Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Toshiba ανακοίνωσε το Encrypted USB Flash Drive

    Είναι ιδανικό για επιχειρήσεις, κυβερνητικές υπηρεσίες, αλλά και ιδιώτες που ψάχνουν την ασφάλεια στα δεδομένα τους. Είναι διαθέσιμο σε χωρητικότητες των 4GB, 8GB, 16GB και 32GB και χρησιμοποιεί ένα μικρό αριθμητικό πληκτρολόγιο για την επιβεβαίωση του χρήστη. Χρησιμοποιεί μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία ώστε ο χρήστης να μπορεί να πληκτρολογήσει τον κωδικό του πριν το εισάγει στη θύρα USB. Μόλις γίνει δεκτός ο κωδικός και ο χρήστης το τοποθετήσει σε μία θύρα USB 2.0, το Toshiba Encrypted USB Flash Drive ξεκλειδώνει τα δεδομένα που περιέχει και επιτρέπει την πρόσβαση του χρήστη σε αυτά. Μόλις όμως το USB flash drive αφαιρεθεί από τη θύρα αυτόματα κλειδώνει και κωδικοποιεί πάλι τα αποθηκευμένα δεδομένα.
    "Υπάρχει μία οξυμένη αίσθηση ότι τα εμπιστευτικά δεδομένα βρίσκονται σε κίνδυνο", δήλωσε ο Maciek Brzeski, Vice President of Branded Storage Products, Toshiba Digital Products Division. "Η Toshiba κατασκεύασε το Encrypted USB Flash Drive ως μία νέα μέθοδο για την ασφάλεια των δεδομένων χρησιμοποιώντας τα υψηλότερα στάνταρ κωδικοποίησης που είναι διαθέσιμα στην αγορά".


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.