Jump to content



Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]


akis_z80

Recommended Posts

Δεν μπήκα χθες στον αγώνα αλλά μάλλον είχατε αγώνα με συγκρουόμενα. Θυμάμαι τέτοια περιστατικά στους πρώτους αγώνες αλλά μετά νόμισα είχαμε στρώσει.... που να μπω και εγώ με ένα μήνα απραξίας :happy2:

Link to comment
Share on other sites

Βάζω κάποια στιγμιότυπα από τους 2 αγώνες για συζήτηση και για να μάθουμε από τα λάθη μας. Discuss.

Χμ, Race 1... έλεος!!

Πολλά n00b mistakes αλλά εντάξει κανείς δεν είναι τέλειος, συμβαίνουν αυτά.

Αυτό που ενοχλεί όμως είναι ο μηδενικός σεβασμός στους υπόλοιπους.

Βγήκαμε έξω? Αμέσως μέσα στην πίστα και πάνω στην αγωνιστική γραμμή (ακόμα και αν έχουμε από πάνω το penalty) και αν έρχεται κάποιος, έ πρόβλημά του. :fie:

Χτυπήσαμε κάποιον από πίσω? Πάλι πρόβλημα του, συνεχίζουμε ακάθεκτοι προς την δόξα....

Ειδικά η Ρ4/5 προς τη μέση του βίντεο, σκόρπισε όλεθρο!

Στο δεύτερο race κάπως πιο καλά, δεν είδα κραυγαλέα περιστατικά, πιο πολύ n00b movesmistakes ήταν τα χτυπήματα.

Αλλά δυστυχώς, το χώσιμο πίσω στην πίστα, χωρίς κανένα ενδιαφέρον για τους υπόλοιπους παρέμεινε.

Link to comment
Share on other sites

ποιος μου την εσκασε απο πισω με το μαυρο αμαξακι εκει στην πρωτη ευθεια (2:30)? λολ. και νομιζα ηταν εκδικηση γιατι εκανα λαθος στα φρενα με την εκκινηση και καρφωσα εναν στο πλαι :)

εγω γενικα οταν εβγαινα παντως και κοιταγα το map app το εξτρα αν ερχεται κανεις, και εμπαινα εκτος γραμμης γενικα. ασε που παραχωρησα και θεση στον aris νομιζω καπου μπας και αποφυγουμε κανα τρακο αφου μου ριχνε γενικα 6-7sec

Link to comment
Share on other sites

Εγω λεω πάντως να μην το παρατήσουμε το reverse order απλα να το βελτιώσουμε. Βάλτε οπωσδήποτε ενα κουμπί να κοιτάτε πίσω γτ στον καθρέφτη δεν βγαζει ονομα και μόλις σβήσουν τα φανάρια δεν κουνιέται κανεις εκτός του τελευταίου που θα περάσει απο το κέντρο, κοιτώντας πίσω ξέρει οκαθενας ποτε ειναι η σειρά του και την κάνουμε. Στο τελευταίο sector οι μπροστινοι κόβουν αρκετά μαζευόμαστε και παμε τρένο. Και μην εκνευρίζεστε πολυ παιδια κρίμα ειναι, τρέχω τόσο καιρό και ηταν ο πρώτος αγώνας που δεν με χτύπησε κάποιος είτε εδω είτε στο rd (sotirissm μόλις σε είδα και το έχασες μετα την eau rouge με έλουσε κρύος ιδρώτας :T:) και παραλίγο να πάρω τον δεύτερο αγώνα. Δεν εγινε τπτ προχωράμε παρακάτω.

