Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Την έχω κάτσει αν δε με πιάσει το Red Bull :hehe:

Αν δεν σε πιάσει, πιες κανα-δυο ακόμα :p

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Μα το Δία, από το μεσημέρι έχω κάνει άνω-κάτω όλα τα βιβλία του Δημοτικού, να δω μήπως ξεχνάω κάτι που θα μπορούσε να εφαρμοστεί στο τελευταίο level :p

Σε επόμενη φάση, θα ψάξω κάθε αλγόριθμο κρυπτογράφησης :p

Δεν τη παλεύω...πρόλαβες και είδες το ποστ μου :hang3:, στην αρχή κάνω ποστ στο Πείτε ό,τι θέλετε 3.0, μετά λέω να μην το αφήσω εκεί μιας και είναι εκτός θέματος οπότε έσβησα το post και έκανα δικό του θέμα στα games, έτσι νόμιζα...τελικά το έκανα στα offtopic ....soz

link

Αμε. Σε λίγο θα κάνει και η απεργία απεργία έτσι ώστε όταν απεργείς να απεργείς απεργώμενος απεργίες.:p

Τελικά αύριο τι απεργίες και πορείες έχει?

Θέλω να πάω στο μοναστηράκι στη μεταφραστική του ΥΠ.ΕΞ, ντάξει, μετρό δεν παίζει, θα πάω με τα πόδια.

Θα δουλεύουν όμως αυτοί οι απατεώνες? (ερώτημα 1)

Δεν πιστεύω να πετύχω τίποτα επεισόδια στο διάβα μου!!!!! (ερώτημα 2: που θα είναι οι πορείες του ΠΑΜΕ που άκουσα στις ειδήσεις??)

Αμε. Σε λίγο θα κάνει και η απεργία απεργία έτσι ώστε όταν απεργείς να απεργείς απεργώμενος απεργίες.:p

yo dawg :p

Σωτήρη, δεν νομίζω να δουλεύει κανείς σήμερα... εκτός αν ΠΡΕΠΕΙ να πας για ταλαιπωρία φοβάμαι...

ΤΡΙΤΗ 14/12/2010, ώρα 1 μ.μ.

Συγκέντρωση ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

(Προσυγκέντρωση ΑΤΕ Πανεπιστημίου & Κριεζώτου στις 12.30)

ΤΕΤΑΡΤΗ 15/12/2010, ώρα 11 π.μ.

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΣΕΕ

(Προσυγκέντρωση στο Αρχαιολογικό Μουσείο)

[hayabusa mode] :p

Η απεργία ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας είναι μόνο για Τετάρτη ή θα πιάσει και Πέμπτη?

Ρωτάω γιατί στο aia.gr έχει μία χθεσινή ανακοίνωση που λέει μόνο Τετάρτη, αλλά στο ράδιο άκουσα ΚΑΙ για Πέμπτη.

[/hayabusa mode] :p

Χαμος στους δρομους σημερα, παρα το κρυο παω με την μηχανη για δουλεια για να μην αργησω.

2 ελεγχοι ομαδας ΔΙ.ΑΣ στο δρομο ετσι για να γουσταρουμε... :triniti:

Αιντε να σε πιστεψουν τωρα οτι οντως σε σταματησαν δυο φορες και δεν κοιμοσουν στο σπιτι :wall:

Αααααιντε καλημερες!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.