Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0


astrolabos

Recommended Posts

http://time.com/5055659/theresa-may-brussels-brexit-juncker/?xid=homepage

Τα μιλήσανε, τα συμφωνήσανε.

 

http://time.com/5053704/trump-jerusalem-move-palestinians-israelis/?xid=homepage

Θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε το παρασκήνιο μιας τέτοιας απόφασης.

Link to comment
Share on other sites

45.000 Καταλανοί στις Βρυξέλλες:Μια ιστορική διαδήλωση που τα ΜΜΕ ούτε είδαν ούτε άκουσαν!…

Παράθεση


Αφορμή για τις παραπάνω σκέψεις μας δίνει η “εκκωφαντική σιωπή” της συντριπτικής πλειοψηφίας των ευρωπαϊκών και ελληνικών ΜΜΕ για ένα τεράστιο και εντυπωσιακό γεγονός χωρίς ιστορικό προηγούμενο που συνέβη την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017 στη καρδιά της “πρωτεύουσας” της (Ενωμένης) Ευρώπης, στις Βρυξέλλες: Την διαδήλωση 45.000 Καταλανών υπέρ της ανεξαρτησίας της χώρας τους και ενάντια στην άγρια καταστολή που υφίστανται από μέρους του καθεστώτος της Μαδρίτης.

 

Προσοχή: ο αριθμός των 45.000 διαδηλωτών δεν δόθηκε από τους Καταλανούς οργανωτές της αλλά από τη βέλγικη αστυνομία.Και επίσης, αυτοί οι 45.000 διαδηλωτές δεν κατοικούν στις Βρυξέλλες αλλά έφτασαν εκεί μετά από ένα ταξίδι 1.350 χιλιομέτρων!

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Εισάγουμε σταφύλι από Ινδία, τεράστια ζήτηση- μικρή παραγωγή

 

Παράθεση

Εκτός από τους πίνακες που μας παρέδωσε ο Νίκος Μπουνάκης, μας εξήγησε και μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα που μάλλον θα πρέπει να μας... σοκάρουν, αλλά πάντοτε θετικά, μήπως και βγούμε από τον πολυετή μας λήθαργο στον τομέα της παραγωγής. «Η παγκόσμια κατανάλωση επιτραπέζιων σταφυλιών αναμένεται να αυξηθεί για έκτη συνεχόμενη χρονιά. Από 15,6 εκατομμύρια τόνους που ήταν το 2009-2010, αυξήθηκε σε 20,9 εκατομμύρια τόνους το 2015-2016. Και παρουσίασε μια αύξηση της τάξεως του 34%! Η Κίνα, η Ινδία, η Τουρκία και η Βραζιλία είναι οι μεγαλύτερες καταναλωτικές χώρες και η Ευρωπαϊκή Ένωση εισάγει από τις χώρες αυτές επιτραπέζιο σταφύλι. Ακόμα και από την Αίγυπτο.

 

Link to comment
Share on other sites

On 12/3/2017 at 6:59 ΜΜ, το μέλος astrolabos έγραψε:

 

Κοινωνική ευαισθησία υπάρχει! Να, δες πόσα δίδακτρα πληρώνουν κάθε μήνα τα παιδιά 

 

https://diavgeia.gov.gr/search?advanced&query=q:"καταβολή%2Bδιδάκτρων"&page=0&fq=organizationUid:"100025908"

 

ΤΙ ΜΠΟΥ***ΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ?

 

"ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΛΥΨΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ"???

 

Ψευτοκουλτουροεπαναστάτες του κώλου όλοι αυτοί οι "νέοι". Μπράβο στον Παππά. Δείχνει το ήθος της Νέας γενιάς αυτής της χώρας.

 

 

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Οργισμένη επιστολή των Ελλήνων της Πόλης στον Ερντογάν: Κοίτα ποιος μιλάει!

 

