Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Παραιτήθηκε ο Jim Keller από την Intel!

    H Intel ανακοίνωσε σήμερα ότι ο σχεδιαστής συστημάτων Jim Keller αποχώρησε από την εταιρεία επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Το αν αυτό συνιστά μεγάλη απώλεια για την Intel ή όχι εξαρτάται από το πόσο πολύ εξέλιξε την τεχνολογία της εταιρείας και την αρχιτεκτονική συστημάτων, στο διάστημα των δυο ετών που εργάζεται εκεί (είχε θέση αντιπροέδρου).

     

    Ο κόσμος των ημιαγωγών και οι αρχιτεκτονικές επεξεργαστών δεν στηρίζονται, προφανώς, αποκλειστικά στον Keller. Η εξέλιξη μιας αρχιτεκτονικής επεξεργαστών είναι ομαδική προσπάθεια που συντελείται από πολλούς σχεδιαστές. Παρ' όλα αυτά δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει το παρελθόν του Keller σε σχέση με την εργασία του. Τα δείγματα γραφής του συγκεκριμένου σχεδιαστή είναι θαυμαστά και η αρχιτεκτονική ZEN της AMD αποτελεί μια μαρτυρία που η Intel γνωρίζει πολύ καλά, καθώς αυτή η αρχιτεκτονική έχει φέρει την Intel στη θέση που είναι σήμερα.

     

    Προϊόντος του χρόνου πιθανόν να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την παραίτηση αυτή, καθώς και πόσο πολύ προχώρησε η εργασία του Keller στην Intel. Πιθανόν να ξαναπροσφέρει τις υπηρεσίες του, στο μέλλον, στην AMD. Εσείς τι πιστεύετε;


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.