Jump to content

nickthegr

Members
  • Posts

    49
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About nickthegr

  • Γενέθλια 01/01/1971

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Αθήνα
  • Ενδιαφέροντα
    Τεχνολογία, Αθλητισμός

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nickthegr's Achievements

  1. Πρόχειρος τρόπος, από το pdf με snapshot (φωτογραφία περιοχής που επιλέγεις) και επικόλληση σε αρχείο εικόνας -> pdf printer (λίγο μπακάλικος αλλά δουλεύει ? .. δεν είναι για πολλές φορές όμως )
  2. Αν στο Acrobat πάρεις την επιλογή εκτύπωσης poster στην επιλογή χαρτιού, ανάλογα το αρχικό μέγεθος του αρχείου σου, μπορείς να το κάνεις μικρότερα, αρκεί να το στείλεις σε κάποιον pdf εκτυπωτή (πχ pdf creator ή MS print to pdf). Το δοκίμασα από Α0 σε Α4 και από Α4 σε Α5, Α6. Έχεις το αρχικό αρχείο σε περισσότερες σελίδες σε pdf. Αν η σκέψη είναι να επιλέγεις τα σημεία που θες για σελίδες μάλλον θες κάτι άλλο.
  3. Επειδή θα έχεις τέτοια φαντάζομαι, βοηθάνε στο προσωρινό μάζεμα ... αλλιώς velcro
  4. nickthegr

    Κατασκευή γραφείου

    Αφού έχεις και την κατάλληλη βοήθεια, ξεκινάς από εδώ ... Καλή δύναμη?
  5. nickthegr

    Covid-19, μένουμε σπίτι. Με τι ασχολούμαστε;

    Εν τω μεταξύ, είναι στραβά τοποθετημένα τα λαπτοπ ως προς το κεντρικό, δεν έχουν την ίδια γωνία ... μόνο εγώ το βλέπω ?
  6. nickthegr

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Είχα πάρει τον άλλο τύπο που έφερνε, η οποία γίνεται και οριζόντια, με τα ξύλινα ράφια, την οποία και συστήνω ανεπιφύλακτα. Αυτή εδώ είναι με μεταλλικά ράφια (τύπου dexion), δεν την έχω δει από κοντά.
  7. Εδώ και καιρό έχω το μικρό καλεμάκι από το praktiker, χωρίς λαβή κάπου στα 10 χιλ πάχος Δεν το βρίσκω όμως τέτοια ώρα στην σελίδα. Δεν μου αρέσει να χαλάω κατσαβίδια ενώ υπάρχει εργαλείο για τέτοιες δουλειές. Πολύ βολικό Αν θες να ανεβάσω φωτό αργότερα. Είναι περίπου όπως αυτό που έχεις βρει, χωρίς την λαβή.
  8. Για δες και αυτό για μικρό, έχει και αντίστοιχο για μεγαλύτερη ροπή https://www.amazon.co.uk/dp/B076T1L1PB/ref=psdc_1939055031_t1_B07JKJTDWC
  9. nickthegr

    Προγραμμα για Unistall

    Και το ccleaner έχει εργαλείο απεγκατάστασης
  10. Κανένας το KeePass ? (εδώ και χρόνια)
  11. nickthegr

    Οι αγορές μας..!!

    Το ίδιο και το μικρότερο αδερφάκι Dymo 160. Στους ειδικούς χαρακτήρες.
  12. nickthegr

    Μια βοήθεια παιδιά!!!!!

    Μπες σε πρώτη φάση στο https://www.nomoreransom.org/ μήπως καταφέρεις να δεις πέρι τίνος πρόκειται. Και απομόνωσε το σύστημα σου από οτιδήποτε άλλο σε δίκτυο. Αν και μάλλον η ζημιά έχει γίνει Παθών ...
  13. Ας προσθέσω κάτι κι εγώ Δεν θυμάμαι να το έχω δει. Αν υπάρχει ας διαγραφεί. Με απλό τρόπο, μια ωραία κατασκευή. Έχει και άλλες, με ωραίες ιδέες. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
  14. Τι σύνδεση έχεις στο internet (Πάροχο) ?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.