Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα σειρά USB 3.0 μετατροπέων από την TrendNet

    Η TrendNet ανακοίνωσε μία νέα σειρά μετατροπέων οι οποίοι δίνουν την δυνατότητα μετατροπής μιας εκ των θυρών USB 3.0 σε HDMI, VGA ή Gigabit Ethernet.

     

    Ειδικότερα, οι νέοι μετατροπείς είναι σχεδιασμένοι ώστε να συνδέονται σε μια οποιαδήποτε υποδοχή USB 3.0 Type C, δίνοντας την δυνατότητα στους χρήστες να προσθέσουν νέες δυνατότητες στο σύστημά τους. Αυτό καθίσταται δυνατό χάρη στο υψηλό bandwidth της θύρας USB 3.0 καθώς και στην δυνατότητα αυτής να παράσχει ικανή ισχύ για την τροφοδοσία των μετατροπέων αυτών.

     

    Έτσι με την χρήση του μοντέλου TUC-HDMI επιτρέπεται στον χρήστη να επεκτείνει ή να κλωνοποιήσει την επιφάνεια εργασίας του σε μια οθόνη 4K ή μια HDTV. Υποστηρίζεται ανάλυση  3840 x 2160 με ρυθμό ανανέωσης 30 Hz. με το μοντέλο TUC-VGA προσφέρεται αντίστοιχη δυνατότητα, αυτή τη φορά για χρήση κυρίως σε βιντεοπροβολείς, αλλά και HDTVs. Υποστηρίζεται ανάλυση 1920 x 1200 στα 60 Hz. Τέλος, με το μοντέλο TUC-ETG  ο χρήστης προσθέτει άλλη μια Gigabit Ethernet στον υπολογιστή του.

     

    56f42e2c18da8-TrendNetadapters.jpg

     

    Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής των TUC-HDMI και TUC-VGA είναι $32.99 και $29.99 αντίστοιχα και θα είναι διαθέσιμοι μέχρι το τέλος του μήνα. Ο TUC-ETG θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο και η τιμή του δεν είναι ακόμα γνωστή.

     

    Πηγή:  TRENDnet | Press Releases | TRENDnet launches new line of USB-C adapters


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.