Jump to content



Recommended Posts

ψηνεται κανεις να exparoume μαζι ? γενικα οι βετερανοι του θεματος να βαλουν ενα χερακι

αμα υπαρχει κανα ts , ventrilo etc . μονος μου , βαριεμε αφανταστα πολυ , οπως μπαινω , ετσι βγαινω

Link to comment
Share on other sites

Λοίπον να πω δυο λογάκια για τους καινούριους που ξεκινάνε το game και θα προσπαθήσω να το κάνω όσο πιο κατανοητό και γενικό γίνεται..:big_boss:

  • Αν έχετε παίξει Diablo 1+2 είναι κάπως πιο εύκολη η μετάβαση και το ξεκίνημα στο PoE μιας και οι πολύ βασικές αρχές είναι σχεδόν ίδιες. Εάν όχι, τότε η "εύκολη" λύση είναι κάποιο beginners guide με τα γενικά του game.
  • Αν δεν υπάρχει πολύς χρόνος για λιώσιμο τότε μη μπείτε στον κόπο να το ξεκινήσετε καν. Και το εννοώ, γιατί τα build φένονται στα end game και όχι στα 15-20lvl.

  • Το PoE είναι competitive game και περιλαμβάνει τα 4μηνα league με τα ladder τους, τα season races με τα ladder τους και σύντομα τα pvp tournaments που πάλι θα έχουν ladder. (βέβαια υπάρχουν και τα κλασσικά σταθερά standard και hardcore που δεν γίνονται ποτέ reset).
  • Η πιό εύκολη μέθοδος για να παίξει κάποιος που δεν θέλει να μπεί στον κόπο ή απλά δεν έχει χρόνο είναι να κοπιάρει builds από άλλους παίκτες μέσω forum ή κάποιων guides. Εδώ υπάρχουν 2 εκδοχές: έαν ο παίκτης αρχίζει και μπαίνει στο νόημα του πως δουλεύει (στο περίπου) ένα build θα μπορέσει με τον καιρό βέβαια (αφού γνωρίζει όλα τα gem skills και γενικά τα passives στο tree) να αρχίσει να κάνει το δικό του build και η δεύτερη εκδοχή είναι μετά από λίγο καιρό να το παρατήσει.
  • Το "θέλω καλύτερο gear για να τα σκοτώνω πιο γρήγορα" δεν ισχύει. Πρώτα κοιτάμε πως θα συνδιάσουμε gems με τα support τους, το gear μας με τα links και τι modifiers αναλόγου του item level που είναι το αντικείμενο και πάντα σε σχέση με τα passive στο tree. Η αναλογία που έιχα γράψει σε προηγούμενο post του μέσου χαρακτήρα είναι: 40% στα gems 30% στο passive και 30% στο gear (στο περίπου πάντα)
  • Δεν γίνεται faceroll. Να φέρω ένα παράδειγμα..και 100lvl να είσαι με το καλύτερο gear, με 10k life ή Energy Shield, το ultimate "tank" γενικά, άν τρέξεις ένα 66άρι map (το πιο μικρό lvl στα end-game maps) με -max res, elemental weakness, no regen, reflect (phys ή ele ή και τα 2) και extra damage (οποιδήποτε) θα είσαι 1 άντε 2 hit :p

Το PoE είναι όπως ανέφερα competitive game αλλά μπορείς να μην ακολουθήσεις αυτό το στυλ και να παίξεις στα κανονικά σταθερά leagues (standard ή hardcore). Αλλά θα είναι σα να αγοράζεις το battlefield για να παίξεις το single player και όχι το multi.

Επίσης δεν είναι σε καμία περίπτωση για τους casual και δεν αναφέρομαι στο χρόνο αφιέρωσης στο παιχνίδι. Είναι σχεδιασμένο για τους hc παίκτες που ψάχνουν το niche και μοναδικό όπως επίσης για τους παλιομοδίτες που έπαιζαν classic hardcore diablo 2 με τα ladder reset. Γι'αυτό και δεν παίζουν πολλά άτομα.

Έχει πολλά penalties όπως στο xp που παίρνεις σε αναλογία με την περιοχή, στα gems επίσης, όταν ψοφήσει ο χαρακτήρας (στα softcore), στα unique items κτλ..όπως και είναι extreme δύσκολο στα end game maps.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να μειώσω κάποιον με αυτά που είπα (όσα μου ήρθαν στο μυαλό τέτοια ώρα :p) και μακάρι να μπορούσα να σας βοηθήσω όλους να καταλάβετε γενικά του τι παίζει με το PoE.

Παίζω πάνω από 2 χρόνια και γενικά είναι παιχνίδι που συνδιάζει απόλυτα τον τρόπο σκέψης και φαντασίας με την δράση ενός aRPG. Έχει τους καλύτερους dev που έχω δεί τα τελευταία χρόνια που "ακούει" το community και έχει απίστευτο ρυθμό ανανέωσης νέου content..και πόσο μάλλον σε ένα free game!

Θα το αγαπήσουν αυτοί που παίζουν σκάκι, που τους αρέσουν τα mind games, παιχνίδια στρατηγικής και εννοείτε όσοι έπαιζαν Diablo 1+2. Είναι το competitive simulator των aRPG's :hehe:

Εάν θέλει κάποιος μπορεί να τσεκάρει την fanpage σελίδα, όπου την ανανεώνω συχνά με βασικό πάτημα στα modifiers, unique items και gem skills.

