BloodMage Οκτώβριος 7, 2011 #101 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 πολυ καλο το τελικο αποτελεσμα!!!!!! και η σιτα εκατσε πολυ καλα!!! και η U2711 θα δεσει τελεια με τον Οψιδιανό!!! μεγειες...θα σου ανοιξει το ματι !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 7, 2011 Author #102 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 ευχαριστώ βρε Απλά ήθελα να κάνω κάποια πράγματα ακόμα που τα βλέπω και εκνευρίζομαι. Ο fan controller ήθελε μία επιπλέον στήριξη και δε πρόλαβα να την κάνω. Τα καλώδια θέλανε ένα πιάσιμο καλύτερο. Ευτυχώς έκρυψα την πλεξούδα κοντά στο Psu να μην φωνάζει ο pol77 . Επίσης "έφαγα" βιαστικά τις τρύπες όπου έβαλα την σίτα και δε με ικανοποίησε και πολύ το αποτέλεσμα, αλλά θα τις στρώσω δε παίζει να μείνουν έτσι Εντάξει είναι κάποια πραγματάκια που θα γίνουν αλλά πιο μετά... Πάντως γενικά το αποτέλεσμα είναι καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol77 Οκτώβριος 7, 2011 #103 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 Μπράβο karmen1983, καλά τα πήγες για πρώτη μόντα. Τώρα κάθε λίγο θα το ξανα-ξηλώνεις να φτιάχνεις καλύτερα τις λεπτομέρειες Το ίδιο κάνω κι εγώ εδώ και καιρό, γι αυτό δε σας έχω παρουσιάσει ακόμα τη Nemesis Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Οκτώβριος 8, 2011 #104 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 έφυγε το μηνιάτικο όλο ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 8, 2011 Author #105 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 Αν έφευγε έτσι ένα μηνιάτικο θα προτιμούσα να είμαι άνεργη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 13, 2011 Author #106 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2011 Σήμερα έπρεπε με κάτι να ασχοληθώ οπωσδήποτε και την πλήρωσε το πληκτρολόγιο. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Οταν έχετε νεύρα μην "παίζεται" με πληκτρολόγια και γενικά με πλήκτρα Εδώ μερικές φώτογραφίες από την διαδικασία. Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο απλά έντυσα το keyboard με βινύλιο. Και μια και έχω τρέλα με ανθρακονήματα κλπ δε θα μπορούσα να διαλέξω κάποιο άλλο αυτοκόλλητο... Τέλος αναμένω ένα άλλο χρωματάκι να κάνω κάποιες λεπτομέρειες και θα πάρει την τελική του μορφή Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Οκτώβριος 13, 2011 #107 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2011 Σήμερα έπρεπε με κάτι να ασχοληθώ οπωσδήποτε και την πλήρωσε το πληκτρολόγιο. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Οταν έχετε νεύρα μην "παίζεται" με πληκτρολόγια και γενικά με πλήκτρα Εδώ μερικές φώτογραφίες από την διαδικασία. Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο απλά έντυσα το keyboard με βινύλιο. Και μια και έχω τρέλα με ανθρακονήματα κλπ δε θα μπορούσα να διαλέξω κάποιο άλλο αυτοκόλλητο... Τέλος αναμένω ένα άλλο χρωματάκι να κάνω κάποιες λεπτομέρειες και θα πάρει την τελική του μορφή Zηλεψες το δικο μου ε ? εγω ομως τωρα θα αλλαξω και τα led Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Οκτώβριος 13, 2011 #108 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2011 Γ@μ@τ0 εγινε καρμεν!!!! xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 13, 2011 Author #109 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2011 xaxaxa thanks παίδες Προχωράω στο mouse τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doc1355 Οκτώβριος 13, 2011 #110 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2011 I like!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 13, 2011 Author #111 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2011 thanks Γιατρε Ετοιμος και ο πόντικας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doc1355 Οκτώβριος 13, 2011 #112 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2011 Πολύ ωραία βγήκαν!btw μπες msn Link to comment Share on other sites More sharing options...
pargotzi Οκτώβριος 13, 2011 #113 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2011 karmen δεν παίζεσαι!!!! :worship::worship::worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol77 Οκτώβριος 13, 2011 #114 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2011 Εύγε νέα, για τα χριστά σου ήθη και τις ενάρετες ασχολίες σου!Όσο πας βελτιώνεις την ποιότητα της δουλειάς σου.Το τροκτικό πάντως θα είναι πιο δύσκολο, όπως κάθε τι με καμπύλες (pun intended).Ψήνω και τη δικιά μου να βοηθήσει σε κανένα sleeving που κάνω με το χιλιόμετρο αυτές τις μέρες (Nils is our friend - dumping pack received, package 3 on the way). Μέχρι τώρα έχω καταφέρει να μου φτιάχνει κέικ να μασουλάω ενώ σλιβάρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 13, 2011 Author #115 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2011 δε παρακαλάς λέω εγώ που σου έκανε και κέικ thanks ρε συ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Οκτώβριος 14, 2011 #116 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2011 Εξαιρετική δουλειά! Και εγώ λέω τόσο καιρό να κάνω το ίδιο στο G15 μου αλλά δεν με έχει πιάσει προκοπή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 14, 2011 #117 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2011 Τρελα εγινε το πληκτρολογιο και ποντικι, nice job! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 14, 2011 Author #118 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2011 Thanks για το mouse και το keyboard έπεται συνέχεια βεβαίως βεβαίως. Δε θα μείνουν έτσι. Απλά τα τελικά σχέδια θα ανέβουν αφού ανέβει το obsidian. Δε θα προδώσω το logo project Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Οκτώβριος 14, 2011 #119 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2011 Thanks για το mouse και το keyboard έπεται συνέχεια βεβαίως βεβαίως. Δε θα μείνουν έτσι. Απλά τα τελικά σχέδια θα ανέβουν αφού ανέβει το obsidian. Δε θα προδώσω το logo project Θελω spoiler του build περιμενω pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 14, 2011 Author #120 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2011 Αν είσαι και παπάς, με την αράδα σου θα πας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.