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=29381]akis_z80[/MENTION] Ακη συγγνωμη και παλι που την πληρωσες εσυ, πρωτη φορά αφηνω τον εαυτο μου να εκνευριστει και να κανει κατι τετοιο , αλλά το "ξυλο" που εφαγα στην ουσια με εβγαλε εξω και απο τα 2 races χωρις καν να εχω την ευκαιρία να τρέξω. 3 φορες με χτύπησαν και οι 2 απο αυτες με εστείλαν στα Pits , η δευτερη δε, με αναγκαζε να ξανακανω τον γύρο απο την αρχή και απο την πρώτη θέση όχι μόνο πήγα στην τελευταια με ένα χτύπημα αλλά είχα και όλους να απαιτούν να τους δώσω την θεση βάζοντας με αυτόματα 2 γυρους πισω!! Συγγνωμη αλλα σε εκεινη την φάση δεν μου είπατε απλως κανε στην άκρη να περάσω αλλά βγες απο τον αγώνα! Γιατί με 2 γύρους πίσω τι στο καλό θα έκανα?

Όποτε ναι ήταν λαθος μου που θόλωσα και σε χτύπησα (αλλά και συ πολύ ανοικτά την πήρες την στροφη, καπου το έχασες λιγο εκει no excuses just sayin... ) , δεν έπρεπε να αφήσω οτι εγινε πριν να με επηρεασει..

Πραγματικά είχα όρεξη να τρέξω χθες αλλά απο 2 λαθη συνοδηγών μας δεν μου δόθηκε καν η ευκαιρία, καταλαβαίνω οτι δεν εγιναν επιτηδες, δεν ζητάω ούτε συγγνωμες ουτε τον λόγο , ήταν ανθρώπινα και τα κάνω και γώ. Απο κει και πέρα όμως δεν το διαχειριστηκα καλά και γι'αυτο σας ζηταω συγγνωμη...

Link to comment
Share on other sites

καλα εννοειται δεν αξιζει να νευριαζεις. εχω γελαγα σα παιδακι μονο που τρεχαμε εκει. μη σου πω να βγει 18δα σε κανα 2 μηνες που θα στεριωσει το πραμα και να κανουμε πρωταθλημα με βαθμολογια κανονικα.

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=20727]Orgios[/MENTION] κανένα πρόβλημα, άλλωστε τα είπαμε εκείνη τη στιγμή στο ts και ήταν πολύ ανθρώπινη η αντίδρασή σου! Έτσι και αλλιώς η τελική κατάταξη δε μετράει πουθενά και δεν πρέπει να ασχολούμαστε με αυτήν. Απλά έβαλα το βίντεο για συζήτηση και για να αποφευχθούν τα ίδια λάθη στο μέλλον. Είναι χρήσιμο, γιατί όλοι μαθαίνουμε από τα λάθη των άλλων.

Τώρα για το δικό σου κομμάτι συγκεκριμένα, κανονικά θα έπρεπε να αφήσεις γκάζι (ή ακόμα και να φρενάρεις) από το 5.25 στην ευθεία που είναι πίσω σου η ferrari. Έτσι γίνεται σε καθεστώς μπλε σημαίας. Ναι δυστυχώς θα έχανες το fight που είχες, αλλά σκέψου ότι επηρεάζεις και ένα fight που γίνεται 1 γύρο μπροστά σου.

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=20727]Orgios[/MENTION] Γιώργο, αυτός που σε έστειλε 2 γύρους πίσω ήταν αυτός που σε χτύπησε, ή μάλλον η βλάβη που προέκυψε. Το να μπλοκάρεις τους άλλους το μόνο που μπορεί να αποφέρει είναι περισσότερους διαπληκτισμούς!

Όσο για το αν αξίζει να τρέχεις 2 γύρους πίσω... κι εγώ και ο Άκης συνήθως μόνοι μας τρέχουμε. Σε διαβεβαιώ πως δεν συμμετάσχουμε για να καμαρώνουμε ότι κερδίσαμε ή σκίσαμε τους άλλους ή τι άλλο.

Αυτή είναι η φύση του αθλήματος, άλλες φορές μάχεσαι για θέση και άλλες απλά τρέχεις μόνος.

Με rage quit το μόνο που καταφέρνεις είναι να προσβάλεις τους υπόλοιπους, σα να λες είστε βλάκες που συνεχίζετε να τρέχετε.

