Jump to content



Recommended Posts

δεν εχει ολο το set

μερικα πληκτρα ειναι διαφορετικα πχ enter

Iso format θες. Από όσο θυμάμαι έχει αυτή την επιλογή.

Δες εδώ

http://www.wasdkeyboards.com/index.php/105-key-cherry-mx-keycap-set.html

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Έγινε επεξεργασία από knight_77
Link to comment
Share on other sites

Ψάχνω από τότε που ανακοινωθηκε το αδερφάκι του Κ70 μαύρο με north America layout σε καλή τιμή αλλά δεν έχω βρει... Αν ξέρεις κάποιος κανένα. μαγαζί ενδιαφέρομαι κι εγώ..

Link to comment
Share on other sites

σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

ακόμα ψάχνω πληκτρολόγιο σε νορμάλ χρήματα (<100), αποκλειστικά για typing και δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα... μόνο ορισμένα που είναι για 'gaming' ή με 'led' ή με άλλα μπλιμπλίκια.

η filco έχει βγάλει 1 keyboard και είναι ακριβώς αυτό σε κανονικό και TKL. οι υπόλοιποι έχουν βγάλει 10αδες και κανένα δεν είναι με blue και σοβαρό ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε εργασιακό περιβάλλον.

Προφανώς αυτό δεν ισχύει για το αμέρικα όπου υπάρχουν άλλες σοβαρές επιλογές (wasd, qfr κτλ)

Ψάχνω για το γραφείο ένα keyboard σαν αυτό που θέλεις και εσύ. Κατέληξα σε Cherry G80-3000 με Βlue switches και μαύρο σώμα. To έχω βρει εδώ:

Cherry G80-3000 G80-3000LSCGB-2 4025112066290 | eBay

Το layout είναι British, αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου προσωπικά.

Έγινε επεξεργασία από cebit
Link to comment
Share on other sites

Δεν κάνεις μία ερώτηση στο ελληνικό μαγαζί που φέρνει cherry κατά καιρούς, μήπως σου το φέρει φτηνότερα; ποτέ δεν ξέρεις...

http://www.computerbeast.gr/catalogue?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=47456&category_id=293

Link to comment
Share on other sites

Πάντως παιδιά, εγώ είμαι πολύ ευχαριστημενος από το Black widow. Και η ποιότητα κατασκευής είναι καλή και η αίσθηση και η εμφάνισηεείναι σοβαρή. Δεν ξέρω γιατί τρώει τόσο κράξιμο. Άσε που έχει και ελληνικούς χαρακτήρες, πράγμα απαραίτητο για μένα :pleasantry:

Link to comment
Share on other sites

:p

Γιατί ρε παιδιά,μια χαρά είναι το πληκτρολογιάκι.Εγώ βέβαια το έχω μόνο για γράψιμο και δεν ξέρω τι παίζει από gaming,αλλά το έχω καταευχαριστηθεί.Βέβαια θα προτιμούσα ένα das η ένα filco,αλλά αυτά δεν τα βγάζουν με ελληνικό layout,κάτι που θεωρώ απαράδεκτο.Η τάδε εταιρία δηλαδή με αγνοεί,δεν βγάζει προιόν στην γλώσσα της χώρας μου,και εγώ την κυνηγάω και πάω και παίρνω το προιόν της απο το εξωτερικό? Αίσχος!:tomato:

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω να σε αγνοεί. Δεν νομίζω δηλαδή μια μέρα εκεί που τα λέγανε να είπαν ΄α οκ, τώρα θα αγνοήσουμε τους Ελληνες, επειδή έτσι γουστάρουμε'.

Είναι θέμα cost/efficiency. Πόσοι Έλληνες έχουν das ή filco? Tα razer είναι προϊόντα που πηγαίνουν προς το mainstream και έχουν εντελώς διαφορετικές κλίμακες.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.