Mischeif Φεβρουάριος 2, 2008 #221 Φεβρουάριος 2, 2008 Τα κανει autodetect και ναι ειναι 8/35...... Μου εχουν σπασει τα νευρα@!!!! Ευτυχως που εχω ασυρματο απο ενα γειτονα!
hayabusa Φεβρουάριος 2, 2008 Author #222 Φεβρουάριος 2, 2008 ποιο ρουτερ εχεις; οταν πας να συνδεθεις τι σφαλμα σου βγαζει;Δοκιμασες να ξαναβαλεις ολες τις ρυθμισεις απο την αρχη χειροκινητα;
hayabusa Φεβρουάριος 2, 2008 Author #226 Φεβρουάριος 2, 2008 μαλιστα... πηγαινε στις ιδιοτητες τις συνδεσης δικτυου,πατα στο ιδιοτητες και μπες στις ιδιοτητες του Πρωτοκολλου Ιντερνετ(ΤCP/IP) (Εκδοση 4 αν εχεις vista ) και βαλε αυτα που βλεπεις στην εικονα... Λογικα απο εκει και μετα δεν θα εχεις προβλημα...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 2, 2008 #227 Φεβρουάριος 2, 2008 Δοκιμασε αυτες τις ρυθμισεις.. Βασικα αλλαξε το multiplexing..
ea6gka Φεβρουάριος 2, 2008 #228 Φεβρουάριος 2, 2008 γιατι το εχεις interleaved , kanto fast ειναι καλυτερα ετσι
Mischeif Φεβρουάριος 2, 2008 #229 Φεβρουάριος 2, 2008 Μπα παιδια τα ιδια! Ειμαι ετοιμος να βαλω τα κλαματα, αλλα παω για κανα ποτακι γιατι θα το σπασω στο τελος!
wrong method Φεβρουάριος 3, 2008 #230 Φεβρουάριος 3, 2008 αντικατέστησα την εσωτερική καλωδίωση του σπιτιού και το σύνδεσα απ' ευθείας στο router (πριν η γραμμή περνούσε από το line protection του APC) το up δεν άλλαξε καθόλου, αλλά κέρδισα 3-4 mbps στο down (χωρίς αποσυνδέσεις εδώ και 1 μέρα περίπου σε PPPoA)
Artist_ Φεβρουάριος 3, 2008 #231 Φεβρουάριος 3, 2008 hayabusa Να είσαι καλά.Έβαλα και την ρύθμιση που δεν είχα προσέξει δλδ την προεπιλεγμένη πύλη και πλέον κατεβάζω με 2,2 μβ.Έχω δοκιμάσει 3 μοντεμ.1. linksys 200G. κλείδωνε στα 11-12 μβ2. bauteck που δίνει ο οτε κλείδωνε στα 12-12,5 μβκαι χθες πήρα δανεικό απο τον γαμπρό μου το speedtouch 585 v6 και μετά την ρύθμιση της προεπιλεγμένης πύλης κατεβάζω με 2,2 μβ.Το μόνο άσχημο είναι οτι δεν μπορώ να μπω στις ρυθμίσεις του μόντεμ γιατί ότι pass και να του βάλω δεν ανοίγει.
hayabusa Φεβρουάριος 3, 2008 Author #232 Φεβρουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από Artist_ hayabusa Να είσαι καλά. anytime... :T: Αρχική απάντηση από Mischeif Μπα παιδια τα ιδια! Ειμαι ετοιμος να βαλω τα κλαματα, αλλα παω για κανα ποτακι γιατι θα το σπασω στο τελος! παρε τηλεφωνο στο 1242 (τεχνικη υποστηριξη ) και πες τους τι γινεται...Δεν μπορω να καταλαβω τι στο καλο παει στραβα...
lefteriz Φεβρουάριος 3, 2008 #233 Φεβρουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από Artist_Το μόνο άσχημο είναι οτι δεν μπορώ να μπω στις ρυθμίσεις του μόντεμ γιατί ότι pass και να του βάλω δεν ανοίγει. αυτό κι εγώ το παθαίνω. Συμβαίνει οταν κανεις setup μέσω του configuration wizard. Καλύτερα κάνε επαναφορά ρυθμίσεων στο router (πατημενο το κουμπάκι reset από πίσω για 20'' ) και βάζεις μετα τα στοιχεία χειροκίνητα.
hayabusa Φεβρουάριος 3, 2008 Author #234 Φεβρουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από Artist_Το μόνο άσχημο είναι οτι δεν μπορώ να μπω στις ρυθμίσεις του μόντεμ γιατί ότι pass και να του βάλω δεν ανοίγει. Στα speedtouch αν θυμαμαι καλα οι default κωδικοι ειναι administrator/administrator (ισως και να θελεις κεφαλαιο Α στο username)Αυτα τα δοκιμασες;
lefteriz Φεβρουάριος 3, 2008 #235 Φεβρουάριος 3, 2008 Είναι BUG... δοκίμασε επίσης Administrator και Password κενό.Έχω περάσει το τελευταίο firmware αλλά πάλι το ίδιο
astrolabos Φεβρουάριος 3, 2008 #236 Φεβρουάριος 3, 2008 Το θέμα είναι για εντυπώσεις από τις 24άρες συνδέσεις μας, και όχι troubleshooting του μόντεμ μας. Να το έχετε στο μυαλό σας αυτό (hint: )
kallileo Φεβρουάριος 9, 2008 #237 Φεβρουάριος 9, 2008 παληκαρια ξερει κανεις αν το baudec modem-router που δινει ο ΟΤΕ ειναι ασυρματο?
hayabusa Φεβρουάριος 9, 2008 Author #238 Φεβρουάριος 9, 2008 κρινοντας απο κατι screenshots που μου ειχε στειλει ενας φιλος μεσα απο τα settings του θα ελεγα πως ειναι...βεβαια κοιτωντας τωρα στο OTEshop ( http://www.oteshop.gr/product_catalog.asp?gcid=22&hop=h&wid=&cid=56 )βλεπω πως εχει και ασυρματο και ενσυρματο οποτε μαλλονν επιλεγεις ποιο θελεις να σου στειλουν...(εμενα τουλαχιστονη με ειχαν ρωτησει ποιο speedtouch θελω να μου στειλουν )
ennia Φεβρουάριος 11, 2008 #239 Φεβρουάριος 11, 2008 εκανα και εγω αιτηση απο 1mb να παω στα 24mb. ποσο καιρο λετε να κανουν την αναβαθμηση. επισης θα πληρωσω αναδρομικα καποια παγια? ρωτησα στο 134 αλλα μου τα ελεγαν μπερδεμενα και δεν τα καταλαβα.
Ignatios Φεβρουάριος 11, 2008 #240 Φεβρουάριος 11, 2008 Προσωπικά έκανα αναβάθμηση απο 2 σε 24 mbit και η αλλαγή έγινε σε μερικές ώρες Με τα πάγια θα μπερδευτείς λίγο στο πρώτο λογαριασμό αλλά στο 2ο λογικά θα έχεις επιστροφές, έτσι έγινε στις 2 αναβαθμήσεις που έκανα εγώ. Καινούριο πάγιο θα αρχίσεις να πληρώνεις απο τη στιγμή που θα γίνει η αναβάθμηση στη γραμμή σου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.