CROESUS Ιούλιος 18 #9841 Ιούλιος 18 Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR Just a moment... WWW.STARTECH.COM Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR Θεωρώ ότι κάτι τέτοιο ψάχνεις. Αν ήταν type c, θα σου έκανε αυτό WWW.E-SHOP.GR CABLE TYPE-C MICRO USB-B 3.0 1M UGREEN US312 20103 UGREEN ÊÁËÙÄÉÏ SKU:TEL.210980 1
ronin13 Παρασκευή at 03:17 μμ #9842 Παρασκευή at 03:17 μμ Μάλλον κάπου εδώ πιάνουμε ταβάνι στις δυνατότητες του παρόντος συστήματος σαν Plex Server... 7
Δημοφιλής Δημοσίευση sotiris Τρίτη at 05:00 μμ Δημοφιλής Δημοσίευση #9843 Τρίτη at 05:00 μμ (edited) Πήρα αυτό το παπατζιλίκι μπας και με βοηθήσει και γίνω πιο παραγωγικός δουλεύοντας από το σπίτι. Μια εξωτερική οθόνη / επέκταση για laptop με usb-c (δεν χρειάζεται τροφοδοσία). 79.90 ελαφρώς (?) μεταχειρισμένο από τα μαγαζιά στη Λωζάννη που έχουν μεταχειρισμένα από εκτυπωτές GameBoy μέχρι Rolex Lenovo Thinkvision M15, δεν ξέρω καν πόσο κάνει καινούριο απλά το ήθελα να το έχω για τις διακοπές Έγινε επεξεργασία Τρίτη at 05:01 μμ από sotiris 10
astrolabos Τρίτη at 05:04 μμ #9844 Τρίτη at 05:04 μμ Mirror τις έχεις; Γιατί δε βάζεις τη μία συνέχεια της άλλης;
sotiris Τρίτη at 05:08 μμ #9845 Τρίτη at 05:08 μμ 3 λεπτά πριν, το μέλος astrolabos έγραψε: Mirror τις έχεις; Γιατί δε βάζεις τη μία συνέχεια της άλλης; Έβγαλα τη φωτό πριν πατήσω το extend μεγάλε hax0000r 1
BloodMage Τρίτη at 05:26 μμ #9847 Τρίτη at 05:26 μμ 25 λεπτά πριν, το μέλος sotiris έγραψε: μπας και με βοηθήσει και γίνω πιο παραγωγικός δουλεύοντας από το σπίτι. και καλα! σαν να λες οτι θα παρω το yaris gr επειδη ειναι μικρο και θα βρισκω ευκολα να παρκαρω 5
TopCLR 19 ώρες πριν #9848 19 ώρες πριν 13 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: και καλα! σαν να λες οτι θα παρω το yaris gr επειδη ειναι μικρο και θα βρισκω ευκολα να παρκαρω Μα γιατί όχι; Με το GR θα μπορεί να πάει πιο γρήγορα στο σημείο που θα παρκάρει! 3
navaho7 15 ώρες πριν #9849 15 ώρες πριν 16 ώρες πριν, το μέλος sotiris έγραψε: Πήρα αυτό το παπατζιλίκι μπας και με βοηθήσει και γίνω πιο παραγωγικός δουλεύοντας από το σπίτι. Μια εξωτερική οθόνη / επέκταση για laptop με usb-c (δεν χρειάζεται τροφοδοσία). 79.90 ελαφρώς (?) μεταχειρισμένο από τα μαγαζιά στη Λωζάννη που έχουν μεταχειρισμένα από εκτυπωτές GameBoy μέχρι Rolex Lenovo Thinkvision M15, δεν ξέρω καν πόσο κάνει καινούριο απλά το ήθελα να το έχω για τις διακοπές έχω πάρει κι εγώ μία Arzopa στα 55€, έχει βγει διαμάντι! και με το dex στο κινητό δε χρειάζομαι καν το λαπτοπ, από τη στιγμή που μπαίνουμε με citrix 1
BasiliCeLew 14 ώρες πριν #9850 14 ώρες πριν (edited) 17 ώρες πριν, το μέλος sotiris έγραψε: Πήρα αυτό το παπατζιλίκι μπας και με βοηθήσει και γίνω πιο παραγωγικός δουλεύοντας από το σπίτι. Μια εξωτερική οθόνη / επέκταση για laptop με usb-c (δεν χρειάζεται τροφοδοσία). 79.90 ελαφρώς (?) μεταχειρισμένο από τα μαγαζιά στη Λωζάννη που έχουν μεταχειρισμένα από εκτυπωτές GameBoy μέχρι Rolex Lenovo Thinkvision M15, δεν ξέρω καν πόσο κάνει καινούριο απλά το ήθελα να το έχω για τις διακοπές Εγώ βρήκα την ιδανική λύση εδώ και χρόνια σε Desktop 27" οθόνες που έχουν thunderbolt port / USB 4 με PD 100W. Είναι τα καλύτερα λεφτά που ξόδεψα (Σπίτι / Εξοχικό / Γραφείο), δουλεύω άνετα όπου και να είμαι, ούτε φορτιστές χρειάζεται να κουβάλαω ούτε τίποτα μόνο το laptop, συνδέεται με ένα Type C (PD + DP) καλώδιο στην οθόνη και τέλος. Στο σπίτι και στο γραφείο απλά έχω οθόνες που είναι ταυτόχρονα και docking station γιατί έχω πολλά περιφερειακά που τα βάζω εκεί ώστε μην χρειάζεται να βγάζω βάζω τίποτα. Και επειδή το νέο Laptop είναι τούμπανο δεν χρειάζομαι και Desktop (ενώ παλιότερα ήμουν με ένα mini pc αγκαλιά). Έγινε επεξεργασία 14 ώρες πριν από BasiliCeLew 2
Recommended Posts