gbak Ιούλιος 7, 2011 #121 Ιούλιος 7, 2011 εγω μολις εριξα το πρωτο dfu,ενω ειχα κανει unistall το cydia,το ξαναπερασα,εκανε κατι updates ,εκανε restart και παγωσε σε απλ logo για κανα 10λεπτο νεκρο το παντ τελικα δεν ειναι τοσο αθωο αυτο το jailbreak οσο δειχνει..
Gorbi_gr Ιούλιος 8, 2011 #122 Ιούλιος 8, 2011 Αγαπητοί labites... Χθες αγόρασα ένα ipad 2 16Gb wifi δώρο στην γυναίκα μου... Αν και το θεωρούσα ψιλοπεταμένα λεφτά.... έχω να πω πως σαν gadget είναι πολύ δυνατό (είδη είναι jailbroken απο χθες κατά τις 12 το βράδυ ) έχει απίστευτη οθόνη και με το remote desktop για windows μπορούμε να καθόμαστε σαλόνι να βλέπουμε την τηλεορασίτσα μας και εγώ να ρίχνω μια ματιά σε εργασίες που έχω βάλει το PC να κάνει ή ακόμα και να μπω με vpn στην δουλειά για τα βασικά! overall πολλά λεφτά για να καλύψουν άπειρες ανάγκες ... που δεν έχουμε αλλά όπως είπε και ο Αριστοτέλης " Όμορφο είναι αυτό που θέλουμε να έχουμε χωρίς να μας καλήπτει καμία βασική ανάγκη!" οπότε το Ipad είναι πανέμορφο!!!
gbak Ιούλιος 9, 2011 #123 Ιούλιος 9, 2011 το λοιπον οσοι εχουν το παντ2 και ειναι με σμαρτ καβερ,εγω παραγγειλα αυτο για το πισω μερος που μενει ακαλυπτο[ame]http://www.amazon.co.uk/iTALKonline-ProGel-TRANSPARENT-generation-GENUINE/dp/B004YT7240/[/ame]
Mischeif Ιούλιος 9, 2011 #124 Ιούλιος 9, 2011 το λοιπον οσοι εχουν το παντ2 και ειναι με σμαρτ καβερ,εγω παραγγειλα αυτο για το πισω μερος που μενει ακαλυπτοiTALKonline ProGel CLEAR TRANSPARENT Back Cover Tough: Amazon.co.uk: ElectronicsΤο έχει και ο κωτσόβολος και το multirama από belkin 17ε αν θυμάμαι καλά....
gbak Ιούλιος 9, 2011 #125 Ιούλιος 9, 2011 ^ξερεις τι γινεται,αυτο που χει ο κωτσο το μπελκιν,δεν εφαρμοζει το smart cover μετα καθως καλυπτει το σημειο που πιανουν οι μαγνητες.τουλαχιστον αυτο ειχε ο mega κωτσοβολος στο αεροδρομιο..
racer Ιούλιος 9, 2011 #127 Ιούλιος 9, 2011 Ζέστη; Ποια ζέστη; Το iPad είναι σκυλί.. Οι Audάκηδες να βάλουν το Audi Express
deninho Ιούλιος 9, 2011 #128 Ιούλιος 9, 2011 Είχα διαβάσει ότι ζεσταίνεται αρκετά η πλάτη του. Δεν ξέρω, δεν έχω παίξει αρκετά με τέτοιο μηχάνημα. Απλώς παρακολουθώ από κοντά, ώστε να είμαι έτοιμος για όταν θα αγοράσω κι εγώ ένα τέτοιο
gbak Ιούλιος 9, 2011 #129 Ιούλιος 9, 2011 Σήμερα το φοβήθηκα εσκασα σε παραλία διχως εξοπλισμό,σεζ λονγκ και ομπρέλα,με το που το άνοιξα με σήμα καμπάνα βοντα 3τζι,έπαιξα λίγο με τα μαιλ και το σαφάρι,παράλληλα αειποντ να τρέχει,και με το που ακουμπησα μπρος πίσω,είχε ζέσταθει παρα πολυ,όλα αυτά βέβαια στους 36+ βάθμους κελσίου.Υπό νορμαλ συνθήκες ,δεν νομίζω παντως να έχει πρόβλημα με τις θερμοκρασιες ,έστω και και με το πλαστικό καβερ απο το αμαζον.
