Jump to content



Official ΦαγητοThread v2.0


astrolabos

Recommended Posts

mac and cheese με τσενταρ και γκουντα και επειδη δεν ειχα φρυγανια εσπασα λιγο παξιμαδι με τσενταρ και παρμεζανα και λιγη παπρικα καπνιστη on top

και κοφτο μακαρονι με κοτοπουλο στηθος,καροτο,κρεμυδι για κατι γρηγορο και ευκολο

kofto2.JPG

mac.JPG

413.JPG

kofto.JPG

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

πριν 21 ώρες, το μέλος xkabamarux έγραψε:

 Λιπιοσκα (στρογγυλο ζυμωτο ψωμακι), τσατσιμπελι (πικαντικη σως), κεμπαπ, σασλικ (Ρωσικο σουβλακι) γαλοπουλα. Τα υπολοιπα δεν τα φωτογραφησα,  απλα ειχαμε ξεκινησει να τρωμε. 

20180318_170836.jpg20180318_172609.jpg20180318_172615.jpg

bratan τις βότκες ξέχασες :bleh:

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, dellman said:

έχουν μια φοβερή οργανική βιολογική η οποία είναι μπόμπα

ÎÏοÏέλεÏμα εικÏÎ½Î±Ï Î³Î¹Î± parliament vodka

 

1446-thickbox_default.jpg

 

Αυτες οι δυο ειναι κατα τη γνωμη μου οι καλυτερες. Αν τωρα καποιος θελει να δωσει και λιγα παραπανω χρηματα τοτε μπορει να παρει και αυτη

 

ÎÏοÏέλεÏμα εικÏÎ½Î±Ï Î³Î¹Î± beluga vodka

 

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Το προαναφερθέν μαγαζί "Ο Βλάχος" μου θυμίζει κάτι από τον γνωστό "Τέλη" της πλατείας Κουμουνδούρου αλλά προσφέρει επιπλέον μπιφτέκι, λουκάνικο και πίττες. Από την άλλη, λείπει το γνωστό μπουγιουρντί (καριολίκι) του Τέλη. Στέλνει και delivery αν μένεις κοντά.

Link to comment
Share on other sites

Εδώ έχει μία, αλλά δεν τη βάζω για να σου απαντήσω, τη βάζω για να παραθέσω το παρακάτω, που μου φάνηκε αστείο:

 

Quote

Αν είναι να προσπαθείσετε να κάνετε λάιτ το γκρατέν ντοφινουά, αφήστε το καλύτερα και βράστε κανένα κολοκύθι.

:hehe:

Έγινε επεξεργασία από PetrosD
Link to comment
Share on other sites

πριν 29 λεπτά, το μέλος PetrosD έγραψε:

 

Μοιάζει πολύ με την παραπάνω αλλά προσωπικά έκανα τα εξής:

1. Βράσιμο για 10-15 λεπτά τις πατάτες μέσα σε γάλα για να μαλακώσουν λίγο.

2. Βουτύρωμα πυρέξ και μετά 3 στρώσεις από πατάτα-κομματάκια βούτυρο-οποιοδήποτε μαλακό τυρί-ζαμπόν-μπέικον-αλατοπίπερο. Λίγο αλάτι επειδή έχει πολλά τυριά.

4. Επάνω μία κρέμα γάλακτος και λίγο (150-200 ml) από το γάλα που έβρασαν οι πατάτες. Προσοχή, όχι με την πέτσα

5. Μετά από 40 λεπτά ψησίματος στον αέρα βάζεις μια στρώση μοτσαρέλα από πάνω για να ροδοκοκκινίσει και να γίνει μαστιχωτή.

 

Το κάθε κομμάτι πρέπει να έχει 1000 θερμίδες. Το ωραίο είναι πως εγώ έφαγα λαχανόρυζο και αυτό το έφαγαν οι υπόλοιποι.

 

 

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

πριν 34 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε:

Τωρα αμα πω οτι πηγα να ξερασω θα με πειτε παραξενη σωστα; :p

 

 

Εάν δεν το δοκιμάσεις απλά  υποθέτεις, που είναι άδικο και αυθαίρετο ; )

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.