Nephiλiμ Ιανουάριος 24, 2012 #201 Ιανουάριος 24, 2012 Midweek Madness: Save 67% on From Dust on SteamΣυμπαθητικό godgame που μάλλον αξίζει τα 5€. Metascore 79/100.Ειναι Ubisoft.Μακρια.
tragikos Ιανουάριος 24, 2012 Author #202 Ιανουάριος 24, 2012 Midweek Madness: Save 67% on From Dust on SteamΣυμπαθητικό godgame που μάλλον αξίζει τα 5€. Metascore 79/100.Ειναι Ubisoft.Μακρια.Εγώ σκέφτομαι να το τσιμπήσω μιας και έχω ένα κουπόνι -25% που προστίθεται στην έκπτωση. Θα το σκεφτώ τις επόμενες μέρες που θα ψάξω περι DRM και τέτοια και θα δω...Βγήκε και demo για το Darkness II
Athanasios2104 Ιανουάριος 24, 2012 #203 Ιανουάριος 24, 2012 έχω βάλει πρόγραμμα:Bastion > Renegade Ops > Hard Reset > Trine 2 με BF3 + SC2 + Tribes να τρέχουν παράλληλα και το MechWarrior να με έχει λοκάρει με τα LRMs...Είναι και το Batman AC...
acct Ιανουάριος 24, 2012 #204 Ιανουάριος 24, 2012 Ειναι Ubisoft.Μακρια. Κανονικά θα συμφωνούσα μαζί σου. Όμως είναι από τα λίγα της Ubisoft που δεν έχει καθόλου DRM πλέον (στο Steam το dialin αφαιρέθηκε μετά από την αρχική κατακραυγή). Ίσως είναι καλύτερο μήνυμα το 'αυτό δεν έχει DRM - το αγοράζω, κάντε και με τα υπόλοιπα το ίδιο'. Εξακολουθώ να νομίζω ότι €4.99 είναι τίμιο, ειδικά για όσους νοσταλγούν ακόμη το Populous
acct Ιανουάριος 24, 2012 #205 Ιανουάριος 24, 2012 ... θα ψάξω περι DRM και τέτοια και θα δω...From Dust DRM removed | PC GamerΥπάρχουν και μπόλικες αναφορές στα forum του Steam, αλλά εκεί πέφτει και πολύ βρισίδι, οπότε ρίξε μια ματιά στην σύντομη εκδοχή παραπάνω.tldr: Ubisoft DRM broke Steam TOS, Valve offered full refunds, Ubi patched it out in Sep 2011.
sstav Ιανουάριος 26, 2012 #206 Ιανουάριος 26, 2012 Επειδή είμαι άσχετος με τα του Steam...απεγκατάσταση ενός παιχνιδιού (χώρο στον σκληρό ψάχνω) πως γίνεται;;; ένα απλό delete από steamapp; Eπίσης backup σε άλλον σκληρό; μεταφέρω αυτούσιο το steamapp;
filthy_dwarf Ιανουάριος 26, 2012 #207 Ιανουάριος 26, 2012 για backup πατάς δεξί κλικ πάνω στο game που θες buckup game files. και για απεγκατάσταση απλά delete ναι. βγάζει και τα registry entries
sstav Ιανουάριος 26, 2012 #208 Ιανουάριος 26, 2012 ναι αλλα ζητάει να οριζω πως να το χωρίσει κτλ...αυτούσιο όπως είναι δεν με αφήνει να το αποθηκεύσω απλά σε άλλο σκληρό...Μιλάω ειδικότερα για το Βatman Archam Asylum
sstav Ιανουάριος 26, 2012 #210 Ιανουάριος 26, 2012 έχει...εκεί θα βάλω το μέγεθος του παιχνιδιού που μου λέει πρίν? και επειδή υπάρχει ο περιορισμός πόσες φορές μπορώ να εγκαταστήσω ξανα το παιχνίδι πως παίρνω πίσω την μια εγκατάσταση που του έκανα?
filthy_dwarf Ιανουάριος 26, 2012 #211 Ιανουάριος 26, 2012 Q: I get the error message: 'Too many activations on different PCs or too many reactivations on the same PC have been performed.' A: Please run the revoke tool, http://download.securom.com/support/batmanaa/revokebatmanaa.zip, on the PC where you have originally activated 'Batman: Arkham Asylum'. After revoking this activation, you will be able to activate your application on a different PC. https://support.securom.com/pop_batmanaa.html
tragikos Ιανουάριος 26, 2012 Author #212 Ιανουάριος 26, 2012 (edited) Τρομερά νέα κύριοι! Steam for Mobile Devices Το steam σε android και iOS!! edit: είναι ακόμα σε beta και μάλιστα με invites. Υποθέτω για να πάρετε invite πρέπει να γυρίσετε το Steam σας σε participation της Beta. Δεν έχω πάρει ακόμα, θα ενημερώσω όταν και αν πάρω edit2: επίσημο thread. Για να πάρετε invite: Those who wish to join the beta just need to download the Steam app (free of charge) and log in to their Steam account via the mobile app to express interest in the beta. Gamers will be added to the Closed Beta as the service ramps up. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 27, 2012 από tragikos δεν χρειάζεται να γυρίσεις σε beta τον client
astrolabos Ιανουάριος 26, 2012 #213 Ιανουάριος 26, 2012 Το κατέβασα και περιμένω. Ευχαριστώ για την ενημέρωση
filthy_dwarf Ιανουάριος 27, 2012 #214 Ιανουάριος 27, 2012 είμαι κολλημένος που αυτό απόλα όσα παίζουν μπάλα με έκανε να θέλω smartphone περισσότερο;
tragikos Ιανουάριος 27, 2012 Author #217 Ιανουάριος 27, 2012 Δείτε ένα demo: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=wIJIiiIfBfs]Steam for Mobile demo - YouTube[/ame] Νο WP? Μπορείς να παραπονεθείς και εσύ εδώ.
Nephiλiμ Ιανουάριος 27, 2012 #218 Ιανουάριος 27, 2012 Δείτε ένα demo: Μπορείς να παραπονεθείς και εσύ εδώ. Σιγα μην ασχοληθω. Ισα ισα που το port απο ios/droid σε WP θελει max 24 ωρες δουλεια. Αυτο μου προκαλει εντυπωση.
tragikos Ιανουάριος 27, 2012 Author #219 Ιανουάριος 27, 2012 Αφού εδώ καλά καλά σε Android και iOS δεν παίζει πλήρως. Θα κάτσουν να το μεταφέρουν σε WP;
Recommended Posts