geovas77 Νοέμβριος 11, 2013 #61 Νοέμβριος 11, 2013 Το παιχνίδι τα σπάει πραγματικά. Μπράβο στους Ιταλούς βάζουν τα γυαλιά σε πολύ μεγαλύτερα στούντιο. Με full modding support προβλέπω να το παίζω για πολλά μα πολλά χρόνια. Επίσης θα γίνουν Ομηρικές μάχες online, ήδη είμαι μέλος σε online league/racing club.
FrOsT Νοέμβριος 11, 2013 #62 Νοέμβριος 11, 2013 Παίζοντας με τις ρυθμίσεις του controller Racer preset
GoMaR Νοέμβριος 11, 2013 #64 Νοέμβριος 11, 2013 καλα.......καλα Πεμπτη παρασκευη..ετοιμαστειτε που θα εχω ελευθερο χρονο
racer Νοέμβριος 11, 2013 Author #65 Νοέμβριος 11, 2013 Νομίζω πως μιλάει σοβαρά Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 1
Samael Νοέμβριος 12, 2013 #66 Νοέμβριος 12, 2013 Πολύ ενθουσιασμό βλέπω για το παίγνιο, σκέφτομαι να το αγοράσω κ γω...Θα είναι το 1ο μου Sim, ελπίζω να είναι λίγο φιλικό ως προς το setup.Τα 35€ είναι εφάπαξ χωρίς συνδρομή?
GoMaR Νοέμβριος 12, 2013 #67 Νοέμβριος 12, 2013 αν ειναι το πρωτο σου σιμ , γενικα μπορει να φας ξενερα γτ ισως περιμενεις διαφορετικα πραγματα..ειναι δυσκολο παντως και μπορει να σε απογοητευσει στην αρχη.δωστου χρονο αρκετο και πεισμα.πληρωνεις 35Ε σα beta για αρχη και μετα θα εχεις ολες τις ενημερωσεις!
djkostas Νοέμβριος 12, 2013 #68 Νοέμβριος 12, 2013 [MENTION=4655]racer[/MENTION] Ωραίος! Κι εγώ τελευταία φορά το άφησα στα 2:06:236. Θα κοιτάξω μήπως μπορώ καλύτερα! Να αναφέρω πως έχω την εντύπωση πως η θερμοκρασία περιβάλλοντος επηρεάζει τους χρόνους, αλλά χωρίς να είμαι σίγουρος ακόμα σχετικά με το πώς. Επίσης, για όποιον θέλει να δοκιμάσει πριν αγοράσει, έχει κυκλοφορήσει από χτές σε torrent! [MENTION=119]Samael[/MENTION] Ναι εφάπαξ είναι! Μόνο για τα DLC θα χρειαστεί να ξαναπληρώσεις!
fatalara Νοέμβριος 12, 2013 #69 Νοέμβριος 12, 2013 Πολύ ενθουσιασμό βλέπω για το παίγνιο, σκέφτομαι να το αγοράσω κ γω...Θα είναι το 1ο μου Sim, ελπίζω να είναι λίγο φιλικό ως προς το setup.Τα 35€ είναι εφάπαξ χωρίς συνδρομή?Ναι μια φορά τα πληρώνεις και τέλος. Εγω πάντως έχω θέμα, το παιχνιδι τρέμει ολόκληρο μερικές φορές είτε με sli είτε χωρίς και με ζαλίσει και δεύτερον το τιμονακι μου δεν υποστηρίζεται σωστα και το παιχνιδι βλέπει μόνο 2 μοίρες δεξιά αριστερά και πρέπει να τα κανείς όλα εκεί, έπρεπε να δείτε τι γινόταν στα φρένα ετσι και είχες λιιιιγο το τιμόνι δεξια η αριστερα.
GoMaR Νοέμβριος 12, 2013 #70 Νοέμβριος 12, 2013 επιλογες για γραφικα δεν εχει παντως...μονο το shadow ρυθμιζεις..απαραδεκτο γτ σε καποιες φασεις η 280 ζοριζεται..
fatalara Νοέμβριος 12, 2013 #71 Νοέμβριος 12, 2013 επιλογες για γραφικα δεν εχει παντως...μονο το shadow ρυθμιζεις..απαραδεκτο γτ σε καποιες φασεις η 280 ζοριζεται..Εχει στα options αλλα δε νομίζω οτι αλλάζει κατι, οτι και να αλλάξω ίδιο μου φαίνεται.
djkostas Νοέμβριος 12, 2013 #74 Νοέμβριος 12, 2013 τι εχει στα options ? γτ εγω δε βλεπω τπτ. Και αν δεν σε φτάνουν αυτά, μπορείς να αρχίσεις να πειράζεις τα ini files. (Προσωρινά μέχρι να τα βάλουν στο gui(?))
GoMaR Νοέμβριος 12, 2013 #76 Νοέμβριος 12, 2013 σιγα τις ρυθμισεις ρε παιδια..τα φιλτρα ηταν ανεκαθεν ΕΞΤΡΑ ρυθμισεις που μπορουσα να τις πειραξω On the fly απο τους drivers...δε βλεπω ΠΟΥΘΕΝΑ να μπορω να ρυθμισω view distance , car detail , track detail..παρα μονο shadow!! ρυθμισεις που μπορεις να δεις μειωση γραφικων και να ελαφρυνεις το παιχνιδι..σε low / medium / highαπαραδεκτο λοιπονμη κοιτατε εσεις που εχετε high end καρτες.
djkostas Νοέμβριος 12, 2013 #79 Νοέμβριος 12, 2013 [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] δυστυχώς η κάρτα σου ούτε καν υποστηρίζεται.Τα minimum requirements είναι DX10.1 και πάνω!Βέβαια έχεις δίκιο πως χρειάζονται περισσότερες επιλογές, αλλά όπως είπε ο fatalara, θα μπούν κάποια στιγμή!Για την ώρα μπορείς να ψάξεις στο forum του AC, για ρυθμίσεις κρυμένες στα ini files, ή ακόμα καλύτερα να τα ψάξεις μόνος σου!Δεν είναι το ιδανικό, αλλά για την ώρα πιστεύω θα μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου.
fatalara Νοέμβριος 12, 2013 #80 Νοέμβριος 12, 2013 Καμία ιδέα για αντικατάσταση της μικρής logitech momo;
Recommended Posts