Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Oculus κυκλοφορεί το Rift στις 28 Μαρτίου με 30 VR παιχνίδια

    Η Oculus ξεκίνησε να δέχεται τις προπαραγγελίες για το Rift από τον Ιανουάριο με τιμή στα 599 δολάρια, με προγραμματισμένη ημέρα κυκλοφορίας την 28η Μαρτίου. Σύμφωνα με την εταιρία την ίδια ημέρα θα είναι διαθέσιμα 30 VR παιχνίδια.


    α παιχνίδια αυτά σας μεταφέρουν από το απέραντο διάστημα σε μυστηριώδεις λαβυρίνθους και φανταστικούς κόσμους περιπέτειας", αναφέρει η εταιρία σημειώνοντας ότι αυτό "είναι μόνο η αρχή."

     

    Η πλήρης λίστα με τα παιχνίδια είναι αυτή :

     

    oculus-rift-launch-games.jpg

     

    Η Oculus δήλωσε ότι "συνεργάζεται με χιλιάδες developers  σε τελείως νέες VR  εμπειρίες", αλλά όσοι ενδιαφέρονται για την gaming προοπτική του  νέου  headset, χωρίς αμφιβολία θα μείνουν ευχαριστημένοι αφού "πάνω από 100 παιχνίδια έρχονται στο Rift αυτόν τον χρόνο".

     

    oculus-home.jpg

     

    Η εταιρία ανακοίνωσε το νέο Oculus Home στο Rift, ειδικά κατασκευασμένο για περιήγηση σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας και το περιγράφει ως τον "καλύτερο τρόπο να εξερευνήσετε την βιβλιοθήκη σας, να ανακαλύψετε νέο περιεχόμενο και να συνδεθείτε με φίλους σας". Όταν δεν φοράτε το Rift headset θα μπορείτε να βλέπετε αυτό το περιεχόμενο από την εφαρμογή Oculus για desktop.

     

     

    Πηγή : neowin

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.