Jump to content



Τι θα κάνατε στη θέση του;


spresv

Recommended Posts

Δανειζομαι αυτουσιο το ποστ του φιλου Παναγιωτη Βογιατζακη απο το avsite, και θα ηθελα και τις δικες σας αποψεις...

Το έτερον ήμισυ που παρακολουθεί ανελλιπώς τα ρωσικά δορυφορικά κανάλια, μου αφηγήθηκε μια είδηση που μονοπωλεί το ενδιαφέρον της ρωσικής κοινής γνώμης αυτή την περίοδο και που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, για να ακούσω την άποψή σας.

Ένας πρώην πρωταθλητής της πυγμαχίας στη Ρωσία, γύρω στα σαράντα, την ημέρα της Πρωτοχρονιάς βρίσκεται στο σπίτι του με τον οχτάχρονο γιο του, δεν θυμάμαι αν έχει άλλα παιδιά ή όχι, αν και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Κάποια στιγμή λοιπόν, ο πιτσιρικάς λέει στον πατέρα του ότι θα κατέβει κάτω για να πετάξει πυροτεχνήματα, φαίνεται ότι το έχουν έθιμο στη Ρωσία.

Ο πιτσιρικάς αργεί να επιστρέψει, ο πατέρας του λοιπόν ανησυχεί και κατεβαίνει κάτω για να τον ψάξει. Δεν τον βρίσκει πουθενά και αρχίζουν να τον ζώνουν τα φίδια. Από ένστικτο ή από τύχη, φαίνεται ότι σκέφτηκε να ψάξει μήπως ο πιτσιρικάς έχει ανέβει στη ταράτσα της πολυκατοικίας.

Καθώς αρχίζει να ανεβαίνει τους ορόφους από τις σκάλες, βρίσκει κάπου ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο όροφο το σκούφο του πιτσιρικά. Συνεχίζει να ανεβαίνει και έκπληκτος αρχίζει να ανακαλύπτει τα ρούχα του πιτσιρικά πεταμένα στα σκαλιά, το μπουφάν του, το πουλόβερ του, το παντελόνι του!

Τρελαμένος πια, αρχίζει να ανεβαίνει γρήγορα και ανάμεσα στον τρίτο και τέταρτο όροφο (το κλιμακοστάσιο είχε σαν μεγάλα πλατώματα ανάμεσα στους ορόφους), βρίσκεται μπροστά σε ένα θέαμα που εύχομαι να μην αντικρίσει ποτέ στη ζωή του κανένας γονιός! Ο γιος του εντελώς γυμνός, λιπόθυμος, και πάνω του πεσμένος ένας άντρας με κατεβασμένα τα παντελόνια και να τον βιάζει!!!

Ο πατέρας του πιτσιρικά δεν το σκέφτηκε και πολύ. Έριξε δύο μονάχα γροθιές στον άγνωστο άντρα που βίαζε το γιο του και τον άφησε στον τόπο! Ο ιατροδικαστής που εξέτασε αργότερα το βιαστή, βρήκε ίχνη από δύο μόνο χτυπήματα στο κεφάλι του! Φανταστείτε τι σκοτοδίνη έπαθε ο πατέρας του πιτσιρικά, για να καταφέρει να σκοτώσει έναν άντρα με δύο μονάχα γροθιές!!!

Η αστυνομία που ήρθε αργότερα, συνέλαβε φυσικά τον πατέρα του πιτσιρικά, αλλά μερικές μέρες αργότερα με εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος, γεγονός πρωτοφανές για τα δικαστικά ρωσικά χρονικά! Η δίκη θα γίνει σε λίγο καιρό και η κοινή γνώμη στη Ρωσία κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, περιμένοντας να δει ποια θα είναι η απόφαση των δικαστών.

Είμαι από τη φύση μου εναντίον της βίας, εννοείται φυσικά ότι δεν θεωρώ την αυτοδικία σαν λύση, αλλά το συγκεκριμένο περιστατικό ξεπερνάει κάθε δικό μου ψυχολογικό όριο!

Είμαι πραγματικά περίεργος, τι θα κάνατε, πώς θα αντιδρούσατε, αν χτύπα ξύλο, βρισκόσαστε στη θέση του πατέρα του πιτσιρικά;;;

Link to comment
Share on other sites

χμμ μαλλον θα τον εδενα και θα τον κατεβαζα στο υπογειο.

στη συνεχεια θα του εδινα ειδικα χαπια για να παραλυσουν οι μυς του αλλα οχι τα νευρα του. δλδ να μην μπορει να κουνηθει αλλα να νιωθει πονο. μετα θα επερνα οτι εργαλειο ειχαν δειξει στο hostel και θα ξεκιναγα ενα "παιχνιδι" με αυτον πρωταγωνιστη.

ειμαι υπερβολικος? σαφως. η σωστη απαντηση ειναι θα τον σκοτωνα

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από jpavly

Στη φυλακή θα ήμουν τώρα.

αθωος..πιστευω οχι μονο απο ηθικης αποψης...αλλα και νομικης.

Πιστευω οτι ηταν τυχερος ..που α)δεν κουβαλουσε οπλο β)χρειαστηκαν μονο 2 ..γ)ηταν στο σπιτι του ..(ταρατσα εστω) δ)τον εδειρε εκεινη την στιγμη ..(οχι οτι θα γινοταν και αλλη ..αλλα δυνητικα 8α μπορουσε)

Αν δεν ειχε και παρε δωσω με αστυνομιες παλιοτερα...αθωος^2

εμενα το μυαλο μου ξεφυγε λιγακι ευχαριστα με το "Το έτερον ήμισυ που παρακολουθεί ανελλιπώς τα ρωσικά δορυφορικά κανάλια, ..." Μονο εγω ημουν??:p

εδιτ..

ναι το καταλαβα..το ευχαριστο της υποθεσης ειναι να εχεις γυναικα ρωσικης καταγωγης.....Oπτικα ..οπως το φανταστηκα δεν ειχε καποια σχεση με το "αα δις??.....λαστ γιαρ..

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από astrolabos

Το έχω δηλώσει και παλαιότερα. Από ένα σύντομο θάνατο, προτιμώ μια μακρά γεμάτη βασανιστήρια ζωή.

+ 1. Θα του σπαγα καρπους, αστραγαλους, γονατα και αγκωνες και θα καλουσα την αστυνομια ...

Link to comment
Share on other sites

Απο το σοκ που θα παθαινα, ισως να αρχιζα να βαρω οπου βρω πανω του. Παιζει κ να τον σκοτωνα....Και αν οχι εγω...Θα τον "αυτοκτονουσαν" στην φυλακη (βλ. Δουρος)

Καλα εκανε κ τον αθωωσε παντως !

Link to comment
Share on other sites

Θα τον σκοτωνα !!!!

χωρις να διάβασω τι λέει το 1ο post. :hehe:

ή ακόμα χειρότερα ...

θα τον έκλεινα μεσα σ ενα δωματιο ένα μηνα με κλειστα φώτα

και θα έβαζα το "οοps I did it again" 24/7 σε μετρια προς υψηλή ένταση.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Dem

Θα τον σκοτωνα !!!!

χωρις να διάβασω τι λέει το 1ο post. :hehe:

ή ακόμα χειρότερα ...

θα τον έκλεινα μεσα σ ενα δωματιο ένα μηνα με κλειστα φώτα

και θα έβαζα το "οοps I did it again" 24/7 σε μετρια προς υψηλή ένταση.

:rofl: :rofl: :hehe: :hehe: :rofl: :rofl: :hehe: :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.