Jump to content
 • Elgato Stream Deck Mini Review


  Εισαγωγή

   

  Κουμπί, or not κουμπί; Ή μήπως οθόνη;

   

  Δε θα ήταν καταπληκτικό αν τα πλήκτρα του πληκτρολογίου ήταν μικρές οθόνες, που με έξυπνο τρόπο θα μπορούσαν να αλλάζουν την εικόνα που δείχνουν ανάλογα με το πού βρισκόμαστε και τι κάνουμε; Και ναι, υπάρχουν αρκετές τέτοιες υλοποιήσεις, ακόμα και για ολόκληρα πληκτρολόγια, αλλά η τιμή τους είναι απαγορευτική για το μέσο χρήστη. Εξ' άλλου, δε χρειαζόμαστε πραγματικά τόσο πολλά πλήκτρα με οθόνη.

   

  Η Elgato Gaming, την οποία έχει πλέον αγοράσει η Corsair, κυκλοφόρησε πέρυσι το Elgato Stream Deck, το οποίο προσέφερε 15 τέτοια πλήκτρα, ενώ τώρα συμπληρώνει τη σειρά με το μικρό αδελφάκι, το Elgato Stream Deck Mini.

   

   

  To Elgato Stream Deck Mini διαθέτει 6 πλήκτρα - οθόνες και συνεπώς καταλαμβάνει αρκετά μικρότερο χώρο, ενώ παράλληλα είναι πιο οικονομικό από τον μεγάλο του αδελφό. Με τον τρόπο που λειτουργεί όμως, χάρη στη δημιουργία φακέλων και υποφακέλων καθώς και προφίλ, αυτά τα 6 πλήκτρα μπορούν να δώσουν απεριόριστες προγραμματισμένες εντολές.

   

  Φωτογράφιση

   

  Το Elgato Stream Deck Mini έρχεται σε μια πρωτότυπη, τριγωνική συσκευασία.

   

  01.JPG02.JPG03.JPG

   

  Η παρουσίαση μετά την αφαίρεση του εξωτερικού, είναι καλοσχεδιασμένη.

   

  04.JPG

   

  Εντός της συσκευασίας, βρίσκουμε μόνο τη συσκευή και τα γνωστά φυλλάδια που κανένας δε διαβάζει. Εξ άλλου, δε χρειαζόμαστε και κάτι άλλο.

   

  05.JPG

   

  Το Elgato Stream Deck Mini είναι κατασκευασμένο από ποιοτικό πλαστικό με σατινέ υφή, η οποία δεν αναδεικνύει τα δαχτυλικά αποτυπώματα. Η ποιότητα κατασκευής και το φινίρισμα βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα.

   

  Το σχήμα της συσκευής, όπως και της συσκευασίας, είναι τριγωνικό, με αποτέλεσμα όταν η συσκευή τοποθετηθεί πάνω στο γραφείο, τα πλήκτρα να βρίσκονται κάθετα με τα μάτια του χρήστη, όταν αυτός τα στρέφει προς τη συσκευή.

   

  Στο εμπρός μέρος, κάτω από το λογότυπο της εταιρίας και το όνομα της συσκευής (μείον το Mini), βρίσκουμε σε 2 σειρές τα 6 πλήκτρα - οθόνες.

   

  Στο πίσω μέρος διακρίνεται το λογότυπο της εταιρείας και το καλώδιο διασύνδεσης. Απλό, λιτό και καλόγουστο.

   

  06.JPG07.JPG

   

  Στο κάτω μέρος, εκτός από τις συνηθισμένες πληροφορίες και πιστοποιήσεις, βλέπουμε ότι σχεδόν όλη η επιφάνεια καλύπτεται από ελαστικό, το οποίο διασφαλίζει τη σταθερότητα της συσκευής, όταν πιέζουμε κάποιο πλήκτρο.

   

  Προσοχή, το ελαστικό καλύπτεται από μια ζελατίνη, την οποία αν δεν αφαιρέσετε (Όπως έκανε ο υπόφ... - δε λέμε ποιος, υπολήψεις δε θίγουμε), το Elgato Stream Deck Mini θα γλιστράει και θα μετακινείται εκνευριστικά κάθε φορά που θα πιέζετε ένα πλήκτρο. Μετά την αφαίρεση της ζελατίνης, το ελαστικό κρατάει τη συσκευή στη θέση της άριστα. Πάντως μια ένδειξη Please remove film before use, δε θα έβλαπτε κανέναν.

   

  08.JPG08a.jpg

   

  Το καλώδιο διασύνδεσης είναι ένα απλό καλώδιο USB. Θα προτιμούσα να δω ένα sleeved καλώδιο σε ένα τέτοιου είδους περιφερειακό.

   

  09.JPG

   

   

  Software - Stream Deck

   

  Το λογισμικό με το οποίο προγραμματίζουμε το Elgato Stream Deck Mini, ονομάζεται Stream Deck.

