lowin Αύγουστος 3, 2005 #303 Αύγουστος 3, 2005 γεια και παλι...να ρωτησω κατι για το hot coffee?υπαρχει τροποε να το χρησιμοποιησω στο παιχνιδι που εχω ξεκινησει?η πρεπει υποχρεωτικα να ξεκιναω new game?γιατι αν ειναι ετσι,στην αρχη ειναι κλειδωμενες οι αλλες περιοχες,οποτε πρεπει να παιξω απο την αρχη...πειτε κατι plz!!!!
kbilly13 Αύγουστος 3, 2005 #304 Αύγουστος 3, 2005 Μία ερώτησηΠολύ καλό σαν παιχνίδι....δε λέω...Αλλά δεν σας ενοχλεί που αν βάλετε "frame limiter" (στην ουσία είναι το verical sync.) το παιχνίδι παίζει μόνιμα με 25fps? Eντάξει θα μου πείτε ..βγάλτο, αλλά μετά γίνεται ένα αίσχος αφού τα γραφικά "κόβονται", χάνουν την συνοχή τους και δεν είναι "συμπαγή" πλέον, σε κάθε κίνηση ή "στροφή" και βέβαια αυτό είναι απαράδεκτο...
haris1984 Αύγουστος 4, 2005 #305 Αύγουστος 4, 2005 αν ενεργοποιησεις το vsync απο τον driver αρκει...και μετα παιζει αρκετα παραπανω αν θυμαμαι καλα...
kbilly13 Αύγουστος 5, 2005 #306 Αύγουστος 5, 2005 έχεις δίκιο, βελτιώνεται αρκετά η κατάσταση... Αν και σε μερικά σημεία (αδικαιολόγητα θα έλεγα) πάει πάλι να "fixάρει" στα 30fps ή πέφτει στα 45... ευτυχώς προσωρινά , αλλά σου χαλάει την γενική εικόνα Σίγουρα απέχει πολύ από αυτό που χαρακτηρίζουμε "νεράκι", και δεν είναι ότι ζορίζεται από ανάλυση, φίλτρα, εφέ - δοκίμασα και με χαμηλή ανάλυση χωρίς φίλτρα.. τα ίδια Τεσπα... λεπτομέρειες.. EDIT: Τελικά το παιχνίδι παίζει "σωστά" μόνο με το Frame limiter ON... 30fps μεν, αλλά σωστά Παρατήρησα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, η κίνηση δεν ήταν σταθερή, τη μία πήγαινε normal και την άλλη σαν να έδινε "γκάζι".. και πάλι ξανάπεφτε - πολύ άσχημο Διάβασα και το readme του παιχνιδιού, και ανέφερε ότι όντως μπορεί να υπάρξει πρόβλημα χωρίς αυτό
planetman Αύγουστος 9, 2005 #307 Αύγουστος 9, 2005 Σε μία αποστολή που μπαίνεις στο καζίνο στην εικόνα με το δολλάριο που πρέπει να πάρω ένα αεροπλάνο και να πάω σε ένα σημείο και καλά να πηδήξω με το αλεξίπτωτο αλλά δεν καταλαβαίνω τί πρέπει να κάνω, πετάω πάνω από το σημείο αλλά τίποτα. Ξέρει κανείς τί να κάνω εκεί;
Tanner Αύγουστος 9, 2005 #309 Αύγουστος 9, 2005 ρε παιδες,την αποστολη που με το enduro μαζι με το big smoke ακολουθεις ενα τρενο με 4 τρομπες κ πρεπει να τους σκοτωσεις,πως την περνας????????
Tanner Αύγουστος 10, 2005 #310 Αύγουστος 10, 2005 αν καποιος ξερει θα ηθελα να πει κατι εν πασει περιπτωση...