(τα παραπάνω δεν τα αναφέρω για να σε κάνω να ζητήσεις συγνώμη πάλι, αλλά για να καταλάβουμε όλοι τι έγινε λάθος και να μην το επαναλάβει κανένας μας ξανά)

Όσο για τα περί πρωταθλήματος, εγώ αντίθετα προτείνω να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με θέσεις, όσοι ασχολούμαστε, και να ασχοληθούμε με την οδήγηση μας, πρώτα να κρατάμε το αμάξι εκεί που εμείς θέλουμε, στην γραμμή που θέλουμε, μετά να μην ενοχλούμε τους υπόλοιπους και να μην διαταράσσουμε τον αγώνα τους και στο τέλος, μετά από καιρό, με τις μάχες και τις τελικές θέσεις.

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=29381]akis_z80[/MENTION] 3 φορες με χτύπησαν και οι 2 απο αυτες με εστείλαν στα Pits ,

μηπως σε χτυπησα εγω στην πρωτη στροφη με το ξεκινημα του πρωτου αγωνα? φρεναρα ελαχιστα αργα και ημουν δεξια απο ολον τον κοσμο προσπαθησα να μη τρακαρω κανεναν αλλα καποιος ηταν 2ος νομιζω και τον τρακαρα στο πλαι οπως εμπαινε στη φουρκετιτσα και πηγε πιτ... :/

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά για το μόνο που έχω να απολογηθώ είναι στο σημείο του video στο 1:20.

Είμαστε στον 1ον αγωνα και στην Eau Rouge, βλέπω στην κορυφή της στροφής στον λόφο, σταματημένο αυτοκίνητο (μάλλον ο Aris) και δεν μπορώ να το αποφύγω.

Αν δείτε όμως δεν φεύγω, περιμένω να φύγουν όλοι ή τουλ έτσι νόμιζα (θα δείτε άφησα 4 αυτοκίνητα). Ο χάρτης όμως έχει μικρό ζουμ και ήρθε ο τελευταίος Γιώργος με 250Χλμ/ώρα (το app με τον μεγάλο χάρτη Track Map Display | RaceDepartment μου δημιουργεί frame drops αλλά θα το ξαναβάλω να δω τι συμβαίνει). Πραγματικά νόμιζα ότι έφυγαν όλοι.

Στο 4:45 το αμάξι μπροστά μου έκανε τετ΄ακέ και ήρθε καθετα μπροστά μου (ούτε κιχ δεν έκανα)

Τον εμβολισμό δεν το έβαλες στον 2ο αγώνα από τον uodvrhw.

Γενικά πολλά συμβάντα είδα και είναι κρίμα. :o

Link to comment
Share on other sites

@fuz10n Δεν ξερω , δεν κοιταξα αλλά δεν εχει και νοημα οτι εγινε εγινε no worries!

@djkostas λες αυτό ακρίβως που είπα και παραπανω αλλά με διαφορετικά λόγια οποτε σε ευχαριστώ γι'αυτο :hang3::hang3::sarcastic: Η μονη διευκρίνηση που θα κάνω είναι οτι δεν εκανα ragequit απο ελλειψη σεβασμου αλλά απο σεβασμό σε σας για να μην προκαλέσω ατυχήματα. Στον πρώτο αγωνα αφου την εφαγα εις διπλουν και βγηκα ουσιαστηκα εκτος αγωνα , προσπαθησα να συνεχισω αλλά όσο και αν δεν ηθελα είχα επηρεαστει , δοκιμασα αλλά εβγαινα εξω σε κάθε στροφή οπότε βγήκα για να μην προκαλέσω κάποιο ατυχημα, στον δευτερο αγώνα δυστυχως απο την στιγμή που είδα οτι δεν μπορουσα να διαχειριστώ την νέα φαπα που εφαγα ΔΕΝ ΒΓΗΚΑ εγκαιρως εκτός αγωνα με αποτελεσμα να επηρεασω τον αγωνα και να χτυπησω τον αθωό πλην σοφό Aki-san!

