eftihios1986 Απρίλιος 5, 2011 #161 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Συγχαρητηρια. Εκανες πολυ καλη δουλεια. Και ειδικα αν σκεφτει κανεις ποσα καλωδια, σωληνες κλπ επρεπε να διαχειρηστεις, το αποτελεσμα βγηκε παρα πολυ τακτοποιημενο.Περιμενω με αγωνια να δω και τις θερμοκρασιες σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Απρίλιος 5, 2011 #162 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Χαρηκα πολυ που μολις σημερα ανακαλυψα το thread. Η ανυπομονεσια μου να διαβασω το καθε επομενο update post ηταν τοση που αν το παρακολουθουσα απο την αρχη θα ειχαν σπασει τα νευρα μου απο την αναμονη. Εξαιρετικη δουλεια, επαγγελματικη θα ελεγα αν θα μπορουσε να αποδοθει τετοιος τιτλος σε μερακι και χομπυ. Εκπληκτικη δουλεια με το sleeving, μπραβο στην υπομονη σου. Moυ αρεσει πολυ επισης που αν και μικρο το κουτι, δεν δειχνει "στριμωγμενο". Σε εμφανιση και color scheme με καλυπτει 100%, το λατρευω, δεν θα αλλαζα τιποτα. Θαρρω με καλυτερη φωτογραφικη, εκτος απο το lab καλα θα ηταν να στειλεις και μερικες στον mister mdpc για μια θεση στο ροστερ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Απρίλιος 5, 2011 #163 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Μπράβο και απο μένα για την αψεγάδιαστη δουλειά! Φαίνεται ότι έχει πέσει πολύ χωροταξική μελέτη πρίν κάν ξεκινήσει το project, αφού είχε προβλευθεί και η τελευταία λεπτομέρεια. Πραγματικά δέν πίστευα ότι μπορούν να χωρέσουν όλα εκεί μέσα...με διέψευσες ευχάριστα! Καλοδούλευτο το κόσμημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Απρίλιος 5, 2011 #164 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Μια χαρά το είπε ο Νίκος:Κόσμημα!!Τι αλλο να πείς;Φίλε να είσαι καλά :thank_you2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Απρίλιος 6, 2011 #165 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2011 Απιστευταμπλ! Μπραβο, τελεια δουλεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Απρίλιος 6, 2011 #166 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2011 Ότι και αν πούμε είναι λίγο....Μπράβο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Απρίλιος 6, 2011 #167 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2011 Well done Υπεροχο αποτέλεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Απρίλιος 6, 2011 #168 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2011 Daidalos οτι κ να πουμε ειναι λιγο για το κουτι που εκανες... Συγχαρητηρια,εγινε απιστευτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Απρίλιος 6, 2011 Author #169 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2011 Σας ευχαριστώ όλους σας για τα καλά σας λόγια. Χαίρομαι που σας άρεσε. @Lakiss: Όντως η μελέτη είχε αρχίσει πολύ πριν αγοραστεί καν το κουτί. Όλα τα υλικά επιλέχθηκαν με μεγάλη προσοχή και αφού είχα περάσει ατελείωτες ώρες μελέτης-σχεδιασμού-διαβάσματος. Βέβαια όλη αυτή η μελέτη δεν σταμάτησε την εμφάνιση μερικών εκπλήξεων στην πορεία αλλά αυτό είναι απόλυτα λογικό λόγω του μεγέθους του project. Το σημαντικό για εμένα είναι οτι κατάφερα να ολοκληρώσω το project με ένα αποτέλεσμα που είναι οπτικά όσο και λειτουργικά πολύ πάνω από τις προσδοκίες που είχα όταν ξεκίνησα. Για εμένα είναι ένα τεράστιο βήμα μπροστά σε σχέση με το Leviathan! Στο επόμενο θα προσπαθήσω να ξεπεράσω για άλλη μια φορά τον εαυτό μου! Προς το παρών σήμερα το απόγευμα έλιωσα στο Crysis 2 δοκιμάζοντας το Fortress και το καταευχαριστήθηκα! Μέσα στο σαββατοκύριακο θα ετοιμάσω και το τελευταίο update με τις μετρήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pargotzi Απρίλιος 6, 2011 #170 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2011 Φιλαράκι είσαι άψογος! Τέλειο το αποτέλεσμα! Συγχαρητήρια για τη δουλειά σου και πάνω απο όλα για το μεράκι σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
altri Απρίλιος 6, 2011 #171 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2011 Δεν κλοκαρες ακομη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Απρίλιος 6, 2011 Author #172 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2011 Δεν κλοκαρες ακομη; Με το πρώτο boot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
altri Απρίλιος 6, 2011 #173 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2011 Ok, οπότε, αναμένουμε το update με τους αριθμούς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Απρίλιος 6, 2011 #174 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2011 Στάθη τα σέβη μου. Moυ άρεσε το Chieftec (με της μαματες μνήμες) αλλά το fortress είναι άλλη φάση όπως και να το κάνουμε. καπως ετσι λεω να κανω και το δικο μου αλλά...ποιος κάθεται...anyway καλή δουλειά πως τα πηγε ο cpu btw? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Απρίλιος 6, 2011 Author #175 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2011 Ευχαριστώ φίλε μου! Όσο για το cpu, υπομονή μέχρι το σουκού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Απρίλιος 6, 2011 #176 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2011 Tα rei μου Δαίδαλε! Εξαιρετική δουλειά. Πραγματικά χάρμα οφθαλμών και όχι μόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrion Απρίλιος 7, 2011 #177 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2011 Πολύ καλή δουλειά! Ένα μπράβο και από εμένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Απρίλιος 7, 2011 #178 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2011 Με το πρώτο boot... σαν κι εμένα είσαι. cpu δεν εκινεί ποτέ default ειναι γκαντεμια! παντα O/C on first boot Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Απρίλιος 7, 2011 #179 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2011 Μπράβο Daidalos καταπληκτικό αποτέλεσμα τα συγχαρητήρια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpourdas Μάϊος 9, 2011 #180 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2011 Ένα μεγαλοπρεπέστατο Bump! Τι έγινε με τις θερμοκρασίες;;! Ένα μήνα περιμένουμε :shout: Κρίμα είναι να χαθεί άδοξα το νήμα χωρίς αυτές Μπράβο για τη μελέτη, τη σκέψη και φυσικά για το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.