Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    To PS4 της Sony έφτασε τα 100 εκ. πωλήσεις σε χρόνο ρεκόρ

    To PS4 είναι αναμφίβολα μια από τις πιο επιτυχημένες κονσόλες της ιστορίας. Καθώς πλησιάζει στο τέλος της πορείας του ως ναυαρχίδα της Sony, ανακοινώθηκε ότι έφτασε στον αριθμό ορόσημο των 100.000.000 πωληθέντων μονάδων, μέσα σε 5 χρόνια και 7 μήνες από την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Αυτό σημαίνει ότι το PS4 πούλησε 100εκ. μονάδες 2 μήνες πιο γρήγορα από το Wii. Επίσης η Sony ανακοίνωσε ότι, για πρώτη φορά, η πλειονότητα των πελατών της αγοράζει παιχνίδια μέσω ψηφιακής διανομής (download) έναντι της αγοράς σε φυσικό μέσο (optical disk).

     

    Οι πωλήσεις του PS4 έχουν παραμείνει ισχυρές και μόνο πρόσφατα άρχισαν να μειώνονται εν αναμονή του PS5, που ανακοίνωσε η Sony ότι βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Το PS5 αναμένεται το Φθινόπωρο του 2020 και θα διαθέτει SSD, ray-tracing, υποστήριξη για 8K gaming και πλήρη συμβατότητα με τους τίτλους για PS4.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.