@Everybody δέχομαι donations για να ξεκινησω yoga/psychotherapy/zen/pilates ή οτιδήποτε άλλο θα βοηθήσει στην αυτοσυγκεντρωση μου!! :tomato::tomato::tomato:

Α επισης νομιζω οτι εχω αποδειξει οτι δεν αποτελει αυτοσκοπός για μενα να βγω πρώτος , δευτερος ή οτιδήποτε, ξεκίνησα practice 2 ωρες πριν τον αγωνα και το εγκατέλειψα για να βοηθησω τον κόσμο να μπει χωρίς προβλήματα στο καναλι να συμμετεχει κτλ κτλ κτλ Οπότε δεν περίμενα να βγω οτιδήποτε άλλο απο τελευταίος... Αλλά είχα όρεξη να τρέξω και όχι να παιξω συγκρουομενα...

Έγινε επεξεργασία από Orgios
Link to comment
Share on other sites

Στο 4:45 το αμάξι μπροστά μου έκανε τετ΄ακέ και ήρθε καθετα μπροστά μου (ούτε κιχ δεν έκανα)

Και ο Aris, που χώθηκες αμέσως μετά μπροστά του, χωρίς καν να κοιτάξεις(?) και παραλίγο να τρακάρει για να σε αποφύγει, ούτε αυτός έκανε κιχ. :p

Τον εμβολισμό δεν το έβαλες στον 2ο αγώνα από τον uodvrhw.

Ο JohnVatatzis απ' ότι πληροφορήθηκα δεν θα μας συντροφεύει πλέον στους επόμενους αγώνες.

Θλιβερό το ότι φτάσαμε μέχρι εκεί, αλλά ανέβηκε πολύ ο αριθμός των συμβάντων.

[MENTION=20727]Orgios[/MENTION] Για αυτοσυγκέντρωση δεν έχουμε, αλλά αν τυχών σε πιάνει καμιά ημικρανία... ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΑΙ!!!

Link to comment
Share on other sites

SotirisM speaking:

Όντως στον δεύτερο αγώνα μετά την Eau Rouge έχασα το πίσω μέρος από το αναθεματισμένο kerb! Προσπάθησα να το στείλω δεξιά εκτός αγωνιστικής γραμμής(μιας και πίσω μου είχα λαό)..είδα τον Axarli να περνά χιλιοστά απο δίπλα μου :o και ευτυχώς οι άλλοι περάσατε δεξιά :victory:, με μια σχετική ασφάλεια πάντα, ένεκεν του ζόρικου σημείου. Άγιο είχατε και είχα που δεν σας πήρα στο λαιμό μου! Συγνώμη για την τρομάρα που πήρατε!:tomato:

Έγινε επεξεργασία από jumaru99
Link to comment
Share on other sites

Aπό που το πληροφορηθηκες αυτό ? Τόσο σας επηρέασα την εξέλιξη του αγώνα ? 13ος βγήκα. ΟΚ ήταν μια ευχαριστη-δυσάριστη εμπειρία. Κρίμα πάντως. Μόνο από Ελληνες θα το δείς αυτο. ούτε απο εγγλέζους ούτε από αυστραλούς. καλά παιχνίδια ελπίζω να έιμαι ο μόνος που σας χαλάγα το παιχνίδι. :)

Έγινε επεξεργασία από uodvrhw
Link to comment
Share on other sites

Και ο Aris, που χώθηκες αμέσως μετά μπροστά του, χωρίς καν να κοιτάξεις(?) και παραλίγο να τρακάρει για να σε αποφύγει, ούτε αυτός έκανε κιχ. :p

Ναι τώρα το είδα:cry: Εϊδα ξανά το replay μου. Ήμουν με θρυματισμένο τζάμι και προσπάθησα να μπω μέσα μένωντας δεξιά αλλά σπίνιαρα και έκανα ανάποδο και μπήκα στην αγωνιστική.-> (μην κρίνεις γιατί θα κριθείς)

Ο JohnVatatzis απ' ότι πληροφορήθηκα δεν θα μας συντροφεύει πλέον στους επόμενους αγώνες.

Θλιβερό το ότι φτάσαμε μέχρι εκεί, αλλά ανέβηκε πολύ ο αριθμός των συμβάντων.