Chosen Ιούλιος 9, 2011 Author #130 Ιούλιος 9, 2011 Καλά κι ένα σκέτο κομμάτι αλουμίνιο να αφήσεις στην παραλία θα πάρει φωτιά. Σε γενικές γραμμές πρέπει να το σκίσω στα 3D (Infinity Blade κλπ) για να καταλάβω ότι υπάρχει θερμότητα μέσα στο ipad αλλά σε καμία περίπτωση δεν το θεωρώ ζεστό. Θα το συγκρίνω με την θερμοκρασία που έχει μια καρέκλα/λεκάνη στην οποία έχει κάτσει κάποιος για αρκετή ώρα - δεν σε καίει, αλλά καταλαβαίνεις ότι κάποιος καθότανε πριν εκεί
gbak Ιούλιος 10, 2011 #131 Ιούλιος 10, 2011 Παντως οντως ειναι οκ απο θερμοκρασιες γενικοτερα,ολη την βδομαδα ηταν παραλια κατω απο ομπρελα,και κανενα προβλημα.σε κανονικο χωρο δυσκολα θα καταλαβεις θερμοτητα,μονο σε 3d ισως καταλαβεις.Εναντιθετως στο αειφον 4 θυμαμαι σε παρομοια φαση,ειχα και το πρωτο μου Temperature Warning :wassat:
Mischeif Ιούλιος 10, 2011 #133 Ιούλιος 10, 2011 ^ξερεις τι γινεται,αυτο που χει ο κωτσο το μπελκιν,δεν εφαρμοζει το smart cover μετα καθως καλυπτει το σημειο που πιανουν οι μαγνητες.τουλαχιστον αυτο ειχε ο mega κωτσοβολος στο αεροδρομιο..Έχει και το μοντέλο που είναι "κομ'ενο" για να μπαίνουν οι μαγνήτες , αυτό έχω εγώ.
uNick Ιούλιος 11, 2011 #135 Ιούλιος 11, 2011 if iPad=1 then i hate youelseif iPad=2 then i hate you more!!
alexis2044 Ιούλιος 11, 2011 #136 Ιούλιος 11, 2011 if iPad=1 then i hate you elseif iPad=2 then i hate you more!! if iPad=1 πετάει false οπότε...
Trooper Ιούλιος 26, 2011 #137 Ιούλιος 26, 2011 Τσιμπισα κι εγώ ένα ipad2 (δεν άντεξα). Καποια καλή θήκη έχει να προτείνει καποιος? Επειδη έχω και ενα πιτσιρικα που θα το λιώσει, μαλλον θα παω σε full cover να ειμαι καλυμένος.
Chosen Ιούλιος 26, 2011 Author #138 Ιούλιος 26, 2011 [MENTION=97]Trooper[/MENTION] Αυτήν τσίμπησα εγώ, για τον ίδιο λόγο με σένα Φτηνή, καλή, μια χαρούλα. Συμπεριλαμβάνει και 2 προστατευτικά films για την οθόνη. Το μαγνητικό της feature υπολειτουργεί, δηλαδή υπάρχει ο μαγνήτης και βοηθάει στο να μένει κλειστή η θήκη, αλλά δεν "σβύνει" το iPad2 σε standby. Δε με ενόχλησε γιατί είμαι συνηθισμένος να το κλείνω από το κουμπί λόγω του iPad1 που είχα, αλλά και γιατί μου κόστισε κάτω από 10 ευρώ, οπότε δε με νοιάζει Edit: άμα θυμόμουν να βάλω και το link, καλά θα ήταν... [ame]http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004RTM9MM/[/ame]
TifoziF1 Ιούλιος 28, 2011 #139 Ιούλιος 28, 2011 Τι παίζει με εγγύηση αν αγοραστεί από χώρα της Ε.Ε. (πχ Γερμανία) ?Για παράδειγμα ipad 2 wifi/3g 64GB APPLE IPAD WIFI 3G 64GB TABLET PC 24,6cm TOUCHSCREEN!!! | eBay 515Ευρώ με ταχυδρομικά
Chosen Ιούλιος 28, 2011 Author #140 Ιούλιος 28, 2011 Με φορητές συσκευές δεν έχεις πρόβλημα. Κι εγώ από USA τα αγόρασα και μου είπαν στο Apple store εδώ (Δουβλίνο) ότι είμαι κυριλέ.Πας εδώ: https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.doΒάζεις τον σειριακό αριθμό του μηχανήματος και σου λέει τι παίζει από εγγύηση.Αν το αγοράσεις από reseller και ήταν στο ράφι κάμποσο καιρό, εν ολίγοις αν η ημερομηνία λήξης της εγγύησης που σου λέει η Apple online δεν συμφωνεί με την ημερομηνία που το αγόρασες, μπορείς να διορθώσεις αυτή την πληροφορία χρησιμοποιώντας την απόδειξη αγοράς του.Αυτό που κοιτάς όμως είναι iPad1 όχι 2.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.