Jump to content



Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]


akis_z80

Recommended Posts

Ρε παιδιά, σε άλλον server ειναι το cup. Όχι στο thelab.gr. @wolves, από τη στιγμή που γέμισε 24 άτομα και αφού δεν παιρνεις μέρος, λογικά δε μπορείς να μπεις να παρακολουθήσεις το cup. Όσοι δεν παίρνουν μέρος στο cup (κι εγώ ένας από αυτούς) μπορούμε να συνεχίσουμε στον server του thelab.gr νομιζω.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

ωπ καλη ιδεα!!
live stats δεν νομιζω να υπαρχει προγραμμα , οποτε για spectate μηπως παιζει καμμια πατεντα καμερας , η καταγραφη βιντεο σε μικρη ποιοτητα και live streaming μεσω youtube? γινεται ; ιδεα δεν εχω :p

περι AC
ετρεξα 15 γυρους με hard και 100L λολ και τα πισω ελαστικα πηγαν 98% αλλα δε θυμαμαι απο ποιον γυρο.σιγουρα προς το τελος.

Link to comment
Share on other sites

Έχω 2,5 up οπότε θεωρητικά θα μπορούσα εγώ αλλά δεν έχω ιδέα, οπότε αν κάποιος έχει την διάθεση και την γνώση για να βοηθήσει κάτι θα μπορούσαμε να κάνουμε!  ;)

Θελουμε και Live περιγραφη ομως απο speaker!

Αλλο επιπεδο λεμε!

:)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.