tommybertsen Απρίλιος 4, 2019 #5361 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2019 Θέλω ένα smart vraki να μου μετράει την κατακράτηση υγρών που έχω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas.karras Απρίλιος 4, 2019 #5362 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2019 πριν 1 λεπτό, το μέλος tommybertsen έγραψε: Θέλω ένα smart vraki να μου μετράει την κατακράτηση υγρών που έχω Εισαι αθεοφοβος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Απρίλιος 5, 2019 #5363 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2019 Λάφυρα από το πέρασμα στο Λονδίνο. Non-iron και τα μυαλά στα κατσαβίδια! [emoji39] 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Απρίλιος 5, 2019 #5364 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2019 2 hours ago, ronin13 said: Λάφυρα από το πέρασμα στο Λονδίνο Καλοφόρετα! Κάποια φορά να δοκιμάσεις και Harvie & Hudson 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nameless1 Απρίλιος 5, 2019 #5365 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος ronin13 έγραψε: Λάφυρα από το πέρασμα στο Λονδίνο. Non-iron και τα μυαλά στα κατσαβίδια! nice! εγώ έχω πάρει αρκετα από https://www.hawesandcurtis.co.uk/ για καθημερινά για τη δουλεία που βγάζει προσφορές 5 πουκάμισα 100 λίρες! αν και έχει καιρό να εμφανιστεί, μάλλον τους έβαζα μέσα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Απρίλιος 5, 2019 #5366 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2019 Θα τα έχω και τα δύο υπόψη μου!Από εκεί είχε πάρει ένας φίλος μου και είχε μείνει πολύ ευχαριστημένος, οπότε είπα να τα δοκιμάσω. Και φυσικά το non-iron έπαιξε το ρόλο του. 135 λίρες όλα μαζί.Είδα και τα T.M. Lewin, αλλά τα σχέδια του ήταν πολύ μπιλμπιλωτα για τα γούστα μου, και δεν με ικανοποίησε το ύφασμα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Απρίλιος 5, 2019 #5367 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2019 Δωρο για τα ανιψια. Τους πηρα Wii μαζι με τρια τεσσερα παιχνιδια(Mario Kart etc.) και τιμονια κλπ, τα Χριστουγεννα. Θα τους παρω Galaxy 2, The Legend of Zelda: Twilight Princess etc., αν τιμησουν αυτο πρωτα. Αλλα είναι μικρα σε ηλικια και δε ξερω κατα ποσο θα τα παιξουν. Τα Wii sports και Mario Kart τα λατρεψαν παντως. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_noob Απρίλιος 5, 2019 #5368 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2019 9 minutes ago, GFFermari said: Δωρο για τα ανιψια. Τους πηρα Wii μαζι με τρια τεσσερα παιχνιδια(Mario Kart etc.) και τιμονια κλπ, τα Χριστουγεννα. Θα τους παρω Galaxy 2, The Legend of Zelda: Twilight Princess etc., αν τιμησουν αυτο πρωτα. Αλλα είναι μικρα σε ηλικια και δε ξερω κατα ποσο θα τα παιξουν. Τα Wii sports και Mario Kart τα λατρεψαν παντως. Εκπληκτικά παιχνίδια το galaxy 1 και 2. Ίσως τους δυσκολέψει το παιχνίδι άμα είναι αρκετά μικρά σε ηλικία και δεν έχουν άλλη εμπειρία με 3d platforming παιχνίδια, εναλλακτικά δες και το New Super Mario Bros Wii Μπορείς να πάρεις και το Kirby’s Epic Yarn το οποίο είμαι σχεδόν σίγουρος οτι θα τους αρέσει. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Απρίλιος 6, 2019 Author #5369 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2019 Kirby... Πωω τι είπατε τώρα. Με βάζετε σε σκέψεις!! Sent from my MI 8 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση AlexanderK Απρίλιος 8, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #5370 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2019 277 ευρώ. Νομίζω κλεψιά....Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Απρίλιος 8, 2019 #5371 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2019 Καλοδουλεφτο , blow σε τετοια καρτα κανει τιποτα ή κλαταρει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Απρίλιος 8, 2019 #5372 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2019 Καλοδουλεφτο , blow σε τετοια καρτα κανει τιποτα ή κλαταρει ? Θα δούμε.... σκ θα δοκιμάσω...σε ευχαριστώSent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
yog-sothoth Απρίλιος 9, 2019 #5373 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2019 15 hours ago, AlexanderK said: 277 ευρώ. Νομίζω κλεψιά.... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Πήρα και εγώ πρόσφατα μια τέτοια. Το καλό είναι πως έχει Samsung μνήμες (και το ίδιο και οι κάρτες 2 φίλων που αγοράσαμε μαζί). Οπότε το λογικό ήταν να μπει bios MSI Airboost Vega 64 (το βρίσκεις στο techpowerup). Δεν κάνει για αθόρυβο overclocking το blower. Μόνο για undervolting και για περίπου 200w reported είναι σχετικά αθόρυβο. Περιμένω waterblock από watercool (heatkiller) και βλέπουμε! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxman Απρίλιος 12, 2019 #5374 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2019 Τώρα που παρέλαβα σωστό κομμάτι (δείτε το αντίστοιχο topic στις οθόνες) : Aorus AD27QD Η αρχική μου σκέψη ήταν να την βάλω σε βραχίονα, αλλά μου αρέσει τόσο πολύ η βάση της και δεν ενοχλεί και εργονομικά που έχω μπει σε σκέψεις να την αφήσω σε αυτή. Και ένα hubάκι : 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση biker Απρίλιος 12, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #5375 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2019 Μπήκε το γομαράκι, γιατί της μάνας του φώναζε πολύ! 11 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 13, 2019 #5376 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2019 22 hours ago, biker said: Μπήκε το γομαράκι, γιατί της μάνας του φώναζε πολύ! Ιδεα μου ή ο M2 είναι λάθος βιδωμένος? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
biker Απρίλιος 13, 2019 #5377 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2019 (edited) πριν 14 λεπτά, το μέλος GeorgeVasil έγραψε: Ιδεα μου ή ο M2 είναι λάθος βιδωμένος? Σωστά είναι (νομίζω..δουλεύει δλδ)απλά τον ζόρισα λίγο στο αρχικό βίδωμα και στράβωσε λίγο. Ευτυχώς όλα καλά! Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 13, 2019 από biker Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Απρίλιος 13, 2019 #5378 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2019 Ξεκάθαρα δεν είναι σωστά βιδωμένος. Δες παρακάτω πως να τον βιδώσεις σωστά μην σου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα από το πουθενά. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Απρίλιος 13, 2019 #5379 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2019 πριν 51 λεπτά, το μέλος biker έγραψε: Σωστά είναι (νομίζω..δουλεύει δλδ)απλά τον ζόρισα λίγο στο αρχικό βίδωμα και στράβωσε λίγο. Ευτυχώς όλα καλά! Δεν είναι σωστά βιδωμένος. ''Κάθεται'' απλά στη θέση του (δεν χρειάζεται/απαιτείται οιουδήποτε είδους πίεση) και βιδώνεις (χωρίς να τον πιέζεις). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
biker Απρίλιος 13, 2019 #5380 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2019 Παιδιά στη δική μου μητρική δεν έχει καπάκι ο m2 και δεν βρήκα extra βιδούλα για να είναι οριζόντιος. Ίσως να τα έχασα.. δεν ξέρω. Πάντως παίζει κανονικά αλλά τοποθετημένος υπό γωνία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts