Jump to content



  • UltraB
    UltraB

    Η Thermaltake εισέρχεται στην αγορά των μνημών, με την παρουσίαση υδρόψυκτης RGB DDR4 μνήμης

    Η Thermaltake εισέρχεται στην αγορά των μνημών, παρουσιάζοντας τις WaterRam RGB υδρόψυκτες DDR4 μνήμες στα πλαίσια της έκθεσης CES 2019. Με τις συγκεκριμένες μνήμες, η εταιρία προσπαθεί να προσφέρει ένα μοναδικό προϊόν που συνδυάζει την υδρόψυκτη λύση και τον RGB φωτισμό, για  εξαιρετικής επιδόσεις, όσο και για εμφάνιση.

     

    Η Thermaltake αναφέρει ότι πρόκειται για την πρώτη μνήμη με αμφίδρομη ψύξη και διαχείριση του RGB 16.8 εκατομμυρίων χρωμάτων waterblock μέσω software. Ισχυρίζεται επίσης ότι οι συγκεκριμένες μνήμες είναι κατά 37% πιο δροσερές σε σχέση με τις μνήμες που χρησιμοποιούν παθητική ψύξη, με αποτέλεσμα να εξασφαλίζουν σταθερότερες και πιο άμεσες επιδόσεις, καθώς και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

     

    858624428_19_Thermaltake-WaterRamRGB.jpg

     

    Ο φωτισμός των συγκεκριμένων μνημών θα είναι πλήρες διαχειρίσιμος από τα προγράμματα των περισσότερων κατασκευαστών μητρικών πλακετών που προσφέρουν "5V addressable RGB header", όπως της ASUS, GIGABYTE, MSI και AsRock.

     

    Οι WaterRam μνήμες θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμες σε DDR4, με χρονισμό 3200 MHz και σε 32GB (8 GB x4) ή 16GB density (8 GB x2) αποθηκευτικού χώρου.

    19_c3NJzRWDUWGnvrUZ.jpg

     

    Τέλος, οι μνήμες προσφέρουν Intel XMP 2.0 υποστήριξη, και "Limited Lifetime Warranty for RAM". Η lifetime εγγύηση όμως καλύπτει μόνο τις RAM και όχι το waterblock και τα άλλα συστήματα και αυτό αφήνει αρκετά ερωτήματα με το τι θα συμβεί σε περίπτωση που χαλάσει κάτι από αυτά.
     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.