Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0


astrolabos

Recommended Posts

Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη και ευρωπαϊκή προστασία καταθέσεων στα 100.000?

Ή μήπως φούμαρα?

 

http://news.in.gr/world/article/?aid=1500044975

 

Είναι πραγματική η προστασία καταθέσεων ή ασφαλιστικό τρυκ?

 

Γενικά στην Αγγλία έχω διδαχθεί ένα πράγμα:

μπορείς να έχεις ασφάλεια για τα πάντα.

Ασφάλεια ζωής, ασφάλεια για το αν χιονίσει να έρθουν να σου βάλουν αλυσίδες κλπ.

 

Η πράξη όμως έχει διδάξει ότι η ασφάλεια για να δουλέψει πρέπει να είσαι η εξαίρεση του κανόνα.

Κοινώς, να σε πληρώνουν άλλοι και οι άλλοι να μην χρειαστούν την παροχή την ίδια στιγμή με σένα.

 

Όταν χιονίσει και 9/10 ασφαλισμένους χρειαστούν οδική βοήθεια, είναι προφανές ότι η οδική βοήθεια θα σου έρθει σε μια βδομάδα.

 

Φούμαρα είναι περισσότερο η "είδηση". Εάν διαβάσει κάποιος την ίδια είδηση σε διεθνές μέσο, παίρνει εντελώς διαφορετική εικόνα. Π.χ.:

http://www.ft.com/cms/s/0/3e5b44ec-9207-11e5-bd82-c1fb87bef7af.html#ixzz3tunkkauQ

 

By pushing through the deal before the end of the year, when the new regime of “bail-in” rules under Europe’s Recovery and Resolution Directive comes into force, the deal pushes losses on shareholders and junior creditors. However, senior bondholders and unsecured corporate depositors, such as Italian families and small businesses, are spared.

Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι το Ελληνικό άρθρο είναι εσκεμμένα ασαφές, και με τίτλο που "πουλάει". Αυτό που έπαθε ο άτυχος Ιταλός πιθανότατα είναι κάτι αντίστοιχο με τους Έλληνες ομολογιούχους όταν έγινε εδώ το κλάδεμα των ομολόγων.

Link to comment
Share on other sites

https://www.facebook.com/1814267612131127/videos/1934948863396334/

 


Turkish state arrests students who wanted to stop ISIS-thugs supporters from collecting money and getting new recruits at the University-Campus!!!

!
!
!

Today some students wanted to remove the stand of Turkish state backed so called "Charity NGO" from collecting money for ISIS- and Al-Qaida-thugs at the university campus in Eskişehir/ Turkey, but all 9 students got beaten by the Turkish police in front of the cameras and then arrested.

As you see the girl and the boy that wanted to remove the stand gets first confronted by a civil Turkish police and then many more police officers comes, beats them and arrests them while they're shouting slogans against ISIS-thugs.

These 2 students are saying:
"Universities are for the intellectual people, not for the retrogressive and religious fanatics. We'll not let ISIS-thugs into our universities.
We won't let ISIS-thugs to use our universities as their backyards to get money and go to massacre innocent people. We know how the government, it's ruling party/ AKP and the president Erdogan did send trucks full of ammunitions to ISIS-thugs. Those journalists who revealed the collaboration between ISIS-thugs and the Turkish government imprisoned"

This's the Turkish state backed so called "charity NGO" that sends medicines and all other supplies to ISIS-thugs. Many ISIS-thugs are working in this so called "charity NGO".

Here you can read more about this so called "NGO".
Click on the link below

http://www.investigativeproject.org/4278/turkish-charity-still-not-on-terror-list-despite#

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ο Λάκης, ο Τσίπρας κι ο Ξυδάκης

«(...) Στο Αλ Τσαντίρι ο Λαζόπουλος είναι δημαγωγός: μυρίζεται τη βουβή δυσαρέσκεια του πλήθους κατά της πολιτικής εξουσίας, την αγανάκτηση και τον φθόνο του πλήθους έναντι του πλούτου, και του δίνει μια κάποια διέξοδο. Χλευάζει και κράζει, μοιράζει στιγμιαία ανακούφιση. Ωστόσο, με τον ίδιο τρόπο, με το ίδιο μένος, αδιακρίτως, περιλαβαίνει κι όσους του μπαίνουν, τον Καρβέλα του Ζετέμ λόγου χάριν, μετατρέποντας την τηλεπίστα σε χώρο βεντέτας. Ή ξεκατινιάζει την επιτομή του kitsch Εφη Θώδη, με αισθητικούς όρους· δηλαδή, ξεκατινιάζει το ξεκατινιασμένο, το τελειωμένο, το κακόμοιρο. Οποία τόλμη και πρωτοτυπία…

Σε ένα μηντιακό τοπίο όπου βασιλεύει το αναμάσημα, η αμάθεια, η δουλικότητα, η λάιτ gayίλα και η απόκρυψη, φυσικά ο Λαζόπουλος, ο ευφυής και προικισμένος, ο λαϊκός, μπορεί να λάμπει πάνω απ’ όλα. Ακόμη και με τα βάναυσα καλαμπούρια του, ακόμη και χωρίς καμιά πρωτοτυπία ή..
δημιουργικότητα πια. Μπορεί να λάμπει και να σπάει τα μηχανάκια της AGB, σαν τελικός Τσάμπιονς Λιγκ, απλά και μόνο βρίζοντας· χλευάζοντας στερεοτυπικά, προβλέψιμα, επιδιώκοντας τα χάχανα και τις μελούρες. Βρίζοντας τους πάντες ― ε, σχεδόν… Μη βρίζοντας ποτέ το φίλαυτο κοινό και τον φίλαυτο Λάκη. Βρίζοντας τους άλλους…»

Απόσπασμα από παλαιότερο άρθρο του πρώην αρχισυντάκτη Πολιτιστικού της «Καθημερινής», τέως υπουργού Πολιτισμού και νυν αν. υπουργού Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Ξυδάκη.

Παρεμπιπτόντως ο πρώην αρθρογράφος Νίκος Ξυδάκης, μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα και το μισό υπουργικό συμβούλιο αγκαλιάζονταν την περασμένη Πέμπτη με τον Λάκη Λαζόπουλο στο θέατρο Γκλόρια.

http://www.zougla.gr/ta-kalitera-tou-diadiktiou/article/o-lakis-o-tsipras-ki-o-ksidakis#.Vmxwh0ZU6oY.twitter

Όταν γίνεσαι πολιτικός διαγράφονται όσα είπες πριν εκλεγείς. Εδώ ο αρχηγός του (Τσίπρας) έχει πει χειρότερα πριν γίνει πρωθυπουργός. Πάντως στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν τις καλύτερες κωλοτούμπες  :gyro:

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

μαζεψε τις ντοματες εσυ, δεν σε βλεπω καλα  :hehe: 

 

 
Email ή τηλέφωνο Κωδικός πρόσβασης
Να παραμείνω συνδεδεμένος
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
 
Ενημερώσεις
 
 
12274445_10153822412555972_8192596392010
 
Ο Oddy Ko κοινοποίησε μια δημοσίευση — wQg06LtE9ig.pngθυμωμένος.

Η μεγαλύτερη ξεφτίλα της πρωτοδευτερης φοράς αριστερά!!!! Οτι και να πεις για τους συριζελ είναι πολύ λίγο ....... ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

 
 
12342558_10205966304865725_3108591463407
12313821_10205966307265785_6573165583074
12366444_10205966310025854_5518103697943
Η
Sofia Lampiki
πρόσθεσε 3 νέες φωτογραφίες.

Στην Αριστοτέλους γινόταν το αδιαχώρητο. Παρασκευή απόγευμα, η ατμόσφαιρα γιορτινή εν αναμονή του δημάρχου που σήμερα θα «ανάψει» το δένδρο της Πλατείας. Γωνία Τσιμισκή με Αριστοτέλους όμως ο κόσμος παραήταν πολύς για να πιστέψεις ότι περίμεναν το πράσινο για να περάσουν. Μετά ξεχώριζες ανάμεσα στο πλήθος τα άσπρα κράνη των αστυνομικών. Πρέπει να ήταν 6-7, λες δεν μπορεί φονικό θα έχει γίνει.Η εν λόγω αστυνομική δύναμη είχε φτάσει επί τόπου μετά από καταγγελία για να συλλάβει τον γνωστό καστανά της γωνίας.Ο ηλικιωμένος φώναζε πως δεν είναι παράνομος, οι αστυνομικοί έλεγαν πως το καροτσάκι κατάσχεται. Ο ηλικιωμένος ούρλιαζε πως αυτόφωρο δεν πάει και χτυπιόταν ενώ οι αστυνομικοί τραβούσαν το καροτσάκι με τα κάστανα.Κάστανα σκόρπισαν παντού στο πεζοδρόμιο.Εν τω μεταξύ ο γερανός έφτασε και πάρκαρε απέναντι με σκοπό να παραλάβει το καρότσι και τα κάστανα, ενώ και ένα περιπολικό κατέφθασε για να συμπληρώσει το σκηνικό και να παραλάβει τον «εγκληματία».Και τότε ήταν που ο άνθρωπος λιποθύμησε. 7 Αστυνομικοί με κράνη, δυο περιπολικά με άλλους 4 μέσα και ένας γερανός με άλλους δυο. Και το ασθενοφόρο θα ακολουθούσε.(απ το σαλονικιώτικο μπλογκ parallaximag.gr)

