Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Αφού σταματήσω να παίζω η GPU απο τους 58 πηγαίνει στους 48 βαθμούς.Αφου κάνω restart πέφτει στους 30(idle).Κάποιο πρόβλημα με το παιχνίδι.

• 2 months later...
11 ώρες πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:
A-Plague-Tale-Requiem-screenshots-1.jpg
WWW.DSOGAMING.COM

Asobo has just released a new update for A Plague Tale: Requiem that adds support for Ray Tracing. However...

Δε συμφωνώ, λίγο που είδα τις φωτογραφίες, προτιμώ τις RT

• Agree 1

Πετσοκόψανε τα light bounces k shadows draw distance για να είναι playable. Γιαυτο φαίνεται plain σε μερικά σημεία.

όπου πιάνει το RT είναι πιο σωστό.

καλή δουλειά η asobo στο prebaked αλλά θα ήθελα να δω κ σε εσωτερικούς χώρους που οι διαφορες είναι πολύ μεγαλύτερες γενικά.

• 3 months later...
  • 3 years later...

Τώρα το ανακάλυψα, ξέρω, ό,τι θυμάμαι χαίρομαι. :)

Παρατηρώ ένα περίεργο φαινόμενο: Ενώ η κάρτα πολλές φορές δεν τερματίζει* και κυμαίνεται σε usage μεταξύ 65 και 85% ταυτόχρονα βαράει συνέχεια power limit. Το κάνει μόνο σε αυτό το παιχνίδι άρα δεν είναι θέμα driver. Settings 1440 ultra DLAA RT OFF. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο;

*δεν τερματίζει γιατί έχω frame cap και έχει περιθώριο, δεν τίθεται θέμα cpu bottlneck.

(edited)
2 ώρες πριν, το μέλος Trexx έγραψε:

Τώρα το ανακάλυψα, ξέρω, ό,τι θυμάμαι χαίρομαι. :)

Παρατηρώ ένα περίεργο φαινόμενο: Ενώ η κάρτα πολλές φορές δεν τερματίζει* και κυμαίνεται σε usage μεταξύ 65 και 85% ταυτόχρονα βαράει συνέχεια power limit. Το κάνει μόνο σε αυτό το παιχνίδι άρα δεν είναι θέμα driver. Settings 1440 ultra DLAA RT OFF. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο;

*δεν τερματίζει γιατί έχω frame cap και έχει περιθώριο, δεν τίθεται θέμα cpu bottlneck.

Μονο σου το λες. Η καρτα θελει να παει παραπανω και εχεις βαλει κοφτη.

Έγινε επεξεργασία από fatalara
  • Sad 1

Εφόσον έχω βάλει κόφτη και το usage δεν ειναι στο 99% θα έπρεπε να πέφτει και η κατανάλωση, αυτό λεω.

14 λεπτά πριν, το μέλος Trexx έγραψε:

Εφόσον έχω βάλει κόφτη και το usage δεν ειναι στο 99% θα έπρεπε να πέφτει και η κατανάλωση, αυτό λεω.

Το fps cap αλλαζει το ποσα frame θα βγουν. Οχι το workload που χρειαζεται για να βγουν. Για να δεις διαφορα στην καταναλωση η διαφορα μεταξυ των δυο πρεπει να ειναι μεγαλη.

Στην προκειμενη περιπτωση δεν ειναι και γιαυτο βλεπεις υψηλη καταναλωση.

• Like 1

Αυτό που ρωτάω είναι πως γίνεται το usage να είναι στο 70% και η κατανάλωση στο 100%. Ας ξεχάσουμε όλα τα υπόλοιπα γιατί μπερδεύουν απ' ότι κατάλαβα. 

1 ώρα πριν, το μέλος Trexx έγραψε:

Αυτό που ρωτάω είναι πως γίνεται το usage να είναι στο 70% και η κατανάλωση στο 100%. Ας ξεχάσουμε όλα τα υπόλοιπα γιατί μπερδεύουν απ' ότι κατάλαβα. 

Γιατι ο ογκος και το βαρος ειναι διαφορετικα πραγματα. Δεν ξερω ποσο πιο απλα να στο πω.

• Like 1