Qlim4X Αύγουστος 10, 2005 #311 Αύγουστος 10, 2005 Αρχική απάντηση από planetman Σε μία αποστολή που μπαίνεις στο καζίνο στην εικόνα με το δολλάριο που πρέπει να πάρω ένα αεροπλάνο και να πάω σε ένα σημείο και καλά να πηδήξω με το αλεξίπτωτο αλλά δεν καταλαβαίνω τί πρέπει να κάνω, πετάω πάνω από το σημείο αλλά τίποτα. Ξέρει κανείς τί να κάνω εκεί; πατας το enter και πεφτης με το αλεξιπτοτο το ανοιγης και προσγιονεσε στο νερο κοντα στην δεξια αποβαθρα και μετα ανεβενεις και σου δινει οδηγιες για το μετα......
tasosmos Αύγουστος 10, 2005 #312 Αύγουστος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Tanner [Χθες, στις 16:00] ρε παιδες,την αποστολη που με το enduro μαζι με το big smoke ακολουθεις ενα τρενο με 4 τρομπες κ πρεπει να τους σκοτωσεις,πως την περνας???????? Απλα ακολουθεις το τρενο προσπαθωντας να παραμενεις οσο μπορεις πιο κοντα στο βαγονι με τους τυπους και κοντα στο τελος της γραμμης τους καθαριζει ολους ο smoke, δεν χρειαζεται να πυροβολεις εσυ.Ειναι λιγακι δυσκολη, εγω την περασα με την 5η-6η προσπαθεια.
Tanner Αύγουστος 10, 2005 #313 Αύγουστος 10, 2005 μα εγω το εχω δοκιμασει αυτο που λες καμια 20ρια φορες κ ετσι κ με αλλον τροπο κ τιποτα δε γινεται
FrOsT Αύγουστος 10, 2005 #314 Αύγουστος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Tanner μα εγω το εχω δοκιμασει αυτο που λες καμια 20ρια φορες κ ετσι κ με αλλον τροπο κ τιποτα δε γινεται Προσπάθησε να δίνεις καλύτερο οπτικό πεδίο στον smoke όπως και αρκετό χρόνο για να τους ξεπαστρεύει...
gtr_84 Αύγουστος 10, 2005 #315 Αύγουστος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Tanner ρε παιδες,την αποστολη που με το enduro μαζι με το big smoke ακολουθεις ενα τρενο με 4 τρομπες κ πρεπει να τους σκοτωσεις,πως την περνας???????? Πρεπει να εισαι συνεχεια διπλα στο πρωτο βαγονι.Προσεξε γιατι ερχονται και 2 τρενα καποιες στιγμες
Tanner Αύγουστος 10, 2005 #316 Αύγουστος 10, 2005 παιδες τα εχω κανει ολα αυτα που λετε πολλες φορες,οπως πολλες φορες το εχω προσπαθησει κιολας,παντα μενουν δυο,μια φορα καταφερα να μεινει ενας
Tanner Αύγουστος 10, 2005 #317 Αύγουστος 10, 2005 μηπως υπαρχει καποιο τρικ για να τα καταφερω?(θα αρχισω να νομιζω οτι ειμαι κουλος...)
FrOsT Αύγουστος 10, 2005 #318 Αύγουστος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Tanner μηπως υπαρχει καποιο τρικ για να τα καταφερω?(θα αρχισω να νομιζω οτι ειμαι κουλος...) Κουλός δεν είσαι, ούτε τρικ υπάρχει,κάτι δεν θα κάνει σωστά...
sotiris Αύγουστος 10, 2005 #319 Αύγουστος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Tanner μηπως υπαρχει καποιο τρικ για να τα καταφερω?(θα αρχισω να νομιζω οτι ειμαι κουλος...) δεν υπάρχει κάποιο τρικ. προσπάθησε να κρατιέσαι κοντά στο πρώτο βαγόνι, στη δεξιά σιδηροδρομική ράγα. σε κάθε περίπτωση πρέπει ο smoke να βαράει και απ'τους αντιπάλους να τρέχει αίμα (να μη βαράει στον αέρα δλδ.)
planetman Αύγουστος 10, 2005 #320 Αύγουστος 10, 2005 D.J.AleXXX_gr, πώς πέφτω με το αεροπλάνο; Δοκιμάζω το enter, καθώς και το κουμπί που μπαινοβγαίνω από τα οχήματα (το ίδιο είναι και δεν γίνεται τίποτα!!!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.