roybatty Ιανουάριος 3, 2018 #6001 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2018 Χαρίζω Fritzbox fon Annex A.Είναι το απλό ρουτεράκι με μία θύρα ethernet,χωρίς ασύρματο.Λόγω του voip το χρησιμοποιούσα ως ata adapter αλλά πήρα ip τηλέφωνο οπότε δεν το χρειάζομαι πια.Παράδοση κοντά στο παλιό νοσοκομείο 424,Θεσσαλονίκη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avatar_GR Ιανουάριος 3, 2018 #6002 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2018 Χαρίζω μητρική, CPU pentiumE5300 και μια κάρτα γραφικών. Η καρτα λογικά είναι καμένη. Ο επεξεργαστής είναι μια χαρά και η μητρική είναι σε άγνωστη κατάσταση(λογικά δουλεύει). Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Ιανουάριος 3, 2018 #6003 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2018 πριν 3 λεπτά, το μέλος Avatar_GR έγραψε: Χαρίζω μητρική, CPU pentiumE5300 και μια κάρτα γραφικών. Η καρτα λογικά είναι καμένη. Ο επεξεργαστής είναι μια χαρά και η μητρική είναι σε άγνωστη κατάσταση(λογικά δουλεύει). Αν μπορει να γινει αποστολη με ενδιαφερει. Ψαχνω μητρικη για να ζωντανεψω ενα καμμενο pc. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Ιανουάριος 3, 2018 #6004 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2018 Ενδιαφέρομαι και εγώ για μητρική-επεξεργαστή. Έξοδα μεταφοράς δικά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Ιανουάριος 4, 2018 #6005 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2018 Θα με ενδιέφερε η μητρική κυρίως αλλά αν δεν θέλει κάποιος άλλος τον επεξεργαστή θα μπορούσα να τα είχα πακέτο; Σε ποια περιοχή βρίσκεστε; Αν είμαστε μακριά μπορείτε να τα στείλετε ταχυδρομικώς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD1032 Ιανουάριος 4, 2018 #6006 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2018 Αλόχες και καλή χρονιά, χαρίζονται τα παρακάτω: Intellmouse explorer 3.0 (άγνωστη λειτουργική κατάσταση, όχι τόσο καλό εμφανισιακά) Logitech MM1000 LASER CORDLESS MOUSE (άγνωστη λειτουργική κατάσταση) Wireless Intellimouse explorer 1.0A (μάλλον λειτουργεί) MSI wifi pci card (τελευταία φορά λειτουργούσε πριν κάποια χρόνια) Winfast tv2000xp pci card στο κουτί της (τελευταία φορά λειτουργούσε) DFI 790FX-M2R στο κουτί της με κάποια από τα παρελκόμενα (μάλλον καμμένη, δεν έχω ιδέα πια γιατί έχω χρόνια να την βγάλω από την κουτί της). Παραλαβή από τον Νέο Κόσμο (απόγευμα) ή Πειραιά (πλησίον ΗΣΑΠ εργάσιμες ημέρες & ώρες), πρώτα γράφετε εδώ και μετά στέλνετε pm. Thanx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avatar_GR Ιανουάριος 4, 2018 #6007 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2018 @p_under @pasjohn @Infotech Τα στέλνω με δέμα ΕΛΤΑ, απλά να ξέρετε ότι η μητρική δεν μπορεί να τσεκαριστεί και υπάρχει περίπτωση να μην δουλεύει(αν και δεν νομίζω). Η GPU σίγουρα δεν δουλεύει και η CPU σίγουρα δουλεύει. Μεταφορικά θα πληρώσω εγώ τα ΕΛΤΑ. P_under αν τα θέλεις μιας και είσαι πρώτος στείλε μου PM με τα στοιχεία σου να στα στείλω αλλιώς πάει στον pasjohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Ιανουάριος 4, 2018 #6008 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2018 Αλόχες και καλή χρονιά, χαρίζονται τα παρακάτω: Intellmouse explorer 3.0 (άγνωστη λειτουργική κατάσταση, όχι τόσο καλό εμφανισιακά) Logitech MM1000 LASER CORDLESS MOUSE (άγνωστη λειτουργική κατάσταση) Wireless Intellimouse explorer 1.0A (μάλλον λειτουργεί) MSI wifi pci card (τελευταία φορά λειτουργούσε πριν κάποια χρόνια) Winfast tv2000xp pci card στο κουτί της (τελευταία φορά λειτουργούσε) DFI 790FX-M2R στο κουτί της με κάποια από τα παρελκόμενα (μάλλον καμμένη, δεν έχω ιδέα πια γιατί έχω χρόνια να την βγάλω από την κουτί της). Παραλαβή από τον Νέο Κόσμο (απόγευμα) ή Πειραιά (πλησίον ΗΣΑΠ εργάσιμες ημέρες & ώρες), πρώτα γράφετε εδώ και μετά στέλνετε pm. Thanx! Καλησπέρα! Με ενδιαφέρουν τα δύο ασύρματα ποντίκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 4, 2018 #6009 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2018 Επαναφερω το