Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Καινούργιο είναι αυτό που κάθε γκομενίτσα στο facebook πάει και ανεβάζει ένα status του παρακάτω μοτίβου:

Νταφάκ αρ δειζ μπίτσιζ πλάνινγκ :hehe:

το χ ειναι η μερα γεννησης τους

και το ψ ο μηνας και αλλαζει μηνας/πολη...

το χ ειναι η μερα γεννησης τους

και το ψ ο μηνας και αλλαζει μηνας/πολη...

δεν ισχυει αυτο :p

μια φιλη μου ειπε για 11 μερες... δεν ειναι 11 χρονων ομως :p και γενικα οι μερες που λενε δεν ταιριαζουν με οσες εχω δει

οχι βρε εχει γεννηθει πχ 23 Μαιου

θα παω 23 μερες στη Βαρκελωνη πχ

οπου 23 ειναι οι μερες και η Βαρκελωνη ο μηνας

Ποιος μήνας είναι η Βααρκελώνη; :p

Το soundcloud ξεκίνησε το πρωταπριλιάτικό του αστείο; Σχεδόν όλοι οι ήχοι έχουν ένα tag που λέει "Here's the Drop"

Αυτές οι τρομερές ιδέες σαν αυτή που αναλύετε από πάνω είναι καταπληκτικές.

Ευτυχώς υπάρχουνε αυτές οι βλακείες στο fb και περνάει ευχάριστα την ώρα του το μεγαλύτερο μέρος του γυναικείου πληθυσμού :p

οχι βρε εχει γεννηθει πχ 23 Μαιου

θα παω 23 μερες στη Βαρκελωνη πχ

οπου 23 ειναι οι μερες και η Βαρκελωνη ο μηνας

ok my mistake :p ετσι ισχυει :p χαχαχαχα.. αλλα οι μηνες πως βγαινουν??? καλα λεω εγω οτι οι γυναικες δεν πανε καλα :p

να 'ναι καλα ενα τρακαρισμα πριν απο χρονια και εχω δικη μου περιοδο :p απο την μυτη χααχαχ

Άρχισαν...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=_qFFHC0eIUc]Explore Treasure Mode with Google Maps - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=H542nLTTbu0]YouTube's ready to select a winner - YouTube[/ame]

Omg, και μετά κραζετε την LG??

2η ναι 2η φορα εβαλε η μανα μου τα ακουστικά του Ε900 μαζί με τις φόρμες στο πλυντήριο.

Τίποτα δεν πάθανε. Δις σιτ ιζ ταφ!:yes2:

[MENTION=4655]racer[/MENTION] Δεν αντεξανε τα μανταλάκια; λολ

Εδιτ:

Γιατί αν τα πέταξαν και είναι και δικά σου, your gf has sick humour man...:|

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.