ΜΠΡΑΒΟ ΤΣΙΠΡΑ

 
Link to comment
Share on other sites

http://news247.gr/eidiseis/weekend-edition/kan-to-opws-oi-islandoi-ksypnoun-arxaioys-theous-gia-na-glitwsoyn-foroys.3815138.html

 

Μετά απο τη Βασιλεία των Ουρανών, τα πιλάφια και τη Φώτιση, ήλθε επιτέλους και η απαλαγή απο τον φόρο, ως δέλεαρ. Για την επόμενη ζωή φυσικά....

Link to comment
Share on other sites

ΔΕΝ είναι σατυρικό το άρθρο...

 

http://www.sbs.com.au/news/article/2015/12/14/us-town-rejects-solar-farm-because-it-will-suck-all-sun

 

ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!

Και οι δύο κάτοικοι της κοινότητας έχουν το ίδιο επώνυμο. Το “suck up all the energy from the sun” πάει για βραβείο προφανώς. Αλλά από εκεί και πέρα, τα περί κρυφής ατζέντας, θα έλεγα ότι είναι αποτέλεσμα ταινιών όπως το Erin Brockovich και μη υπογραφής του οτιδήποτε αν δεν εξασφαλισθεί ότι δεν θα επηρεαστεί αρνητικά η κοινότητα, σε έναν βαθμό σωστή συμβουλή.

Link to comment
Share on other sites

Και οι δύο κάτοικοι της κοινότητας έχουν το ίδιο επώνυμο. Το “suck up all the energy from the sun” πάει για βραβείο προφανώς. Αλλά από εκεί και πέρα, τα περί κρυφής ατζέντας, θα έλεγα ότι είναι αποτέλεσμα ταινιών όπως το Erin Brockovich και μη υπογραφής του οτιδήποτε αν δεν εξασφαλισθεί ότι δεν θα επηρεαστεί αρνητικά η κοινότητα, σε έναν βαθμό σωστή συμβουλή.

 

Και το να μην κάνουν τίποτα είναι επιζήμιο για την κοινότητά τους. Ειδικά όταν βασίζονται στην επιχειρηματολογία μιας "retarded retired school teacher" (αλλού διάβασα science teacher!), η οποία θα όφειλε να ξέρει τι λέει.

 

Τέλος πάντων, δικό τους το χωριό, δική τους η απόφαση...

Link to comment
Share on other sites

Και το να μην κάνουν τίποτα είναι επιζήμιο για την κοινότητά τους. Ειδικά όταν βασίζονται στην επιχειρηματολογία μιας "retarded retired school teacher" (αλλού διάβασα science teacher!), η οποία θα όφειλε να ξέρει τι λέει.

 

Τέλος πάντων, δικό τους το χωριό, δική τους η απόφαση...

 

Δεν θα εκπλαγώ εάν είναι ημι-κατασκευασμένη είδηση, ή ακόμα και προσπάθεια δυσφήμισης των κατοίκων για να συμφωνήσουν. Επίσης δεν θα εκπλαγώ εάν απλά είναι τόσο αδαείς όσο τους απεικονίζει :).

Link to comment
Share on other sites

Και το να μην κάνουν τίποτα είναι επιζήμιο για την κοινότητά τους.

"I don’t see the profit for the town"

Ίσως να μην κερδίζουν τίποτα. Ίσως εκεί να είναι όλη η ιστορία και να αναλάβανε κάποιοι να παίξουν τον ρόλο του τρελού του χωριού, μπας και η εταιρία που θέλει να φτιάξει το φωτοβολταϊκό πάρκο συμφωνήσει να τους παρέχει ρεύμα σε χαμηλό κόστος.

Link to comment
Share on other sites

Πέραν της αστείας δικαιολογίας, που μπορεί να ειπώθηκε ακριβώς για να κερδίσουν δημοσιότητα, πιστεύω ότι λείπουν αρκετά κομμάτια του puzzle.

Αρχικά, δεδομένου ότι η ΗΠΑ είναι αχανείς, γιατί καίγονται να βάλουν τα φωτοβολταϊκά στο συγκεκριμένο χωριό;

Επίσης, αν για κάποιο λόγο τους παραχωρούν εκτάσεις, λογικό είναι να ζητάνε κάποια αντισταθμιστικά οφέλη.

Δε νομίζω πάντως, ότι ιστορία είναι αυτή που φαίνεται. Κάτι άλλο παίζει.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.