   

  Ξεκινάμε με το βασικό (Default) προφίλ και βλέπουμε στην οθόνη τα 6 πλήκτρα του Elgato Stream Deck Mini. Δεξιά βλέπουμε μια σειρά από δημοφιλή προγράμματα, τα περισσότερα από τα οποία σχετίζονται με το streaming και το gaming.

   

  Υπάρχουν όμως και 2 κατηγορίες ακόμα, η κατηγορία Stream Deck και η κατηγορία System που περιέχουν πιο γενικές εντολές, τις οποίες και χρησιμοποίησα παρακάτω για να φτιάξω 2 προφίλ για τις ανάγκες αυτού του review.

   

  Κάθε καινούριο προφίλ έχει προγραμματισμένο το τελευταίο πλήκτρο ως καλωσόρισμα. Πιέζοντάς το, πηγαίνουμε κατευθείαν στην ιστοσελίδα του προϊόντος. Φυσικά, μπορούμε να το αφαιρέσουμε και να το αντικαταστήσουμε με ό,τι θέλουμε εμείς.

   

  01.png

   

  Κάθε πλήκτρο, μπορεί να γίνει φάκελος που μέσα θα μπορεί να περιέχει προγραμματισμένα πλήκτρα εντολών ή άλλους φακέλους. Καθώς τα επίπεδα φακέλων δεν έχουν περιορισμό, το σύνολο των προγραμματισμένων εντολών, είναι απεριόριστο.

   

  02.png

   

  Ας δούμε τώρα το σύνολο των εντολών που μπορούμε να αναθέσουμε στα πλήκτρα. Στις παρακάτω εικόνες θα ανοίξουμε μία μία όλες τις κατηγορίες του πίνακα στα δεξιά. Η αντιστοίχηση μιας εντολής σε κάποιο πλήκτρο του Elgato Stream Deck Mini γίνεται απλά με drag & drop και στη συνέχεια εμφανίζονται στο κάτω μέρος του παραθύρου του προγράμματος οι επιλογές παραμετροποίησης.

   

  Y1.jpg

  Y2.jpg

  Y3.jpg

   

  Το γρανάζι που βρίσκεται δεξιά του ονόματος του προφίλ (αρκετά προς τα δεξιά) ανοίγει το μενού των προτιμήσεων. Αυτό έχει 3 ταμπέλες.

   

  Στην πρώτη, τη γενική (General), μπορούμε να κάνουμε update στο πρόγραμμα και το firmware της συσκευής, να αλλάξουμε το όνομα της συσκευής (αν έχουμε πολλές, αυτό βοηθάει), να ορίσουμε μετά από πόσο χρόνο μη χρήσης θα μπαίνει σε sleep mode και να ορίσουμε τη φωτεινότητα.

   

  16.png

   

  Στην ταμπέλα των λογαριασμών (Accounts) μπορούμε να δώσουμε τα στοιχεία μας σε διάφορους λογαριασμούς που απαιτούνται για κάποιες από τις λειτουργίες της συσκευής. 

   

  17.png

   

  Τέλος, στον ταμπέλα των προφίλ (Profiles) μπορούμε να δημιουργήσουμε νέα προφίλ, ένα βασικό (Default) και όσα θέλουμε για συγκεκριμένα προγράμματα. Όποτε είναι στο προσκήνιο το κάθε πρόγραμμα που ορίζουμε, η συσκευή περνάει αυτόματα στο σχετικό προφίλ, ενώ όταν κανένα από τα προκαθορισμένα από εμάς προγράμματα δεν είναι στο προσκήνιο, η συσκευή περνάει αυτόματα στο βασικό της προφίλ.

   

  18.png

  18a.png

   

  Μια ενδιαφέρουσα λειτουργία που χρίζει ιδιαίτερης μνείας, είναι το Multi Action, που βρίσκεται κάτω από την κατηγορία Stream Deck. Με αυτό, μπορούμε να ορίσουμε μια σειρά από λειτουργίες, όποιες θέλουμε εμείς από τη λίστα δεξιά, οι οποίες θα εκτελεστούν όλες σειριακά με το πάτημα ενός και μόνο πλήκτρου. Ουσιαστικά φτιάχνουμε κάτι σαν macro, με πολύ απλό τρόπο.

   

  19.png

   

  Όπως είναι ολοφάνερο από την μεγάλη πλειοψηφία των υποστηριζόμενων εφαρμογών, από το όνομα και από το γενικότερο marketing της συσκευής, το Elgato Stream Deck Mini απευθύνεται κυρίως σε online content creators και ειδικά σε live streamers. Η εξαιρετική ευελιξία του λογισμικού του επιτρέπει να προσαρμόζεται ακριβώς στις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε χρήστη.

