Jump to content




DJD

Recommended Posts

Ερώτηση στο ΠΟΘ :p

Εχει πάει κανείς στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο;

Πώς να φτάσετε στο Ionian Theoxenia Πρέβεζα Ήπειρος: πως να έρθετε στην πρέβεζα, χάρτης πρέβεζα, διαδρομή ήπειρος

Γνώμη;

Ή κάποια άλλη πρόταση;

Θέλουμε κάτι καλό

άμα ρωτούσες νωρίτερα, θα σου έλεγα εσωτερική εταιρική γνώμη (aka από πρώτο χέρι), επίσης θα μπορούσα να την πάρω από τα άτομα που δίνουν την εταιρική μας αξιολόγηση στα ξενοδοχεία, πριν υπογράψουν τα contracts

Link to comment
Share on other sites

Βρισκω 1366 φτηνιαρικο xeon απο εναν Ιρλανδο (1.6GHz, no HT, 40ευρω) να ταιριαξει με μια P6T που ειχα ξεχασμενη καπου στο ραφι. Παταω "commit to buy", μετα βλεπω 1 available/2sold. Του στελνω ενα πμ... "μεγαλε εχεις ή τσαμπα πατησα?" Δεν απανταει...

Μετα απο 2 μερες μου σκαει "report for unpaid item". πμ εχει μπλοκαρει και δεν μπορω να του στειλω. Μιλαω 2-3 mail με τους ebay-δες χωρις να βγει ακρη... τελικα παιρνω αποφαση να του paypal-ιασω τα λεφτα του. 10 μερες ουτε φωνη ουτε ακροαση. Καμμια ενημερωση "το εστειλα" κλπ κλπ... και τα πμ ακομα μπλοκαρισμενα. Ηρθε σημερα... και δουλευει ρολοι... Βερι χαππι καμπερ! :)

Τι αξιολογηση να του βαλω του στηπουδακου? <--ερωτηση στο ΠΟΘ :p

Link to comment
Share on other sites

Ζήτω τα ΕΛΤΑ!:T:

Εχτές άφιξη πακέτου στην Ελλάδα και παραμονή μόλις μία ημέρα στο ΚΔ αεροδρομίου, σήμερα 07.36 στο ταχυδρομείο της περιοχής μου, 10.00 και το πακέτο βρίσκεται στα χέρια μου!:dance3:

@NTG φιλάκια απ' την Χρύσα.:p

Link to comment
Share on other sites

το Πάσχα θα τελειώσει όταν τελειώσουν τα αποθέματα ψημένου αρνιού στο ψυγείο!! μέχρι χθες βράδυ έτρωγα κοκορέτσι για βραδινό!

πάει το αρνάκι... :-( το φάγαμε...μόνο κάτι πατατούλες έχουν μείνει...ευτυχώς την Κυριακή θα έχουμε 3ο γύρο ψησίματος!!!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.