masterfaster Δεκέμβριος 28, 2025 #7781 Δεκέμβριος 28, 2025 Για Build Engine games όπως Duke Nukem 3D, Blood, Shadow Warrior, Ion Fury, Redneck Rampage, Duke Nukem 64, Powerslave/Exhumed κλπ κλπ θα πρότεινα τον BuildLauncher GitHub - fgsfds/BuildLauncher: BuildLauncher is THE frontend for Build Engine games GITHUB.COM BuildLauncher is THE frontend for Build Engine games - fgsfds/BuildLauncher Θα πρέπει απλώς να αγοράσετε τα παιχνίδια είτε στο Zoom (https://www.zoom-platform.com/product/duke-nukem-3d-atomic-edition) είτε στο Steam ή στο GOG. To Shadow Warrior το κλασικο DOS παιχνίδι (όχι η έκδοση Redux) είναι δωρεάν και στο GOG και στο Steam, και δουλεύει με τον BuildLauncher.
GFFermari Μάϊος 7 #7783 Μάϊος 7 Προσπαθω να τελειωσω το Miles Morales. Η επαναληψιμοτητα με κουρασε απο το πρωτο Spiderman σε αυτο. Ενω περιμενα το Control Resonant, εσπασα χθες και πηρα το Clair Obscure Expedition 33. Το ξεκινησα χθες το βραδυ και φαινεται πως ειτε θα ειναι αριστουργημα ή απλα δε κανω εγω για το ειδος αυτο. Απλα περιεργο τουλαχιστον στην αρχη.
tommybertsen Μάϊος 7 #7784 Μάϊος 7 5 ώρες πριν, το μέλος GFFermari έγραψε: Προσπαθω να τελειωσω το Miles Morales. Η επαναληψιμοτητα με κουρασε απο το πρωτο Spiderman σε αυτο. Ενω περιμενα το Control Resonant, εσπασα χθες και πηρα το Clair Obscure Expedition 33. Το ξεκινησα χθες το βραδυ και φαινεται πως ειτε θα ειναι αριστουργημα ή απλα δε κανω εγω για το ειδος αυτο. Απλα περιεργο τουλαχιστον στην αρχη. Μην το αφήσεις. Έτσι έκανα κι εγώ και το μετάνιωσα (το συνέχισα μήνες μετά). Για το Expedition 33 λέω 1
minast Μάϊος 24 #7785 Μάϊος 24 (edited) Έπαιξα το Batman the Telltale series Season 1, που έδινε δωρεάν το Epic πριν λίγο καιρό. Λέω "έπαιξα" γιατί ένα playthrough είναι λιγότερο από 10 ώρες, οπότε πρόλαβα και το τέλειωσα. Ωραίος Batman, ωραία ιστορία, ευχάριστο παιχνιδάκι. Για όσους δεν ξέρουν λεπτομέρειες, είναι interactive "ταινία": Κάνεις ανά τακτά διαστήματα τις επιλογές του χαρακτήρα, και βλέπεις την ιστορία να εκτυλίσσεται με βάση αυτές. Διάσπαρτα μέσα στην ιστορία έχει σκηνές δράσης, που πρέπει να πατάς το πλήκτρο που εμφανίζεται στην οθόνη για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η σκηνή. Όταν τελειώσει κάθε επεισόδιο, υπάρχει μία σύντομη σύνοψη των επιλογών που έκανες, μάλιστα τις συγκρίνει με αναφορά στο σύνολο των παιχτών που έχουν παίξει. Στο τέλος του παιχνιδιού μπορείς να δεις και μία σύνοψη για το χαρακτήρα του "δικού σου" Batman. Το ευχαριστήθηκα, αν και δεν ξέρω εάν θα το ξαναπαίξω για να κάνω άλλες επιλογές ή να δω το Shadows Edition DLC, που έχει neon-noir / Sin City αισθητική. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 24 από minast 1
minast Ιούνιος 15 #7787 Ιούνιος 15 Άλλο ένα ωραίο και γρήγορο παιχνιδάκι: Control. Επίκαιρο μια και περιμένουμε το επόμενο της σειράς, Control Resonant. Πολύ ωραία ατμόσφαιρα, γρίφοι, δυνάμεις. Ορισμένες μάχες πιο δύσκολες απ' ότι τις περίμενα, αλλά έχει ρυθμίσεις δυσκολίας για όλα τα γούστα. Τα γραφικά όμορφα, αλλά σχετικά απαιτητικά - και εκεί έχει αρκετές ρυθμίσεις για να το φέρετε στα μέτρα σας. Έχω αφήσει ακόμα αδιάβαστα πολλά από τα coilectibles, που δίνουν περισσότερες πληροφορίες για την ιστορία. Δεν έχω τα DLC, αλλά λογικά θα τα τσιμπήσω σε κάποια έκπτωση. Προτείνεται ανεπιφύλακτα. 2
fatalara Ιούνιος 17 #7788 Ιούνιος 17 Stelar blade. 140 fps ολα τερμα, χωρις φιλτρα. Πολυ ωραιο οπτικα, βγαζει nier automata vibes. Πρεπει να ψαχνεις παντου γιατι παντα κατι θα βρεις. Φιλοι των action σπευστε. 2
Trexx Ιούνιος 17 #7789 Ιούνιος 17 Τέλειωσα πρόσφατα το ac mirage, μου άρεσε πολύ. Καλός χειρισμός, όχι άσκοπο looting, εξαιρετική οπτική απόδοση της Βαγδάτης. Βασικά είναι κανονικό ac, όπως παλιά δηλαδή. Από απόδοση ίσως ό,τι πιο optimized έχει βγάλει η Ubisoft. 3
HotPeanut Ιούλιος 2 #7791 Ιούλιος 2 On 2/5/2026 at 4:04 ΜΜ, το μέλος HotPeanut έγραψε: Resident Evil Requiem - Wikipedia EN.WIKIPEDIA.ORG Το καλύτερο της σειράς μπορώ να πω. 2
Trexx 2 ώρες πριν #7792 2 ώρες πριν -Ξεκίνησα το cyberpunk, έχω παίξει καμια ώρα, μάλλον θα το παρατήσω. Αφόρητα κουραστικό, μερικές φορές δεν καταλαβαίνω καν τι πρέπει να κάνω. -Το the last of us part I είναι εξαιρετικό, δεν καταλαβαίνω γιατί έφαγε τόσο θάψιμο. Με ενοχλεί λίγο η βαριά αίσθηση στην κίνηση του χαρακτήρα αλλά κατά τα άλλα είναι υπέροχο, oπότε το συνεχίζω. -Δίνω μια ευκαρία στο ac valhala που το είχα ξεκινήσει και παρατήσει όταν βγήκε γιατί μου φαίνονταν ότι είχε στάτερινγκ αλλά τώρα με αποζημιώνει. -Το sniper elite 5 έπιασα επίσης, ούτε κρύο ούτε ζέστη, πάντως το 4 ήταν καλύτερο.
fatalara 2 ώρες πριν #7793 2 ώρες πριν 2 λεπτά πριν, το μέλος Trexx έγραψε: Το the last of us part I είναι εξαιρετικό, δεν καταλαβαίνω γιατί έφαγε τόσο θάψιμο Το 2 θαβανε. 1
Recommended Posts