Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Λιανοπωλητής προϊόντων εξόρυξης κρυπτονομισμάτων προκαλεί τους gamers που δεν μπορούν να βρουν κάρτα γραφικών σε λογική τιμή

    Ίσως να μην μπορείτε να βρείτε μια νέα κάρτα γραφικών AMD Radeon σειράς RX 6000, αλλά οι υπεύθυνοι του Cryptominers Bahrain δήλωσαν ότι έλαβαν ένα φορτηγό με κάρτες γραφικών Radeon RX 6600 XT. Προσπαθήστε να μην σπάσετε την οθόνη σας όταν δείτε το ακόλουθο σχετικό video:

     

    Η Cryptominers είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται σε συστήματα εξόρυξης κρυπτονομισμάτων και πρόσφατα φαίνεται ότι παρέλαβε εκατοντάδες κουτιά με κάρτες γραφικών PowerColor, SAPPHIRE και XFX Radeon RX 6700 XT, Radeon RX 6800 XT και Radeon RX 6900 XT. Η εταιρεία προσφέρει επίσης ASIC για την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων, αλλά περισσότερο ασχολούνται με συστοιχίες και φάρμες εξόρυξης του "ψηφιακού χρυσού".

     

    Υπάρχουν ακόμη και μερικές παλαιότερης γενιάς κάρτες γραφικών Radeon RX 580 8GB, καθώς φαίνονται ορισμένες XFX Radeon RX 580 8GB στην εικόνα. Υπάρχουν επίσης κορυφαίες κάρτες γραφικών Radeon RX 6900 XT που σίγουρα κάνουν τους gamers να σκέφτονται περί "άσκοπης χρήσης πυριτίου τεχνολογίας RDNA2", αλλά αυτός είναι ο κόσμος που ζούμε σήμερα...


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.