Γιατί? Αυτός το είπε? Βλέποντας ξανά το replay και από όλα τα υπόλοιπα συμβάντα , τελικά το αναμεταξύ μας , ήταν τελικά το πιο normal. Όσο κ να νευρίασα χθες (που νευρίασα το ομολογώ) , ήταν πολύ αθώο απλά υπερέβαλε την είσοδό του.

No harm feelings. :happy2:

Link to comment
Share on other sites

SotirisM speaking:

Όντως στον δεύτερο αγώνα μετά την Eau Rouge έχασα το πίσω μέρος από το αναθεματισμένο kerb! Προσπάθησα να το στείλω δεξιά εκτός αγωνιστικής γραμμής(μιας και πίσω μου είχα λαό)..είδα τον Axarli να περνά χιλιοστά απο δίπλα μου :o και ευτυχώς οι άλλοι περάσατε δεξιά :victory:, με μια σχετική ασφάλεια πάντα, ένεκεν του ζόρικου σημείου. Άγιο είχατε και είχα που δεν σας πήρα στο λαιμό μου! Συγνώμη για την τρομάρα που πήρατε!:tomato:

Σιγα δεν εγινε τπτ, υπάρχουν αυτα στο σπορ, απλα δυο μέρες πριν είχα φάει ίδιο ακριβώς τρακάρισμα στο rd και το ξανα έβλεπα μπροστα μου εκείνη τη στιγμή. Πάλι καλα που είχε ευθεία μετα και πρόλαβαν να ξεμουδιάσουν τα χέρια μου απο την ταχυπαλμία :tomato:. Αυτές οι αθώες φάσεις πάντως ειναι που σε κάνουν να κολλας με το παιχνιδι, εγω σε σχέση με άλλους εχω διαφορετική αντιμετώπιση των πραγμάτων, οταν τυχαίνει κατι στραβό πεισμώνω για να ξανα κερδίσω πίσω οτι μπορω και τότε ειναι που θα μπω και στον επόμενο αγώνα και θα προσπαθώ πάλι. [MENTION=119]Samael[/MENTION] πως δε σου έβγαλε πέναλτυ ετσι που καβάλησες το chicane?

Έγινε επεξεργασία από fatalara
Link to comment
Share on other sites

Discuss.

Dion V. speaking

Στην αρχή του video ήταν το συμβάν που είχα αναφέρει με τον [MENTION=119]Samael[/MENTION]. Στο εσάκι στο 0.22 αν δείτε πατάω φρένο αλλιώς θα είχαμε εναγκαλισθεί. "Δυστυχώς" τη μυρίστηκα τη δουλειά, το δυστυχώς το βάζω γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις είμαι σχεδόν σίγουρος πλέον ότι θα έχω επαφή, δεν αναφέρομαι προσωπικά σε κάποιον.

Ηθικό δίδαγμα αν είστε πλάι με άλλον μέσα στη στροφή κρατήστε τη γραμμή σας, θα χάσετε και οι δύο χρόνο αλλά καλύτερα απο το να χάσετε τον αγώνα. Έγινε αρκετά αυτό χτες σε πολλούς από ότι είδα.

Στο 2.30, το έχουμε πει πολλές φορές ότι όταν βγάζουμε κάποιον εκτός, μετά τον περιμένουμε(σε ασφαλές σημείο)

[MENTION=33121]uodvrhw[/MENTION] στο RD είσαι ο Theodore Karas?

Στο 7.18 να ευχαριστήσω το συναδελφικό mclaren που έβγαλε εκτός τα δύο ferrari. Προσπαθούσα να τα φτάσω αλλά μου έφευγαν. Είμαι το mclaren που έρχεται απο πίσω στο 7.22. Joking aside κρίμα για τα ferrari

Link to comment
Share on other sites

Να ευχαριστήσω για την φιλοξενία και να ζητήσω συγνώμη αν ήμουνα ποιο επιθετικός για nab από τι έπρεπε.

Το spoting app το έβαλα αλλα δεν ήξερα θέλει χειροκίνητη ενεργοποίηση, οπότε στο άγχος μου πάνω το παρέλειψα, πολύ κακός όπως αποδείχτηκε.

