Jump to content



Οι αγορές μας..!!


Recommended Posts

πριν 4 ώρες, το μέλος gdp77 έγραψε:

Στο laptop δεν μπορούσα να συνυπάρξω ποτέ με μικρούλια, μη gaming ποντίκια, καθώς αμέσως καταλάβαινα τη διαφορά στην αποκρισιμότητα και στην ακρίβεια των κινήσεων του ποντικιού. Εννοείται δεν παίζω παιχνίδια στο laptop, αλλά η οποιαδήποτε επεξεργασία π.χ. στο gimp με "συμβατικό" ποντίκι, μου προκαλούσε εκνευρισμό. Χρησιμοποιούσα, λοιπόν, ένα G100 ενσύρματο, μέχρι που άρχισα να χαλιέμαι με το καλώδιό του που μπλεκόταν στον περιορισμένο χώρο που δουλεύω το laptop στη δουλειά. Αποφάσισα λοιπόν για πρώτη φορά να μεταπηδήσω σε ασύρματο:

 

 

IMG_20211019_205105.thumb.jpg.540f7e045309f66080c22318fdd3be8c.jpg

 

Στα 39€ έπαθα ΣΟΚ!!!! 1) Τέλειο σχήμα και "κούμπωμα" στο χέρι μου 2) ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ αποκρισιμότητα (σπέρνει η τεχνολογία lighspeed), αδύνατο να καταλάβεις διαφορά από ενσύρματο 3) Σούπερ ακρίβεια στις κινήσεις και τις τοποθετήσεις του κερσορα.

 

Αν και το έχω για χρήση μόνο στο λάπτοπ, ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ μπορεί να αντικαταστήσει το G502 που χρησιμοποιώ στο desktop... 

Το συγκεκριμένο είναι από τα πρώτα ασύρματα mice καλα για esports..το εχω από το τότε π βγήκε , για 2ο πλεον..

Εάν αλλάξεις την μπαταρία του με Energizer Ultimate Lithium(AA η AAA με ανταπτορα η ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο) θα γίνει ακόμη καλύτερο.. Επίσης θέλει aftermarket feets (corepads πχ)..

Στα αρνητικά του το weight distribution (είναι πιο βαρύ πισω).

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Μπορεις να φτιαξεις μονος σου ..... 65ε για ενα καλωδιο ειναι τρελο . 

Παιρνεις το καλωδιο που θες , το χρωμα της καλτσας που σου αρεσει και με θερμοσυστελωμενο το ποιανεις στις ακρες (εφοσον το type C ειναι μικρο μεγεθος θα περασει αμεσως) . Μετα το τυλιγεις σε σωληνα και το ζεστενεις ελαφρα για να παρει το σχημα . 

Link to comment
Share on other sites

Έβγαλε πρόσφατα ένα βίντεο ο Linus με εξοπλισμό (όχι κάτι τρελό) όπου τεστάρει καλώδια (HDMI-DP όμως, δεν ξέρω αν μπορεί και USB), μια καλή ιδέα θα πάρεις γιατί είναι πέταμα τα πολλά λεφτά σε καλώδια. Όχι πάντα όμως.

 Σκέφτομαι να αλλάξω τα 6ετίας psu cable extensions (του ενός το "sleeve" έχει ξεφτίσει σχεδόν από το βάλε-βγάλε της GPU για το καθάρισμα γιατί κάποια στιγμή θα το πήρα παραμάζωμα λογικά), και κοστίζουν 57€ και το σκέφτομαι πολύ. Το παρασκέφτομαι αλλά είναι μια αγορά χωρίς πολύ νόημα μάλλον.

Έχω και μία τάση να θέλω να αλλάξω κουτί (6 χρόνια μετά - 3+3 actually όπου 3 είχα το κανονικό enthoo pro και 3 και κάτι το TG) και δεν με βλέπω να το κάνω πριν τα Χριστούγεννα, if any time of the next year. Καταλαβαίνω τις not-so meaningful αγορές (0 οι λόγοι να αλλάξω κουτί ας πούμε), αλλά όταν είναι από τον Γιώργο, είμαι like

Spoiler

Trigger GIF by MOODMAN

:hehe: 

 

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, SpirosKGR said:

Τα οφέλη ενός τέτοιου καλωδίου που εντοπίζονται συνήθως; ( βλέπω είτε σε βιντεακια από tech channels ή γενικότερα σε setup photos αυτό το καλωδιακι όλο και περισσότερο )

Αισθητική είναι η αναβάθμιση κυρίως, ποιο παλιά ήταν και θέμα πρακτικότητας γιατί υπήρχαν custom πληκτρολόγια με διάφορα USB inputs και μπορούσες να έχεις 2-3 διαφορετικά τελικά κομμάτια αναλόγως με το ποιο πληκτρολόγιο ήθελες να κουμπώσεις.