Quote
  • [...] δεν πιστεύουμε ότι κανείς στην Θράκη ξυλοκοπήθηκε επειδή μιλούσε τουρκικά στον δρόμο. Άλλωστε δεν υφίσταται κάτι ανάλογο στην Θράκη της σχετικής εντολής «Πατριώτη μίλα Τουρκικά» (επί ποινή ξυλοκοπήματος) που κυκλοφορούσε στην Πόλη.
  • Σας πληροφορούμε ότι στην Κωνσταντινούπολη όχι μόνο ξηλώθηκαν οι ιστορικές επιγραφές στην ελληνική γλώσσα από όλα τα εξωτερικά των κτηρίων, αλλά και μέσα στα σχολεία ξηλώθηκαν ακόμη και τα μάρμαρα που ανέγραφαν τα ονόματα των δωρητών επειδή ήταν στην ελληνική.
  • Πρέπει να σας υπενθυμίσουμε ότι οι μουφτήδες σε όλα τα μουσουλμανικά κράτη και αυτής της Τουρκίας συμπεριλαμβανομένης δεν εκλέγονται- όπως εσφαλμένα ισχυριστήκατε- αλλά διορίζονται από το κράτος. Ειδικά στην Ελλάδα, επειδή ασκούν διοικητικά καθήκοντα και μισθοδοτούνται από το ελληνικό κράτος είναι φυσικό να διορίζονται.
  • Οι μουσουλμάνοι της ελληνικής Θράκης, το ξέρετε καλά ότι δεν είναι όλοι τουρκογενείς, αφού μεταξύ τους υπάρχουν Πομάκοι και Ρομά.
  • Η Τουρκία όμως κατάργησε μονομερώς τα άρθρα υπέρ των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου και της Τενέδου. Συνέπεια όλων αυτών είναι η δραματική συρρίκνωση κατά 98% του ελληνικού πληθυσμού στην Τουρκία, ενώ αντίθετα ο μουσουλμανικός πληθυσμός της ελληνικής Θράκης αυξήθηκε περισσότερο από 50%, υπό καθεστώς πλήρους ελευθερίας που εγγυάται και εξασφαλίζει στους πολίτες της η Ελληνική Δημοκρατία στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  • Εξάλλου, ουδείς έχει επιβάλει φόρο περιουσίας (varlik vergisi) στους μουσουλμάνους της Θράκης, και ουδείς έχει απαγορεύσει την άσκηση δεκάδων επαγγελμάτων εκ μέρους τους, όπως έγινε στην Πόλη την δεκαετία του 1930. Επιπλέον, ουδείς έχει απαγορεύσει να μετοικίσουν σε άλλες περιοχές της Ελλάδας αν θεωρούν ότι εκεί το εισόδημα τους θα είναι μεγαλύτερο.

Κύριε Πρόεδρε, η επιθυμητή και ειρηνική συνύπαρξη και συνεργασία Ελλάδος και Τουρκίας, καθώς και η διασφάλιση των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας στην Τουρκία, προϋποθέτει εκ μέρους σας το σεβασμό και όχι την καταστρατήγηση του διεθνούς δικαίου.

 

σε συνδυασμό με:

Γιατί πέταξαν έξω από την “βαλκανική συνεννόηση” την εθνικιστική Αλβανία και τα Σκόπια

 

Quote

Το γεγονός ότι οι 4 αποφάσισαν να «πετάξουν έξω» από τις συναντήσεις τους την «Χώρα των Αετών», όπως άλλωστε και το κρατίδιο των Σκοπίων δεν είναι ούτε τυχαίο, ούτε συμπτωματικό. Η Αλβανία υπό την διακυβέρνηση του Εντι Ράμα εξελίσσεται σε ένα πραγματικό πονοκέφαλο για τα Βαλκάνια, αναπτύσσοντας διαρκώς διεκδικήσεις με αφορμή την υπαρκτή διασπορά αλβανικών πληθυσμών σε όμορες χώρες, αλλά και ανύπαρκτα ζητήματα που αγγίζουν την σφαίρα σωβινιστικών φαντασιώσεων, όπως το παραμύθι με τους Τσάμηδες.

 

Τα Σκόπια αντιστοίχως που παρενοχλούν συστηματικά την Ελλάδα, αλλά και την Βουλγαρία με το ψευδεπίγραφο αφήγημα του «Μακεδονισμού» αποκλείστηκαν από τις συναντήσεις έως ότου η νέα ηγεσία τους, αποδείξει εμπράκτως ότι αποκηρύσσει τις πρακτικές του παρελθόντος και είναι έτοιμη να υιοθετήσει σοβαρότερη συμπεριφορά.

 

Γενικώς, στα Βαλκάνια είμαστε πάλι τελευταίως... μια ωραία ατμόσφαιρα.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

http://www.rockhard.gr/επικαιρότητα/σοκ-πέθανε-ο-warrel-dane-sanctuary-nevermore-από-καρδιακή-προσβολή

 

Δεν το πιστεύω απλά... Ως χέβι μέταλ φαν, δηλώνω απλά συγκλονισμένος... 

  • Sad 2
Link to comment
Share on other sites

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/skandalo-ose-panw-apo-7-ekat-h-zhmia-gia-to-dhmosio.4987344.html

 

Με τόσα φράγκα, θα έχουν την καλύτερη υπεράσπιση. Μέχρι και αποζημίωση θα τους επιδικαστεί.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.