Cyber_Cookie 8 ώρες πριν #61 8 ώρες πριν 1 hour ago, fatalara said: @Cyber_Cookie Κατεβαζουμε ios26 αφοβα? στο 14 plus είναι μια χαρά. 49 minutes ago, navaho7 said: άρα δε θα πάρεις 3
astrolabos 8 ώρες πριν #62 8 ώρες πριν 2 ώρες πριν, το μέλος fatalara έγραψε: @Cyber_Cookie Κατεβαζουμε ios26 αφοβα? Στο 12mini το carplay λίγο αγαπιέται 1
GFFermari 7 ώρες πριν #64 7 ώρες πριν Δοκιμασμενο στα 11, 13 pro, 14 και 16, μονο στο πρωτο ενιωσα λιγο lag αμεσως μετα την εγκατασταση. Μετα εστρωσε.
Cyber_Cookie 5 ώρες πριν #65 5 ώρες πριν 2 hours ago, astrolabos said: carplay Μπα μια χαρά το βλέπω. Δε χρειάστηκε να κάνω κάτι. Μήπως να βάλεις λίγο phonk να στρώσουν τα κυκλώματα; Spoiler
slalom 5 ώρες πριν #66 5 ώρες πριν 20 ώρες πριν, το μέλος karmen1983 έγραψε: αλλά βλακεία λέω κάτσε να σου πω λοιπόν μερικα Δηλαδη καθεται καποιος (γενικα μιλαω) και στριμωχνεται σε μια οθονούλα με τα δαχτυλακια του να κανει τοση δουλεια? δεν υπαρχει ενα laptop? και e-mail με συνημμενα? οκ, βλεπω και τα δικα μου (εταιρικα) στο κινητο, παιζει να εχω απαντησει μια φορα απο το κινητο γιατι επρεπε δεν εχει καμια σχεση η ευκολια του υπολογιστη
astrolabos 5 ώρες πριν #67 5 ώρες πριν 9 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Μπα μια χαρά το βλέπω. Δε χρειάστηκε να κάνω κάτι. Μήπως να βάλεις λίγο phonk να στρώσουν τα κυκλώματα; Hide contents Spoiler 2
karmen1983 3 ώρες πριν #68 3 ώρες πριν 1 ώρα πριν, το μέλος slalom έγραψε: Δηλαδη καθεται καποιος (γενικα μιλαω) και στριμωχνεται σε μια οθονούλα με τα δαχτυλακια του να κανει τοση δουλεια? δεν υπαρχει ενα laptop? και e-mail με συνημμενα? οκ, βλεπω και τα δικα μου (εταιρικα) στο κινητο, παιζει να εχω απαντησει μια φορα απο το κινητο γιατι επρεπε δεν εχει καμια σχεση η ευκολια του υπολογιστη Υπάρχει και τούμπανο μάλιστα αλλα δε μπορώ να σου αναλύσω τι και πως. Απλά αποδεξου οτι κάθε δουλειά έχει τις ιδιοτροπίες της και κάθε δουλειά δεν είναι δουλειά γραφείου μόνο. 3
sotiris 3 ώρες πριν Author #69 3 ώρες πριν 8 ώρες πριν, το μέλος acct έγραψε: Αλήθεια, θα πάρει κανείς iPhone 17 (περί ων το θέμα); Εγώ λογικά θα πρέπει να αντικαταστήσω το iphone Xs. Θα το αφήσω να κλείσει 6 χρόνια (το είχα πάρει γενάρη/φλεβάρη του 2020), να δω πως πανε και τα οικονομικά μου και θα το σκεφτώ για 16e 256GB ή 17pro (ίσως 512 GB αν επενδύσω τόσο). Δεν παίρνω ποτέ στο launch, αφήνω να κάνουν άλλοι το beta testing 1
Recommended Posts