Jump to content



Windows 8 Thread


Recommended Posts

@Wizard!

Ωραία κάνε εσύ clean install τα 8.1 με ένα generic key (τα δίνει η microsoft) και μετά πέρνα το κανoνικό κλειδί του να τελειώνετε την ταλαιπωρία...

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι έχουν στο μυαλό τους εκεί στην Μicrosoft!

windows 9 coming soon :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Εχω προβλημα με windows 8.1. Με μια abit ip35pro q6600 εχω κανει overclock απο bios αλλα τα windows ρυθμιζουν τη συχνοτητα πιο κατω απο στοκ ακομα και με 100% φορτιο. Στο power settings διαχειριση ενεργειας τα εχω 100%. Το coretemp cpuz λενε 50 βαθμοι μαξ με φορτιο. Τι μπορει να φταιει?

Edit: Η ip35pro εφταιγε, εδειχνε λαθος fsb

Έγινε επεξεργασία από xriantw
Link to comment
Share on other sites

Αν σε επηρεάζουν σχόλια τύπου "ααααααα έχασα το start μουυυυυυ" τότε ναι, μην τα βάλεις.. Το μόνο που θα κοίταζα στη θέση σου είναι, αν έχω συσκευές που ίσως δεν υποστηρίζονται και αν θα ήθελα να χάσω τη βολή μου, από την άποψη ότι ίσως δεν βρω με την πρώτη πώς γίνονται κάποια πράγματα.. that's all.

Link to comment
Share on other sites

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν μπορώ χωρίς το start και το Metro UI. Λέω να τα δοκιμάσω με κάποιο stardock, shell etc και ίσως με απενεργοποιημένα τα Aero και βλέπουμε.

YMMV γενικά, εγώ δούλεψα τα 8.0 για 3 μήνες και δεν με βολέψανε καθόλου οπότε ξαναγύρισα στα 7.

Link to comment
Share on other sites

Να ρωτήσω, πως μπορούμε να κρύψουμε τα files από την αναζήτηση των Start Menu 8 ;

Δηλαδή θέλω να μου εμφανίζει μόνο αυτά που είναι μέσα στο πλαίσιο.

Edit #1: Τώρα παρατήρησα ότι η SWAP είναι στο 83%, why ?

Edit #2: Επίσης με Internet Explorer δεν λειτουργεί το auto complete της αναζήτησης του facebook και όταν πατάω κάποιον για μήνυμα δεν κάνει απολύτως τίποτα/δεν ανοίγει το παράθυρο για να γράψω. How can i fix that ?

Έγινε επεξεργασία από UltraB
Link to comment
Share on other sites

Επειδή αυτά τα 3rd party start menu προγραματάκια μου την σπάνε ιδίως όταν μου προτείνουν να κάνω εγκατάσταση κάτι flash based σκουπίδια κάνω κάτι πιο απλό και δεν επηρρεάζει το λειτουργικό στο παραμικρό.

How to Add an All Programs Button to the Windows 8 Taskbar

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που προτείνεις, είναι σχεδόν το ίδιο με το start των Windows, αν του βάλεις σαν προεπιλογή να δείχνει το "All Apps"... Δεν είναι το Start των 7, που έχει πολύ περισσότερες λειτουργίες.

Αν σε ενοχλούν τα flash κλπ, βάλε το Start8 της Stardock που έχει πολλές δυνατότητες και ρυθμίσεις, δεν είναι όμως τσάμπα, κοστίζει 4.5€.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.