Πλέον όλα C είναι.

 

Δε προσπαθώ να δικαιολογήσω τις τιμές, αλλά όχι δε θεωρήτε πολύ ακριβό στα 65€, όσο παράλογο και να ακούγεται.

O κονέκτορας κοστίζει αρκετά και το σωστό coiling για να μην ανοίξει με το 1ο τέντωμα δεν είναι εύκολο..

Το δικό μου με LEMO-1B πλησίασε τα 90€ και παίζουν και κάποια με ειδικά χρώματα 100+€ !

DSC_1265_600x600_crop_center.jpg?v=16279
KEEBSTUFF.COM

 

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

πριν 3 λεπτά, το μέλος ΓιαγκΤ έγραψε:

Sry κιόλας αλλά μερικοί εδώ μέσα – για να το θέσω ευγενικά - είσαστε Δωρικού ρυθμού. Διαβάζετε πάρα πάνω ότι ο άνθρωπος αγόρασε κλύσμα για το πληκτρολόγιο του και δεν παίρνετε χαμπάρι τπτ!

Δηλαδή αν σας γράψω πχ ότι θα έδινα ξέρω γώ 500€ σε μια μπίμπο σαν τη Μαλέσκου να μου πλύνει τις μπαλκονόπορτες θα μου γράφατε για πεταμένα λεφτά;

 

venizelos-pasok.gif

  • Like 1
  • Haha 8
Link to comment
Share on other sites

πριν 8 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

IMG_20211019_135736.thumb.jpg.3d2d837353c60911ff416bfd79d7c54a.jpgIMG_20211019_135744.thumb.jpg.b7a52e262ba4c155df1cf950dcc7001c.jpgIMG_20211019_151402_1.thumb.jpg.f9818018efac27a1b17e030951aaf1f9.jpg

 

Coiled cable για το πληκτρολόγιο.

Από Kat koil (Ελληνίδα, νομίζω, εκ Παρισίων).

52 έουρος+μεταφορικά (σύνολο, 65 ευρώ, αν θυμάμαι).

Έχει έτοιμα καλώδια (όπως αυτό που πήρα, η Kat, όμως, μπορεί να τα παραμετροποιήσει. Ας πούμε, στο δικό μου άλλαξε τον connector από γκρι σε μαύρο), έχει και custom made (ουσιαστικά, διαλέγεις πώς θέλεις να είναι το καλώδιο και επιλέγεις χρώμα, connector, μήκος κτλ κτλ).

  Reveal hidden contents

Την ίδια στιγμή, κάπου στο Περιστέρι, o Χρυσόστομος έχει γίνει triggered:

pigeon GIF

?

 

Υπερτιμημένο για την δουλειά που προσφέρει τούτο το καλώδιο 

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, tommybertsen said:

 Σκέφτομαι να αλλάξω τα 6ετίας psu cable extensions (του ενός το "sleeve" έχει ξεφτίσει σχεδόν από το βάλε-βγάλε της GPU για το καθάρισμα γιατί κάποια στιγμή θα το πήρα παραμάζωμα λογικά), και κοστίζουν 57€ και το σκέφτομαι πολύ.

Με 57 παίρνεις καινούριο τροφοδοτικό ?

  • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

πριν 51 λεπτά, το μέλος l2phile έγραψε:

Με 57 παίρνεις καινούριο τροφοδοτικό ?

Ναι, τοπ τιερ τροφοδοτικό με 57 € :hehe:

Η αλήθεια είναι ότι θέλω να αλλάξω το thermaltake από της Όλγας το μηχάνημα. Οπότε για αυτό δεν παίρνω και τα καλώδια. Πως θα υποδεχτεί την 1080ti όταν πάρω την 5080 ε; :hehe:

Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, PetrosD said:

Αχ, τί ωραία! Θα συμμετέχω κι εγώ σε αυτό το θέμα για λίγο. Δε θα γράψω τίποτα από αυτά που θέλω, μόνο θα αφήσω μια φωτογραφία generic από το internet, του δικού μου πληκτρολογίου.

Και μηχανικά πλήκτρα.

Και coiled καλώδιο που έχει αντέξει τεντώματα.

Και τσάμπα, γιατί μου το χάρισαν όταν πήραν πιο καινούριο με βύσμα ps/2. :hehe:

Κράξτε ελεύθερα!

 

800px-Tulip_ATK_03.01.44.jpg

 

Όταν το marketing σου πουλάει αυτό που έπαιρνες "τσάμπα" το 1985-1990 ως "σούπερ γουάου gaming πληκτρολόγιο" το 2020 έναντι 200$.

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.