Τον Aris ειδικά τον γ@μησα με την επαφή στην Eau rouge. :crazy:

Έχει σοβαρό θέμα το FOV του παιχνιδιού απ ότι είδα στο replay, για να καταλάβεις δεν σε έβλεπα δίπλα μου ούτε στο τέλος της ευθείας ενώ απο το replay φαίνεσαι μιση καρότσα μπροστά!

H 1η φάση με την MP4(δε θυμάμαι ποιος ήταν) δεν ήταν εσκεμμένο κλείσιμο btw, ελλείψη spoting και με FOV περιορισμένο είχα την εντύπωση οτι είσαι ποιο πίσω. Καλά που με πήρες χαμπάρι και έκοψες :p

EDIT: με πρόλαβες [MENTION=22211]D4rkst3EL[/MENTION] με το MP4, εμπειρία σου μας έσωσε :p

H φάση με τον [MENTION=20727]Orgios[/MENTION] στο τέλος του βίντεο είναι λίγο περίεργη, δε περίμενα να κόψεις έτσι και να κλείσεις τόσο μέσα, θα μπορούσαμε να στρίψουμε και οι 2 λέω εκείνη την ώρα, αλλά δύσκολα θα έβλεπες και συ οτι ήμουνα στην εσωτερική δίπλα σου...

Η το κουφό είναι οτι με τόσο μικρή επαφή έσπασε η ανάρτησή σου, κρίμα :(

[MENTION=21984]fatalara[/MENTION]

Ποια φάση λες?Δεν έφαγα πέναλτυ σε κανένα απο τα συμβάντα μου πάντως.

To MP4 Axa είσαι?

Αν ναι λες για το τελευταίο μας σικέην που βούτηξες στα φρένα και την πήρες ανοιχτά?

Έκει χώθηκα με τη μία ρόδα στο kerb και βγήκα μπροστά σου μέσα στη στροφή, με ακούμπησες λίγο πίσω και φύγαμε κανονικά.

Έχουμε replay?

Έγινε επεξεργασία από Samael
Link to comment
Share on other sites

Βάζω κάποια στιγμιότυπα από τους 2 αγώνες για συζήτηση και για να μάθουμε από τα λάθη μας. Discuss.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ Άκη για τον κόπο σου - το βιντεάκι που έφτιαξες είναι ντοκουμέντο για μελέτη και μπορεί να προσφέρει πολλά σε όσους ενδιαφέρονται πραγματικά να βελτιώσουν την αγωνιστική συμπεριφορά τους και σημείο αναφοράς για μια εποικοδομητική συζήτηση πάνω στο θέμα!

Γενικά ένα μεγάλο ευχαριστώ (και στους υπόλοιπους που εμπλέκονται) που μας φροντίζεις και κοπιάζεις γι' αυτή τη διοργάνωση.

Στο περιστατικό που με εμβόλισες (στο 4:28) και για το οποίο μου ζήτησες συγνώμη θα ήθελα να σου πω (εκτός της γενικής πεποίθησης που έχω ότι είσαι πολύ δίκαιος οδηγός) ότι αφού είδα και το βίντεο βεβαιώθηκα (γι' αυτό που ήξερα από πριν) ότι δεν έφταιγες εσύ αφού το αμάξι στα αριστερά σου - πάνω στη στροφή - σου έκοβε την ορατότητα προς εμένα, με αποτέλεσμα όταν φρέναρε για να με αποφύγει (εγώ δικαιωματικά βρισκόμουν εκεί - δεν είχα έξοδο) με βρήκες μπροστά σου. Με λίγα λόγια, θεωρώ ότι δεν έφταιγε κανείς μας, ήταν η απλώς μια άτυχη στιγμή.:no:

εγω γενικα οταν εβγαινα παντως και κοιταγα το map app το εξτρα αν ερχεται κανεις, και εμπαινα εκτος γραμμης γενικα. ασε που παραχωρησα και θεση στον aris νομιζω καπου μπας και αποφυγουμε κανα τρακο αφου μου ριχνε γενικα 6-7sec

Δεν ξέρω για ποια φάση μιλάς αλλά σε ευχαριστώ - ελπίζω να μην ήμουν πολύ επιθετικός στην οδήγησή μου (προσπαθώ να το αποφεύγω) - για τον ίδιο λόγο με εσένα, έκοψα και εγώ για τον Άκη, σε κάποια φάση εκεί στην eau rouge (αν θυμάσαι Άκη μου είπες από το TS να μην το κάνω γιατί "όλοι οι καλοί χωράνε").

