Jump to content



Recommended Posts

Δεν υπάρχει πρόβλημα πλέον και έχει φέρει και άλλα χρώματα. Μόλις έκανα παραγγελία το blue με red switches και έστειλα μήνυμα για αποστολή αν χρειάζεται τελικά με EMS.

EDIT: Μίλησα με το παιδί του site και μου έστειλε "Fine, I was think about using FedEx IP but if you say you want EMS, that’s ok ,I can post by EMS but that’s 45 dollar shipping. I would say you can just go by whatever, last dragon year sent with DHL to Greece was not be taxed. Usually, FedEx will have about 10 euro fees or DHL might charge 10 euro VAT something like that. EMS to Greece is very high, but it is up to you."

Εσείς τι λέτε?

DHL τελωνείο = 110€+ΦΠΑ έξοδα εκτελωνιστή, 55€+35€ έξοδα αποθήκευσης και διαχείρισης, συν όλους τους δασμούς.

Αν νιώθεις γενναίος, ρίσκαρέ το.

Link to comment
Share on other sites

Το έστειλε πριν προλάβω και ενώ περίμενε να του απαντήσω για την τελική μου επιλογή η οποία ήταν EMS μετά από έρευνα που έκανα. Μου είπε συγνώμη που το έστειλε με DHL/FedEx (έτσι είπε στο email) και είπε αν τυχόν προκύψουν οποιαδήποτε επιπλέον έξοδα θα τα κάλυπτε αυτός, αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα του δεν του έχει τύχει ποτέ κάποιο πρόβλημα με αποστολές στην Ελλάδα με αυτόν το τρόπο, αλλά βέβαια τα κερατιάτικα από το τελωνείο αυτοί δεν τα ξέρουν εδώ οπότε ήμουν επιφυλακτικός.

Το δέμα το παρακολουθούσα από εδώ και σήμερα ήρθε ειδοποίηση από FedEx για να το παραλάβω γιατί δεν ήμουν σπίτι. Παρασκευή τους είπα να το φέρουν τελικά. Οπότε όπως φαίνεται την γλίτωσα.

Link to comment
Share on other sites

κοψε 9,5Ε :hehe:

169.2E σύνολο.

Θες φθηνο mx red? [ame=http://www.amazon.de/mechanische-Tastatur-QWERTY-Mechanical-US-International/dp/B007RX9LPS/ref=?ie=UTF8&m=A35N9T5Y3WBHX9]mechanische Tastatur QWERTY - Mechanical Keyboard: Amazon.de: Computer & Zubeh[/ame]

Αλλιώς περιμένεις για 6gv2 red.

ή πας μεχρι usa και περνεις qfr (costar) στα 80 δολλαρια :p

Αλήθεια πιστεύεις οτι αξίζουν τα 170Ε έστω και οτι είναι filco?

σοβαρέψου.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά πρόσφατα μου χάλασε το πληκτρολόγιο και είπα και εγώ να στραφώ σε μηχανικό. Με λίγο ψάξιμο στον γούγλη κατέληξα σε [ame=http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00880CMYG/ref=oh_details_o00_s00_i00]αυτό[/ame] .. Είμαι έτοιμος να το παραγγείλω και θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας. Διάβασα πως τα μπλε mx είναι τα πιο κατάλληλα για γράψιμο και δεν με πειράζει που δεν είναι full...

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν σε περιορίζει το μέγεθος του και είναι στο budget σου go for it.

Από άμαζον αγγλίας βγαίνει 150Ε και απο άμαζον γερμανίας μαζί με μεταφορικά 142Ε

μηδαμινή διαφορά οπότε διαλέγεις και περνεις.

[ame]http://www.amazon.de/gp/product/B00880CMYG/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&smid=A35N9T5Y3WBHX9[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Προσωπική εμπειρία με το συγκεκριμένο δεν έχω αλλά για εμένα οτιδήποτε κάτω απο το μέγεθος ενός tkl (qfr,filco,leopold etc) μου φένετε ΠΟΛΥ μικρό.

Ο @knight_77 έχει ενα race οπότε μπορεί να σου πει την γνώμη του.

Link to comment
Share on other sites

Εμένα πάντως δεν εχει έρθει τπτ. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση, ούτε tracking αριθμός ούτε τπτ. Μόνο ένα mail έλαβα όταν έκανα την παραγγελία ότι ο qtan έλαβε την πληρωμή:shout:

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά πρόσφατα μου χάλασε το πληκτρολόγιο και είπα και εγώ να στραφώ σε μηχανικό. Με λίγο ψάξιμο στον γούγλη κατέληξα σε αυτό .. Είμαι έτοιμος να το παραγγείλω και θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας. Διάβασα πως τα μπλε mx είναι τα πιο κατάλληλα για γράψιμο και δεν με πειράζει που δεν είναι full...

Αν το θες μονο για typing τα μπλε ειναι η καλυτερη λυση.

Προσωπικα εχω με brown που τα προτιμω και ειναι πιο all around switches.

Θα σου ελεγα να κινηθεις αναμεσα σε αυτα τα δυο.

Απλα εχε υπ'οψιν σου πως τα μπλε κανουν θορυβο.

Ειδικα το βραδυ θα εχεις θεμα.

Σαν πληκτρολογιο ειναι πολυ καλο, αν και δεν φτανει τη ποιοτητα των Filco/Ducky.

Σχεδιαστικα κατα τη γνωμη μου ειναι πανεμορφο :inlove:

Απο τοτε που το πηρα δεν μπορω να αποφασισω πιο απο τα δυο θα ειναι το main μου,

το Ducky ή το Race.

Link to comment
Share on other sites

Εμένα πάντως δεν εχει έρθει τπτ. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση, ούτε tracking αριθμός ούτε τπτ. Μόνο ένα mail έλαβα όταν έκανα την παραγγελία ότι ο qtan έλαβε την πληρωμή:shout:

Δεν θα σου στείλει τίποτα αν δεν του πεις κάτι. Στείλε του email για τις λεπτομέρειες αποστολής και το tracking number, θα σου απαντήσει το πολύ σε 1-2 μέρες.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.