Path of Exile | Greek Community

Αυτά τα ολίγα...:upside:

Έγινε επεξεργασία από hondo1
Link to comment
Share on other sites

Αν το αίμα σου βράζει σε τέτοια παιχνίδια να ξεκινήσεις Nemesis League. Εάν πεθάνει ο χαρακτήρας μπορείς να τον συνεχίσεις στο Standard αλλά οι περισσότεροι όταν πεθαίνουν απλά κάνουν νέο στο Nemesis και δεν παίζουν ποτέ Standard.

Αν είσαι για πιο χαλαρό gaming τότε το Nemesis θα σου φανεί πολύ απαιτητικό και δύσκολο και θα το παρατήσεις αν δεν έχεις όρεξη να παλέψεις για την κορυφή του game. Σε αυτή τη περίπτωση παίξε Standard League να τερματίσεις normal cruel merciless modes σε λογικό χρόνο και χωρίς πολλά να σε προβληματίζουν.

Link to comment
Share on other sites

πραγματικα πολυ καλο.Δηλαδη να σβησω τον char στο standar mode και να αρχησω κατι

αλλο.?:rubik:

Η γνώμη μου είναι να συνέχισεις στο standard, να δεις τι παίζει προς end-game και προπάντως να προσέχεις από τι ψοφάει ο χαρακτήρας σου για να μαθαίνεις σιγά-σιγά και να γίνεσαι καλύτερος.

Αν έχεις όρεξη και χρόνο (εννοείτε) τότε δοκιμάζεις στα καινούρια 4μηνα leagues που θα μπούν αρχές μαρτίου με το expansion.

Επίσης κάτι που είχα προτείνει και στον @ValantisMP , είναι να δοκιμάζει να παίζει και στα season races όπου είναι πολύ καλή "προπόνηση" για τους αρχάριους, άσχετα που είναι από τα πιο competitive του main game. Το season 6 ξεκινάει με τον καινούριο χρόνο περίπου στις 10 Ιανουαρίου. :)

Link to comment
Share on other sites

We're expecting update 1.0.5 to include at least the following:

  • A new support gem, Enlighten (part of the Enhance/Empower series).
  • Several new microtransactions, including the animated Medusa Helmet Skin.
  • More vendor recipes to hunt for. There's one that's going to be very useful for high level players.
  • New Unique items, including (most likely) two designed by Brother Laz.
  • New achievements.
  • Balance tweaks to some skills such as Flame Totem, Punishment and Freeze Mine. The final list may be different though.

Link to comment
Share on other sites

ποιος ειναι αυτος? πρωτη φορα ειδα το ονομα του! :upside:

Καποιος που εβγαλε το καλυτερο mod για Diablo 2, μακραν απο τα καλυτερα παιχνιδια που υπαρχουν αν εξαιρεσεις τα νευρα που σε προκαλει γιατι πεθαινεις πολυ :D

Ψαξε για Median XL και θα καταλαβεις.

Link to comment
Share on other sites

Καποιος που εβγαλε το καλυτερο mod για Diablo 2, μακραν απο τα καλυτερα παιχνιδια που υπαρχουν αν εξαιρεσεις τα νευρα που σε προκαλει γιατι πεθαινεις πολυ :D

Ψαξε για Median XL και θα καταλαβεις.

βρηκα το σιτε με τo mod που εχει φτιαξει :p

thanks for the tip!

Link to comment
Share on other sites

Αφού δε ψόφησα από server desync πριν καμιά ώρα πάλι καλά. Παίζει να έμεινα και με 100hp από 4500. Δε ξέρω πως φάνηκε στο replay. Ρωτήστε τον hondo1 :p

Α και για να μην ξεχάσω. Life regen στα mobs suckzzzzz :suicide:

Εδώ και το skill tree για lightning arrow ranger με resolute technique και static blows.

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgIAAF4FLQguFSAY2xkuGY4aVR0UIWAj9iftKaUqTSzpMZ4yCTJ-NZI26DpSOuE8LT8nQKBFlkp9SshOKlBQVElVxlb6WGNZ81pIW69fP2BLYSFko2aeZ6BnvWxGbqpybHKpdO108XrvfNl9W311g9uE74d2iPGMz49GkAqbjZuhnrmmV6lurFmsqq_rtfK3Prndu-PAGsQVxKLE9sauxtjPZdDQ037Uj90N51LnY-ss7YPuDu5v7w7veu_w8i_yRfZI-tL8xf4K_ro=

Έγινε επεξεργασία από Superior_Mind
Link to comment
Share on other sites

Αφού δε ψόφησα από server desync πριν καμιά ώρα πάλι καλά. Παίζει να έμεινα και με 100hp από 4500. Δε ξέρω πως φάνηκε στο replay. Ρωτήστε τον hondo1 :p

Α και για να μην ξεχάσω. Life regen στα mobs suckzzzzz :suicide:

Εδώ και το skill tree για lightning arrow ranger με resolute technique και static blows.

Passive Skill Tree - Path of Exile

Για δες εδώ..ίσως χρειάζετε πολλά respec points όμως :confused:

Passive Skill Tree - Path of Exile

επίσης δεν σου έβαλα τα weap ele dmg από το passive για να χώσεις το gem καλύτερα, όπως και να αλλάξεις το bow σου να έχει added light ele dmg...γενικά το χρειάζεσαι γιατί παίζεις με non-crit.

conductivity χρησιμοποιείς? μάλλον είναι must λόγω του resolute

και..το voltanix να το ξεχάσεις :p θα πρέπει να αλλάξεις τελείως το build..

checkαρε το με το offline skill tree να δεις και να υπολογίσεις γιατί δεν έχω και το gear σου να σου πω ακριβώς, αλλά πιστεύω είναι πολύ καλύτερα έτσι..αν σε πέρνει κάντο :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.