LianLi pc75 το οποιο μου το ειχε ζητησει χρηστης απο πριν το καλοκαιρι αλλα δεν το αναζητησε απο τοτε. Να πω οτι το κουτι είχε κοπει πανω με ποτηροτρυπανο, και οι αποστασεις απο τις τρυπες για 12αρηδες ανεμιστηρες δεν ειναι εντελως συμμετρικες. @PetrosD αν ακομα τελικα σε ενδιαφερει και το εχεις ξεχασει εχεις προτεραιοτητα εναντι των υπολοιπων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 4, 2018 #6010 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2018 Θα το αφήσω για τον επόμενο, γιατί τελικά το project ναυάγησε, δυστυχώς. Συγνώμη για την καθυστέρηση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Ιανουάριος 4, 2018 #6011 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος MD1032 έγραψε: Αλόχες και καλή χρονιά, χαρίζονται τα παρακάτω: Intellmouse explorer 3.0 (άγνωστη λειτουργική κατάσταση, όχι τόσο καλό εμφανισιακά) Logitech MM1000 LASER CORDLESS MOUSE (άγνωστη λειτουργική κατάσταση) Wireless Intellimouse explorer 1.0A (μάλλον λειτουργεί) MSI wifi pci card (τελευταία φορά λειτουργούσε πριν κάποια χρόνια) Winfast tv2000xp pci card στο κουτί της (τελευταία φορά λειτουργούσε) DFI 790FX-M2R στο κουτί της με κάποια από τα παρελκόμενα (μάλλον καμμένη, δεν έχω ιδέα πια γιατί έχω χρόνια να την βγάλω από την κουτί της). Παραλαβή από τον Νέο Κόσμο (απόγευμα) ή Πειραιά (πλησίον ΗΣΑΠ εργάσιμες ημέρες & ώρες), πρώτα γράφετε εδώ και μετά στέλνετε pm. Thanx! καλησπερες, θα με ενδιεφερε η DFI Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 4, 2018 #6012 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος junior-21- έγραψε: καλησπερες, θα με ενδιεφερε η DFI Α είσαι και μαζόχας εσύ 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 4, 2018 #6013 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2018 Just now, junior-21- said: καλησπερες, θα με ενδιεφερε η DFI DFI FTW!!!! (Πρόσεχε μη σου καεί η cpu, το τροφοδοτικό, το κουτί του υπολογιστή, το δωμάτιο, το σπίτι, η πόλη, το σύμπαν...) 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 4, 2018 #6014 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2018 3 minutes ago, PetrosD said: DFI FTW!!!! (Πρόσεχε μη σου καεί η cpu, το τροφοδοτικό, το κουτί του υπολογιστή, το δωμάτιο, το σπίτι, η πόλη, το σύμπαν...) Υπερβολές. Μόνο ο θερμοσίφωνας κινδυνεύει και μόνο αν βάλεις ανάποδα το φις στην πρίζα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Ιανουάριος 4, 2018 #6015 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2018 συγνωμη κι'ολλας αλλα κραζετε τις DFI????? ε κραζεις?????θαυμαζεις 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Ιανουάριος 4, 2018 #6016 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2018 για διακοσμητικη παντα θα την συνδεσω με τον θερμοσιφωνα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD1032 Ιανουάριος 4, 2018 #6017 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2018 @ronin13 & @junior-21- στείλτε μου PM για να συνεννοηθούμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Ιανουάριος 4, 2018 #6018 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2018 πρεπει και να εχεις χωρο για ΠΜ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 4, 2018 #6019 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2018 Ειναι στο βασικο πακετο. Αν θελει χωρο για αλλα ΡΜ, να του δωσω το paypal μου για τα περαιτερω... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Ιανουάριος 4, 2018 #6020 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2018 5 hours ago, icy20 said: Επαναφερω το LianLi pc75 το οποιο μου το ειχε ζητησει χρηστης απο πριν το καλοκαιρι αλλα δεν το αναζητησε απο τοτε. Να πω οτι το κουτι είχε κοπει πανω με ποτηροτρυπανο, και οι αποστασεις απο τις τρυπες για 12αρηδες ανεμιστηρες δεν ειναι εντελως συμμετρικες. @PetrosD αν ακομα τελικα σε ενδιαφερει και το εχεις ξεχασει εχεις προτεραιοτητα εναντι των υπολοιπων. αν δε το εχει κανενας αμεσα αναγκη θα το ηθελα εγω............. Ευχαριστω....... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts