BloodMage Απρίλιος 30 #9781 Απρίλιος 30 1 ώρα πριν, το μέλος slalom έγραψε: Το κακο ειναι οτι αυτος ειναι ο ευκολοτερος τροπος να πεταξεις 500€ Δεν ειχα δει οτι εχει τοσο Και δεν παιρνω ενα garmin?
astrolabos Απρίλιος 30 #9782 Απρίλιος 30 6 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Και δεν παιρνω ενα garmin? Εμάς ρωτάς; 1
Cyber_Cookie Απρίλιος 30 #9783 Απρίλιος 30 2 hours ago, BloodMage said: Και δεν παιρνω ενα garmin? Έπρεπε να έχεις ήδη.
BloodMage Μάϊος 1 #9784 Μάϊος 1 11 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Έπρεπε να έχεις ήδη. εχω το Vivoactive 3 (σκυλι εχει κλεισει 4 χρονια ) αλλα θελω ενα καλυτερo. πχ ενα fenix 7x solar το ζαχαρωνω
Cyber_Cookie Μάϊος 1 #9786 Μάϊος 1 3 hours ago, BloodMage said: εχω το Vivoactive 3 (σκυλι εχει κλεισει 4 χρονια ) αλλα θελω ενα καλυτερo. πχ ενα fenix 7x solar το ζαχαρωνω Τα Vivo είναι για κορίτσια. Fenix ή έστω instinct. Spoiler Αλλά έχεις και φιέστα. Οπότε πάει σετάκι. 5
BloodMage Μάϊος 1 #9787 Μάϊος 1 3 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Τα Vivo είναι για κορίτσια. Fenix ή έστω instinct. Hide contents Αλλά έχεις και φιέστα. Οπότε πάει σετάκι. Spoiler 2
Δημοφιλής Δημοσίευση Trooper Μάϊος 6 Δημοφιλής Δημοσίευση #9788 Μάϊος 6 Μετά απο 2+ μήνες ήρθε.. Το είχα ξεχάσει τελειως... Αντε να δώ πότε θα το στήσω τώρα... 14
BloodMage Μάϊος 6 #9791 Μάϊος 6 4 ώρες πριν, το μέλος 2cpu έγραψε: Hide contents 2CPU 1GPU Βλεπω εγω και μου ερχονται μνημες στο μυαλο.... Spoiler 2Girls 1cup Περα απο την πλακα, μεγειες καλοδουλευτη. Και κακα κλοκια. Βλεπω στο νετ οτι κλοκαρει καλα η 5080 1 1
tragikos Μάϊος 8 #9792 Μάϊος 8 On 30/4/2025 at 9:47 ΠΜ, το μέλος BloodMage έγραψε: Πολυ μου αρεσε σαν ιδεα, ειδικα για Fitness tracking. Το κακο ειναι οτι θα με ενοχλει στις μπαρες και στους αλτηρες, γενικα στην λαβη. Με ενοχλει ηδη η βερα που ειναι πολυ πιο μικρη και την βγαζω παντα, φανταζομαι αυτο που ειναι και μεγαλύτερο Προσωπικά ούτε η βέρα ούτε αυτό με ενοχλεί στις μπάρες και αλτήρες. Παρόλα αυτά ΔΕΝ κάνει για fitness tracking, εκτός αν σε ενδιαφέρει μόνο περπάτημα και τρέξιμο. Δεν έχω καταφέρει να καταγράψει αυτόματα όταν γυμνάζομαι και ακόμα και αν μέσα από την εφαρμογή βάλω manually ότι ξεκινάω κάποια δραστηριότητα, για κάποιο λόγο δεν παίρνει καθόλου μετρήσεις. On 30/4/2025 at 12:02 ΜΜ, το μέλος navaho7 έγραψε: χαζή ερώτηση: αν σε παίρνει κάποιος τηλέφωνο, έχει κάποιου είδους δόνηση; Είναι ο βασικός λόγος που φοράω ακόμα το smartwatch, επειδή με το παιδί έχω το κινητό στο αθόρυβο, μπορεί να μην πάρω χαμπάρι τηλέφωνο από τη δουλειά, ενώ αυτό με σκουντάει Όχι και μάλιστα αν είχε θα το απενεργοποιουσα γιατί προσωπικά με αγχώνει να δέχομαι ειδοποιήσεις εκτός από το κινητό που ελέγχω εγώ πού θα το έχω και σε τι ένταση. 2
slalom Μάϊος 8 #9793 Μάϊος 8 42 λεπτά πριν, το μέλος tragikos έγραψε: Παρόλα αυτά ΔΕΝ κάνει για fitness tracking, εκτός αν σε ενδιαφέρει μόνο περπάτημα και τρέξιμο. Δεν έχω καταφέρει να καταγράψει αυτόματα όταν γυμνάζομαι και ακόμα και αν μέσα από την εφαρμογή βάλω manually ότι ξεκινάω κάποια δραστηριότητα, για κάποιο λόγο δεν παίρνει καθόλου μετρήσεις. Προφανως και δεν κανει, αυτα ειναι για να πουλας μουρη
Δημοφιλής Δημοσίευση f117 Μάϊος 13 Δημοφιλής Δημοσίευση #9795 Μάϊος 13 3 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: ψιψιψονια και κοκοκοψια 13
Δημοφιλής Δημοσίευση Dr_Nikiforos Μάϊος 15 Δημοφιλής Δημοσίευση #9796 Μάϊος 15 Έτοιμος. @fatalara δώστε το bf τώρα. 12 1
fatalara Μάϊος 15 #9797 Μάϊος 15 1 ώρα πριν, το μέλος Dr_Nikiforos έγραψε: Έτοιμος. @fatalara δώστε το bf τώρα. Ασε τα παιδια να προπονηθουν λιγο ακομα. Μην αρχισει το τρεξιμο αποτομα και τραβηχτει τιποτα. 1 2
iseeklife Δευτέρα at 04:33 μμ #9798 Δευτέρα at 04:33 μμ Μιας και τα πληκτρολόγια δεν έχουν πλέον έξτρα πλήκτρα ,είπα να αγοράσω . Μηχανικά πλήκτρα. Για όσους θέλουν να το αγοράσουν να ξέρουν ότι στο ασσετο κόρσα κομπετιτσιονε ,στο καινούργιο έβο και στο ea wrc ,αυτά τα παιχνίδια δεν ανιχνεύουν ταυτόχρονα και το ταρταρούς προ και το Xbox controller (wolverine v2). Πρέπει να αποσυνδέσεις το ταρταρους για να δει το κοντρολερ . μόνο στο f1 24 βλέπει και τα δυο. Μάλλον επειδή έχει split screen multiplayer. στο battlefield 2042 πατάω text και δεν το δέχεται μαλλον λόγο του anticheat. Καλή συνέχεια . 5
icy20 Δευτέρα at 07:44 μμ #9799 Δευτέρα at 07:44 μμ αυτη η βλακεια ποσο εχει δηλαδη? Για racing λογικα για καποιο λογο ολοι παιρνουν streamdeck κτλ
iseeklife Τρίτη at 12:03 πμ #9800 Τρίτη at 12:03 πμ 4 ώρες πριν, το μέλος icy20 έγραψε: αυτη η βλακεια ποσο εχει δηλαδη? Για racing λογικα για καποιο λογο ολοι παιρνουν streamdeck κτλ χτυπάει 130 με 140 ευρώ . οι συντομεύσεις πληκτρολογίου είναι και στην επιφάνεια εργασίας όχι μόνο στα παιχνίδια .
Recommended Posts