Jump to content



Recommended Posts

Έφτασε πάλι η στιγμή που το TheLab.gr αναζητά μέλη ικανά και πρόθυμα (sic) να βοηθήσουν στην ενημέρωση της κεντρικής του σελίδας.

Ο ιδανικός newsposter θα πρέπει να κατέχει την τέχνη του γραπτού λόγου, να φροντίζει να ενημερώνει την κεντρική με τουλάχιστον 10 νέα την εβδομάδα (μέσο όρο) και να είναι λάτρης ταινιών περιπέτειας και κωμωδίας (no drama).

Εάν πιστεύεις ότι ο ρόλος του newsposter σου ταιριάζει και αισθάνεσαι έτοιμος να προχωρήσεις την σχέση σου με το TheLab.gr στο επόμενο βήμα, στείλε μας π.μ. με μία δοκιμαστική είδηση της προτίμησής σου, στα ελληνικά όπως θα ήθελες να την δεις στην κεντρική, στους παρακάτω αποδέκτες: DJD, Karmen1983, astrolabos.

Δίδεται και μικρή ανταμοιβή.

Εκ της διαχειριστικής ομάδας

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Επίσης αποκτάτε και φιλίες με τον admin. Είναι και αυτό ένα από τα καλά της δουλειάς. :hehe:

 

Είναι και fun να ανεβάζεις κάτι χρήσιμο και ενδιαφέρον. Επίσης τρώτε που τρώτε μερικές φορές πολύ ώρα για να απαντήσετε σε κάποιον, γιατί να μην το κάνετε ανεβάζοντας ένα νέο;

Έγινε επεξεργασία από yanni
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.