costas1965 Μάϊος 4, 2018 #1201 Μάϊος 4, 2018 Μία ώρα πριν, το μέλος kavouras5 έγραψε: Κώστα ποιά μοντέλα σφιγκτήρων της wolcraft έχεις; Είσαι ικανοποιημένος; Θέλω να πάρω μερικούς τέτοιους, μου φαίνονται πολύ χρήσιμοι... https://www.toolstore.gr/sfigkthres-piastres-c-108_117.html?filter_id=76&sort=0a#.WuyQv6C_w0M Βλέπε παραπάνω link. Εγώ έχω από την Wolfcraft τους σφιγκτηρες της φωτο. Από τους 2 επάνω L= 500 δεν είμαι ευχαριστημένος, δεν "κλειδώνουν" σωστά. Οι 2 αριστερά οι μακρύλαιμοι κάνουν δουλίτσα κ είμαι ευχαριστημένος κατά 80%. Τα 4 σφιχτηράκια L=180 ότι πιάνουν δεν το αφήνουν με τίποτα, είμαι ευχαριστημένος κατά 110% ! 1
kavouras5 Μάϊος 4, 2018 #1202 Μάϊος 4, 2018 23 minutes ago, costas1965 said: https://www.toolstore.gr/sfigkthres-piastres-c-108_117.html?filter_id=76&sort=0a#.WuyQv6C_w0M Βλέπε παραπάνω link. Εγώ έχω από την Wolfcraft τους σφιγκτηρες της φωτο. Από τους 2 επάνω L= 500 δεν είμαι ευχαριστημένος, δεν "κλειδώνουν" σωστά. Οι 2 αριστερά οι μακρύλαιμοι κάνουν δουλίτσα κ είμαι ευχαριστημένος κατά 80%. Τα 4 σφιχτηράκια L=180 ότι πιάνουν δεν το αφήνουν με τίποτα, είμαι ευχαριστημένος κατά 110% ! Καλά που μου τα είπες! Γιατι σκεφτόμουν να πάρω λίγους σπο κάθε κατηγορία...Θα πάω μόνο στα απλά σφικτηράκια και θα πάρω και μερικούς κλασικούς σσφιγκτήρες, όπως αυτούς: https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B001W7EUAQ/ref=ox_sc_act_image_2?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1 πιστεύω να βγουν καλοί... Σε ευχαριστώ πολύ!!
costas1965 Μάϊος 4, 2018 #1203 Μάϊος 4, 2018 πριν 8 λεπτά, το μέλος kavouras5 έγραψε: Καλά που μου τα είπες! Γιατι σκεφτόμουν να πάρω λίγους σπο κάθε κατηγορία...Θα πάω μόνο στα απλά σφικτηράκια και θα πάρω και μερικούς κλασικούς σσφιγκτήρες, όπως αυτούς: https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B001W7EUAQ/ref=ox_sc_act_image_2?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1 πιστεύω να βγουν καλοί... Σε ευχαριστώ πολύ!! Αν είσαι Αθήνα κ έχεις πρόσβαση σε μαγαζί που τους έχει είναι καλύτερο να τους δοκιμάσεις απ ευθείας ο ίδιος. 1
Δημοφιλής Δημοσίευση Asxetius Μάϊος 5, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #1204 Μάϊος 5, 2018 Ηρθαν τα αναψυκτικά από το ebay προχθές... ...ήρθε χθες η ταινία απο το ebay....μπήκαν οι λευκές γραμμές στο τραπέζι του πινγκ πονγκ ....σήμερα έγινε ο στόχος για τα βελάκια.... ... έγιναν και μερικά ακόμη κάδρα με αφίσες ταινιών των 80s... Oλα αυτά μπήκαν στο μαγαζί... 17 2 1 2
costas1965 Μάϊος 6, 2018 #1205 Μάϊος 6, 2018 Καλημέρα & καλή Κυριακή. Η ιδέα για τα σουβέρ από εδώ:https://www.hoagard.co/products/yeni...RoCYtgQAvD_BwE Η εκτέλεση από τον παππού εδώ: 8
idonthave Μάϊος 6, 2018 #1206 Μάϊος 6, 2018 βάση για τα ζαντολάστιχα πριν 8 ώρες, το μέλος Asxetius έγραψε: Ηρθαν τα αναψυκτικά από το ebay προχθές... ...ήρθε χθες η ταινία απο το ebay....μπήκαν οι λευκές γραμμές στο τραπέζι του πινγκ πονγκ ....σήμερα έγινε ο στόχος για τα βελάκια ....... μια παρατήρηση μόνο φτιάξε τα σε κλίμακα 1:1 να τα αξιοποιήσουμε κι εμείς 8
dukepapas Μάϊος 6, 2018 #1207 Μάϊος 6, 2018 πριν 14 ώρες, το μέλος Asxetius έγραψε: Ηρθαν τα αναψυκτικά από το ebay προχθές... ...ήρθε χθες η ταινία απο το ebay....μπήκαν οι λευκές γραμμές στο τραπέζι του πινγκ πονγκ ....σήμερα έγινε ο στόχος για τα βελάκια.... ... έγιναν και μερικά ακόμη κάδρα με αφίσες ταινιών των 80s... Oλα αυτά μπήκαν στο μαγαζί... Και ομως κατι λείπει απο μεσα πολυ σημαντικό-βασικο................ (για παμε κουιζ) χωρις αυτο δεν λογιτε..............αίθουσα ψυχαγωγίας..................
dukepapas Μάϊος 6, 2018 #1210 Μάϊος 6, 2018 (edited) ΝΑΙ ΡΕ ΒΟΥ!!!! φλιπερακι χωρις φλιπερακι δεν λεει............... Έγινε επεξεργασία Μάϊος 6, 2018 από dukepapas 1
Stelios13 Μάϊος 6, 2018 #1211 Μάϊος 6, 2018 Ρεταλι παγκου κουζινας , 4 εκ. παχος [ τα καλα του να χεις 3-4 μαραγκουδικα κ επιπλα κουζινας τριγυρω κ να βγαζουν ρεταλια για πεταμα] κ ανοξειδωτη λαμαρινα απο καζανι ηλιακου... Πιασιμο με σφικτηρες ,να κρατανε πατημενη τη λαμαρινα, κ κοπανημα να γωνιασει.... Βιδωμα με αυτοδιατρητες βιδες,[ αλλοιως προτρυπημα στο μεταλλικο μερος] κ παντα αφηνουμε παραπανω λαμαρινα , να διπλωσει κ απο το κατω μερος , για αποφυγη ατυχηματων , κοψιματων κ τ λ .... Ετοιμο , θα τοποθετηθει ταρατσα σε χωρο που δε θα ναι στεγασμενος, αλλα καλα αεριζομενος για να γινονται εκει τριψιματα κ αλλες ''βρωμικες'' δουλειες κ γι αυτο εγινε ετσι ολη η κατασκευη.... Διαστασεις 48 χ 82... Αφου ειχαμε τα εργαλεια ηδη εξω ,με αλλο ρεταλι που μετρηθηκε κ κοπηκε φτιαχτηκε κ 2ο για το μπαλκονακι της κουζινας , που κ αυτο θα αντιμετωπιζει τα στοιχεια της φυσης! Κλουβακι απ το μαναβικο , κοπηκε η μπροστα πλευρα....[ θα το προτιμουσα λιγο μικροτερο] Στερεωθηκε κατω απ τον παγκο εν ειδη ραφιου...... Ευτυχως εκατσε ακριβως με την πρωτη , ειχα προνοησει να κανω κ κοψιμο εκει που θα βαζα γωνια στηριξης.... Επισης αν δεν εχετε πολυ μακρυα κ στραβη προεκταση για μυτες κ δεν φτανει αυτη που εχετε , κ ταυτοχρονα βαριεστε να ψαχνετε τη γωνιακη, βαλτε αλλη μια μπροστα να κανετε τη δουλεια σας!!!!!!!!!!! Ηδη μπηκαν απο κατω τα αγαπημενα μου, βατικιωτικα κρεμμυδια κ φρεσκα σκορδα Μανης! Κ αφου πετυχα στο θησαυρο ενα ωραιο γαντζακι ,μπηκε στο κοφλερ για να κραταει το νεο 4μετρο καλωδιο... Επειδη μ αρεσει η ησυχια μπηκε απο πισω παχια ταινια 2πλης οψης να αποφευγουμε τους θορυβωδεις συντονισμους.... Αυτα προλαβα το μοναδικο μου ελευθερο απογευμα εδω κ πολυ καιρο.... 6
Lakisss Μάϊος 6, 2018 #1212 Μάϊος 6, 2018 Η λαμαρίνα βγήκε καθαρή; Δεν είχε κολλημένη τη μόνωση από μέσα;
dfa19mj Μάϊος 6, 2018 #1213 Μάϊος 6, 2018 Ωραίο το τραπέζι! μουλτι και γιουνισεξ! Εκτός από την κυρία χρυση: α) καθρέφτης για χτένισμα - βάψιμο κορασίδων β) τύφλωση κακού γείτονα με τον κατάλληλο προσανατολισμό Μ'αρέσει όταν τα "άχρηστα" γίνονται χρήσιμα 1
Stelios13 Μάϊος 6, 2018 #1214 Μάϊος 6, 2018 πριν 9 λεπτά, το μέλος Lakisss έγραψε: Η λαμαρίνα βγήκε καθαρή; Δεν είχε κολλημένη τη μόνωση από μέσα; Ειχε μονωση αλλα βγηκε αρκετα καθαρη...κ απεξω σχετικα πολυ καθαρη ηταν...απο 20ετιας μπο'ι'λερ....
f117 Μάϊος 6, 2018 #1215 Μάϊος 6, 2018 @Stelios13 ..... για τα κρέατα μου φαίνεται ότι είναι...χειρουργεία Ωραίοςςς...έχεις φτιάξει πάρα πολλούς πάγκους και παραπαγκάκιαααα
Asxetius Μάϊος 6, 2018 #1216 Μάϊος 6, 2018 πριν 3 ώρες, το μέλος dukepapas έγραψε: Και ομως κατι λείπει απο μεσα πολυ σημαντικό-βασικο................ (για παμε κουιζ) χωρις αυτο δεν λογιτε..............αίθουσα ψυχαγωγίας.................. πριν 3 ώρες, το μέλος rory έγραψε: Ένα jukebox θέλει στην αριστερή γωνία. πριν 3 ώρες, το μέλος tommybertsen έγραψε: Και ένα φλιπεράκι, να δέσει το γλυκό πριν 3 ώρες, το μέλος dukepapas έγραψε: ΝΑΙ ΡΕ ΒΟΥ!!!! φλιπερακι χωρις φλιπερακι δεν λεει............... Eίπε κανείς ότι είναι έτοιμο για εγκαίνια το μαγαζί? 2
Stelios13 Μάϊος 6, 2018 #1218 Μάϊος 6, 2018 Μία ώρα πριν, το μέλος f117 έγραψε: @Stelios13 ..... για τα κρέατα μου φαίνεται ότι είναι...χειρουργεία Ωραίοςςς...έχεις φτιάξει πάρα πολλούς πάγκους και παραπαγκάκιαααα Ολα χρειαζονται ,γι αυτο φτιαχτηκαν...το καθενα εχει το σκοπο του κ μια συγκεκριμενη δουλεια, οποτε μην το κανουμε κ θεμα!!!!!!!!!!!!!
Nektar2018 Μάϊος 6, 2018 #1219 Μάϊος 6, 2018 Αυτο μη τη λαμαρινα πολυ μου αρεσε. Εχω ενα μποιλερ για πεταμα και καλα που προλαβα. Η λαμαρινα του θα με χρησιμευσει αμεσα σε κατι που αναρωτιομουν πως θα το κανω# 1
dukepapas Μάϊος 7, 2018 #1220 Μάϊος 7, 2018 Ποσταρω ετσι μερικα έτοιμα με ξυλο που ειδα ετοιματζιδικα δεν ξερω αν εχει φτιάξει καποια απο αυτά ο κωστας αλλα τα βαζω μπας και του αρεσει καποιο και το φτιαξει, 1
Recommended Posts