Προσωπικά για το μόνο που έχω να απολογηθώ είναι στο σημείο του video στο 1:20.

Είμαστε στον 1ον αγωνα και στην Eau Rouge, βλέπω στην κορυφή της στροφής στον λόφο, σταματημένο αυτοκίνητο (μάλλον ο Aris) και δεν μπορώ να το αποφύγω.

Λυπάμαι πολύ γι' αυτό φίλε, δεν μπορούσα και εγώ να κάνω τίποτα (στο 1:13), μόλις είχα χτυπηθεί μερικά δεύτερα νωρίτερα (στο 1:06) από τον Samael στην είσοδο της eau rouge και έχασα τα αυγά και τα πασχάλια με αποτέλεσμα να καταλήξω στα pits.

Η φάση αυτή είχε καταστροφική κατάληξη γιατί και οι δύο είμαστε πεπεισμένοι από τη σκοπιά μας (απ' ότι κατάλαβα μετά από τη κουβέντα που κάναμε με τον Samael) ότι προπορευόμαστε και έχουμε δικαίωμα πρώτοι να εισέλθουμε στη στροφή! Από το βίντεο θα δείτε ότι δικαιώνομαι αφού προπορεύομαι έστω και κατά το ελάχιστο και έχω τηρήσει την αγωνιστική μου γραμμή. Με κάνει να αναρωτιέμαι όμως αν άξιζε τον κόπο να επιμείνω και να καταστραφεί ουσιαστικά ο αγώνας μου, ενώ θα μπορούσα παραχωρώντας μία θέση να είχα ελάχιστη ζημιά (άσε που μπορεί να την έπερνα πίσω αργότερα) γιατί είχα διαισθανθεί ότι ο αντίπαλος δεν θα κάνει πίσω. "Έπαιξα και έχασα" αυτά έχει το ρίσκο!:hm:

Εννοείται φίλε Samael ότι δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση, ελπίζω την επόμενη φορά που θα "μπλέξουμε" να φανούμε ποιο σοφοί και οι δύο...

Ο JohnVatatzis απ' ότι πληροφορήθηκα δεν θα μας συντροφεύει πλέον στους επόμενους αγώνες.

Θλιβερό το ότι φτάσαμε μέχρι εκεί, αλλά ανέβηκε πολύ ο αριθμός των συμβάντων.

Πράγματι θλιβερό γιατί είμαι πάντα υπέρ του να έχει κάποιος και μια δεύτερη και γιατί όχι και μια τρίτη ευκαιρία, αλλά θα ήθελα να σχολιάσω φίλε JohnVatatzis ότι δεν δείχνεις και ιδιαίτερα μετανιωμένος για την οδηγική συμπεριφορά σου... (χωρίς να λέω ότι συμφωνώ με όποια απόφαση φαίνεται ότι πάρθηκε να μην συνεχίσεις).

@Orgios Για αυτοσυγκέντρωση δεν έχουμε, αλλά αν τυχών σε πιάνει καμιά ημικρανία... ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΑΙ!!!

Lol :haha::rofl::sarcastic::laughing::clap:απίστευτος!!!

Κλείνοντας να πω ότι απόλαυσα τους χτεσινούς αγώνες, ανυπομονώ για τους επόμενους, ότι είμαι με τα χίλια να διατηρήσουμε τον δεύτερο αντίστροφο αγώνα σαν θεσμό και ότι δεν βρίσκω καμιά ωφέλεια στο rolling start, οι βιαστικοί (επιεικώς) θα στην "κάνουν" τελικά στην δεύτερη ή στην τρίτη στροφή...

Έγινε επεξεργασία από Aris Teidis
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.