Jump to content

Recommended Posts

1 ώρα πριν, το μέλος slalom έγραψε:

Το κακο ειναι οτι αυτος ειναι ο ευκολοτερος τροπος να πεταξεις 500€

Δεν ειχα δει οτι εχει τοσο 😱

Και δεν παιρνω ενα garmin?

11 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

Έπρεπε να έχεις ήδη.

εχω :hehe:
το Vivoactive 3 (σκυλι εχει κλεισει 4 χρονια )
αλλα θελω ενα καλυτερo. πχ ενα fenix 7x solar το ζαχαρωνω

3 hours ago, BloodMage said:

εχω :hehe:
το Vivoactive 3 (σκυλι εχει κλεισει 4 χρονια )
αλλα θελω ενα καλυτερo. πχ ενα fenix 7x solar το ζαχαρωνω

Τα Vivo είναι για κορίτσια. Fenix ή έστω instinct. 

Spoiler

Αλλά έχεις και φιέστα. Οπότε πάει σετάκι. 

• Haha 5
3 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

Τα Vivo είναι για κορίτσια. Fenix ή έστω instinct. 

Hide contents

Αλλά έχεις και φιέστα. Οπότε πάει σετάκι. 

Spoiler

liam-neeson-i-will-find-you.gif

• Haha 2
4 ώρες πριν, το μέλος 2cpu έγραψε:
  Hide contents

_Viber_2025-05-06_13-27-59-326.thumb.jpg.5c2ddd2fb45c54df66270035641f9e49.jpg

2CPU 1GPU Βλεπω εγω και μου ερχονται μνημες στο μυαλο....

Spoiler

2Girls 1cup

Περα απο την πλακα, μεγειες καλοδουλευτη. Και κακα κλοκια. Βλεπω στο νετ οτι κλοκαρει καλα η 5080

• Like 1
  • Agree 1
On 30/4/2025 at 9:47 ΠΜ, το μέλος BloodMage έγραψε:

Πολυ μου αρεσε σαν ιδεα, ειδικα για Fitness tracking. Το κακο ειναι οτι θα με ενοχλει στις μπαρες και στους αλτηρες, γενικα στην λαβη. Με ενοχλει ηδη η βερα που ειναι πολυ πιο μικρη και την βγαζω παντα, φανταζομαι αυτο που ειναι και μεγαλύτερο

Προσωπικά ούτε η βέρα ούτε αυτό με ενοχλεί στις μπάρες και αλτήρες. Παρόλα αυτά ΔΕΝ κάνει για fitness tracking, εκτός αν σε ενδιαφέρει μόνο περπάτημα και τρέξιμο. Δεν έχω καταφέρει να καταγράψει αυτόματα όταν γυμνάζομαι και ακόμα και αν μέσα από την εφαρμογή βάλω manually ότι ξεκινάω κάποια δραστηριότητα, για κάποιο λόγο δεν παίρνει καθόλου μετρήσεις. 

On 30/4/2025 at 12:02 ΜΜ, το μέλος navaho7 έγραψε:

χαζή ερώτηση: αν σε παίρνει κάποιος τηλέφωνο, έχει κάποιου είδους δόνηση;

Είναι ο βασικός λόγος που φοράω ακόμα το smartwatch, επειδή με το παιδί έχω το κινητό στο αθόρυβο, μπορεί να μην πάρω χαμπάρι τηλέφωνο από τη δουλειά, ενώ αυτό με σκουντάει

Όχι και μάλιστα αν είχε θα το απενεργοποιουσα γιατί προσωπικά με αγχώνει να δέχομαι ειδοποιήσεις εκτός από το κινητό που ελέγχω εγώ πού θα το έχω και σε τι ένταση. 

• Like 2
42 λεπτά πριν, το μέλος tragikos έγραψε:

Παρόλα αυτά ΔΕΝ κάνει για fitness tracking, εκτός αν σε ενδιαφέρει μόνο περπάτημα και τρέξιμο. Δεν έχω καταφέρει να καταγράψει αυτόματα όταν γυμνάζομαι και ακόμα και αν μέσα από την εφαρμογή βάλω manually ότι ξεκινάω κάποια δραστηριότητα, για κάποιο λόγο δεν παίρνει καθόλου μετρήσεις. 

Προφανως και δεν κανει, αυτα ειναι για να πουλας μουρη

1 ώρα πριν, το μέλος Dr_Nikiforos έγραψε:

Έτοιμος. @fatalara δώστε το bf τώρα. 

20250514_155802.jpg

Ασε τα παιδια να προπονηθουν λιγο ακομα. Μην αρχισει το τρεξιμο αποτομα και τραβηχτει τιποτα.

• Plits 1
  • Haha 2
  • 2 weeks later...

Μιας και τα πληκτρολόγια δεν έχουν πλέον έξτρα πλήκτρα ,είπα να αγοράσω . Μηχανικά πλήκτρα. Για όσους θέλουν να το αγοράσουν να ξέρουν ότι στο ασσετο κόρσα  κομπετιτσιονε ,στο καινούργιο έβο  και στο ea wrc ,αυτά τα παιχνίδια δεν ανιχνεύουν ταυτόχρονα και το ταρταρούς προ και το Xbox controller (wolverine v2). Πρέπει να αποσυνδέσεις το ταρταρους για να δει το κοντρολερ .

μόνο στο f1 24 βλέπει και τα δυο. Μάλλον επειδή έχει split screen multiplayer. 
στο battlefield 2042 πατάω text και δεν το δέχεται μαλλον λόγο του anticheat. 
Καλή συνέχεια . 

image.jpg

• Like 5

αυτη η βλακεια ποσο εχει δηλαδη? Για racing λογικα για καποιο λογο ολοι παιρνουν streamdeck κτλ

4 ώρες πριν, το μέλος icy20 έγραψε:

αυτη η βλακεια ποσο εχει δηλαδη? Για racing λογικα για καποιο λογο ολοι παιρνουν streamdeck κτλ

χτυπάει 130 με 140 ευρώ . οι συντομεύσεις πληκτρολογίου είναι και στην επιφάνεια εργασίας όχι μόνο στα παιχνίδια .