Spirosssss Οκτώβριος 3, 2014 #261 Οκτώβριος 3, 2014 Για γρήγορο και εύκολο χρήμα, είχα γράψει και παραπίσω οτι κάνοντας instant transfers από γκαραζ σε γκαραζ έβλεπα το παραδακι να ρέει!!
Devastator Οκτώβριος 3, 2014 #262 Οκτώβριος 3, 2014 Το Scania το Streamline τι διαφορά έχει απ' το R ;Επίσης: Scania > Volvo ή όχι ;
Lamogio Οκτώβριος 3, 2014 #263 Οκτώβριος 3, 2014 Το Scania το Streamline τι διαφορά έχει απ' το R ;Επίσης: Scania > Volvo ή όχι ;Άμα κάνεις και στο Streamline και στο R όλες τις αναβαθμίσεις θα δεις οτι στο Streamline έχει κινητήρα με 730 άλογα και εύρος ροπής από 1000-1400 στροφές ενώ στο R από 1000-1350 στροφές. Μετα εμφανισιακά έχουν αλλαγές. Για το "Scania > Volvo" εγώ τώρα έχω Volvo γιατί έχει κινητήρα μέχρι 750 άλογα και λίγο παραπάνω ροπή...
xrtc Οκτώβριος 3, 2014 #264 Οκτώβριος 3, 2014 Καλημέρα παιδιά. Είμαι καινούργιος στο παιχνίδι. Όταν ξεκινάω μου λέει ότι υπάρχει διαθέσιμο update. Πως μπορώ να το εγκστσστησω; Και γενικά όλα αυτά τα mods που διαβάζω υπάρχει κανένας οδηγός για το πως τα κάνουμε εγκατάσταση; Ευχαριστώ πολύ.
Maverick22 Οκτώβριος 3, 2014 #265 Οκτώβριος 3, 2014 (edited) Το Scania το Streamline τι διαφορά έχει απ' το R ;Επίσης: Scania > Volvo ή όχι ;Το volvo είναι ελάχιστα πιο δυνατό(στα χαρτιά) αλλά το scania λένε έχει καλύτερη συμπεριφορά στο δρόμο απο όσα γράφονται.Εγώ πιο πολύ θα έδινα βάση στο πoιο μου αρέσει πιο πολύ να κοιτάω από τη θέση οδήγησης και πιο έχει καλύτερο ήχο(scania>volvo εκεί για μένα)Υπάρχουν και άλλοι ωραίοι τράκτορες που οι περισσότεροι παίχτες τους προσπερνάνε επειδή έχουν ιπποδύναμη της τάξης των 550 αντί για 750. Ειδικά αν παίζεις με speed limiter εκεί δε μετράει και πολύ η διαφορά Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 6, 2014 από D4rkst3EL
Spirosssss Οκτώβριος 3, 2014 #266 Οκτώβριος 3, 2014 Τι speed limiter εδω ψαχνουμε τα mods για moar powah!! Scania 1000hp και μακελειό στο δρόμο!!
Spirosssss Οκτώβριος 4, 2014 #267 Οκτώβριος 4, 2014 Καλημέρα παιδιά. Είμαι καινούργιος στο παιχνίδι. Όταν ξεκινάω μου λέει ότι υπάρχει διαθέσιμο update. Πως μπορώ να το εγκστσστησω; Και γενικά όλα αυτά τα mods που διαβάζω υπάρχει κανένας οδηγός για το πως τα κάνουμε εγκατάσταση; Ευχαριστώ πολύ.To update θα περαστεί μόνο του εφόσον είναι αυθεντικό το παιχνίδι. Αλλιώς.. Το αγοραζεις. Μπορείς να το βρεις στα 5€ ανα περιόδους. Τα mods -εφοσον βρεις κάποια συμβατά με την έκδοση σου, τα πετάς οπως ειναι στο my documents -->euro truck simulator 2 --> mods φάκελο. Μετά τρέχεις το παιχνίδι, επιλεγεις edit profile στο φορτωμα και τα επιλέγεις ωστε να ενεργοποιηθουν.
Lamogio Οκτώβριος 4, 2014 #268 Οκτώβριος 4, 2014 Τα διαφορετικά σασί έχουν καμιά αισθητή διαφορά στο δρόμο ή μόνο μικραίνουν το ρεζερβουάρ ;
Spirosssss Οκτώβριος 4, 2014 #269 Οκτώβριος 4, 2014 Προσωπικά με το κοντό σασί, αιθανόμουν οτι ντελαπάριζα πιο εύκολα.
Lamogio Οκτώβριος 4, 2014 #270 Οκτώβριος 4, 2014 Προσωπικά με το κοντό σασί, αιθανόμουν οτι ντελαπάριζα πιο εύκολα.Επίσης με το κοντό σασί έχει μεγαλύτερη κύκλο στροφής ή είναι η ιδέα μου ;
Spirosssss Οκτώβριος 4, 2014 #271 Οκτώβριος 4, 2014 Αυτό να σου πω την αλήθεια δεν το έχω παρατηρήσει. Αλλά και με τα 2 έκανα και κάνω μανούβρες αρκετά εύκολα. Νομίζω περισσότερο παίζει ρόλο το μοντέλο του αυτοκινήτου παρά ο τύπος του σασί.
