονομισμάτων, θα χρειαστούν αρκετοί μήνες μέχρι να επανέλθει η κανονικότητα στην αγορά ημιαγωγών.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.