Lamogio Οκτώβριος 4, 2014 #272 Οκτώβριος 4, 2014 Δεν ξέρω...πιο πολύ μόνο για εμφάνιση και να υπάρχουν σαν επιλογές μου φαίνεται οτι τα έχουν βάλει.
cakrit Οκτώβριος 14, 2014 #273 Οκτώβριος 14, 2014 Το ξεκίνησα και εγώ πριν λίγες μέρες.. δεν είναι άσχημο... Βέβαια θα μπορούσε να είναι πολύ πιο προσεγμένο το περιβάλλον και στον δρόμο και στις πόλεις καθώς φαίνεται πάρα πολύ φτωχό. Αυτό που μου έκανε εντύπωση και δεν ξέρω αν είναι μηχανισμός του παιχνιδιού ή απλά έτυχε είναι το εξής: Πήρα την πρώτη μεγάλη δουλειά με πληρωμή 27.000 ... ενώ σε όλες τις άλλες διαδρομές δεν είχα τρακάρει, ξαφνικά άρχισαν κυριολεκτικά οι οδηγοι να πέφτουν πάνω μου, είτε κάνοντας προσπέραση και μπαίνοντας στην λωρίδα μου στην μέση του φορτηγού, είτε βγαίνοντας από παράδρομους... Το αποτέλεσμα να έχω χάσει 2.500 στα πρόστιμα (τραγικό οτι πάντα φταις εσύ) και 12.000 στις επισκευές. !!!
giorgos_g Οκτώβριος 14, 2014 #274 Οκτώβριος 14, 2014 Το ξεκίνησα και εγώ πριν λίγες μέρες.. δεν είναι άσχημο... Βέβαια θα μπορούσε να είναι πολύ πιο προσεγμένο το περιβάλλον και στον δρόμο και στις πόλεις καθώς φαίνεται πάρα πολύ φτωχό. Αυτό που μου έκανε εντύπωση και δεν ξέρω αν είναι μηχανισμός του παιχνιδιού ή απλά έτυχε είναι το εξής: Πήρα την πρώτη μεγάλη δουλειά με πληρωμή 27.000 ... ενώ σε όλες τις άλλες διαδρομές δεν είχα τρακάρει, ξαφνικά άρχισαν κυριολεκτικά οι οδηγοι να πέφτουν πάνω μου, είτε κάνοντας προσπέραση και μπαίνοντας στην λωρίδα μου στην μέση του φορτηγού, είτε βγαίνοντας από παράδρομους... Το αποτέλεσμα να έχω χάσει 2.500 στα πρόστιμα (τραγικό οτι πάντα φταις εσύ) και 12.000 στις επισκευές. !!! το έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτό... να πέφτει ο άλλος επάνω σου και να την πληρώνεις εσύ την νύφη
leros2004 Οκτώβριος 14, 2014 #275 Οκτώβριος 14, 2014 Να υποθέσω ότι έχεις βγάλει τον κόφτη και πας σα τρελό φορτηγό;
cakrit Οκτώβριος 14, 2014 #276 Οκτώβριος 14, 2014 Να υποθέσω ότι έχεις βγάλει τον κόφτη και πας σα τρελό φορτηγό; Nop... χωρίς κόφτη... και άντε πες μερικές φορές πήγαινα σαν καράβι .. αλλά αρκετές φορές, σε ευθεία απλά πέφτει ο άλλος πάνω σου από την δίπλα λωρίδα... Αστεία αστείς .. πρέπει να ψάξω και πως βγαίνει ο κόφτης
nikpoth Οκτώβριος 14, 2014 #277 Οκτώβριος 14, 2014 Βγαινει και απο τις ρυθμισεις του παιχνιδιου.Έχουμε κάποιο link πως να μεταφέρουμε τα save-mod σε άλλον δίσκο?
Spirosssss Οκτώβριος 14, 2014 #278 Οκτώβριος 14, 2014 Ρε βαλτε κανα μοτέρ 1000hp. Είναι απαλευτο με τα στοκ μοτερ χωρις κόφτη, ποσο μαλλον με κοφτη στα 80
cakrit Οκτώβριος 14, 2014 #279 Οκτώβριος 14, 2014 Ρε βαλτε κανα μοτέρ 1000hp. Είναι απαλευτο με τα στοκ μοτερ χωρις κόφτη, ποσο μαλλον με κοφτη στα 80 ε όχι και 80 ... πιάνει και 90 !!!
Spirosssss Οκτώβριος 14, 2014 #280 Οκτώβριος 14, 2014 :hehe: Πραγματικά με κανα modded heavy load cargo και ταξίδι >1000χλμ θα αγανακτισετε!
Recommended Posts