   

  Όπως αντιλαμβάνεστε, τα σενάρια χρήσης είναι ατελείωτα και σαφώς εκτός των στόχων αυτού του review. Έτσι, για να δείξουμε τις δυνατότητες του Elgato Stream Deck Mini με ένα τρόπο φιλικότερο προς όλους, ακόμη και αυτούς που δεν ασχολούνται με online content creation και live streaming, θα χρησιμοποιήσουμε στα παραδείγματά μας τις εντολές που περιέχονται στις κατηγορίες Stream Deck και System, που είναι πιο γενικές και ευκολότερα κατανοητές στο μέσο χρήστη.

   

  Να λοιπόν το βασικό (Default) προφίλ που εύκολα δημιούργησα. Οι εικόνες του κάθε πλήκτρου μπορούν να αλλαχτούν από τις προκαθορισμένες και να αντικατασταθούν είτε από εικόνες που έχετε εσείς στο δίσκο σας, είτε από εικόνες που μπορείτε να δημιουργήσετε μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος, χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις.

   

  Εδώ, τα "Multimedia" και "Web" είναι φάκελοι, με εικονίδια που επέλεξα εγώ από το δίσκο μου. Το Outlook είναι μια συντόμευση που ανοίγει το γνωστό πρόγραμμα του Microsoft Office και το εικονίδιο μπήκε αυτόματα καθώς το Stream Deck το "τράβηξε" από το εκτελέσιμο αρχείο του προγράμματος. Το M6 Encore είναι μια συντόμευση ιστοσελίδας που ανοίγει αυτόματα το μενού του καταπληκτικού Musical Fidelity M6 Encore που βρίσκεται στο δίκτυό μου και του οποίου το Review μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Το Calculator ανοίγει το Calculator των Windows και επέλεξα να μην έχει ετικέτα, κάτι που μπορεί να γίνει για κάθε λειτουργία που αντιστοιχίζουμε σε κάποιο πλήκτρο - οθόνη. Το τελευταίο πλήκτρο τρέχει μια εντολή που ενεργοποιεί τον τερματισμό των Windows (shutdown.exe /s /t 0).

   

  20.png

   

  Ας ανοίξουμε λοιπόν τον πρώτο φάκελο, τον επονομαζόμενο "Multimedia". Βλέπουμε ότι το πρώτο πλήκτρο είναι υποχρεωτικά πλήκτρο επιστροφής στο ανώτερο επίπεδο στη δομή των φακέλων. Αυτό είναι απαραίτητο, καθώς αλλιώς θα ήταν αδύνατη η πλοήγηση μεταξύ φακέλων.

   

  Μένουν λοιπόν 5 πλήκτρα για να τα ορίσουμε κι αυτά ως υποφακέλους ή ως εντολές. Εδώ έχουμε βάλει απλές εντολές ελέγχου των πολυμέσων, ενώ δεν έχουμε ορίσει ετικέτες (τίτλους), καθώς τα σύμβολα είναι γνωστά και αυτονόητα. 

   

  Οι ετικέτες, όπου επιλέγουμε να τις χρησιμοποιήσουμε, μπορεί να είναι και στα Ελληνικά, καθώς και να εμφανίζονται στο κάτω, πάνω η κεντρικό τμήμα της οθόνης του πλήκτρου. Επίσης μπορεί να περιέχουν πάνω από μία γραμμή.

   

  21.png

   

  Ο δεύτερος φάκελος, το Web, περιέχει συνδέσμους για κάποιες ιστοσελίδες.

   

  Κάπως έτσι, με αυτόν τον απλό τρόπο φτιάχνουμε φακέλους, υποφακέλους και εντολές, με από drag & drop και εύκολη παραμετροποίηση.

   

  22.png

   

  Στο άλλο προφίλ που είδαμε παραπάνω ότι έφτιαξα, δεν έχω βάλει φακέλους. Έχω απλά συντομεύσεις για εντολές του Photoshop. Χρησιμοποίησα ως φόντο σε κάθε πλήκτρο το εικονίδιο του Photoshop και επάνω έβαλα την ετικέτα που περιγράφει την κάθε εντολή.

   

  Η στοίχιση της ετικέτας έχει επιλεγεί να είναι στο κέντρο.

   

  23.png

   

   

  Η Χρήση

   

  Η χρήση του Elgato Stream Deck Mini, αφού παραμετροποιηθεί μέσω του λογισμικού του, είναι εξαιρετικά απλή και ευχάριστη. Πατάς το πλήκτρο, κάνει αυτό που του έχεις πει να κάνει.

   

  Με τη σύνδεση του Elgato Stream Deck Mini στον υπολογιστή και αν δε βρει ανοιχτό το λογισμικό του, βλέπουμε στα πλήκτρα - οθόνες το λογότυπο της Elgato, σαν σε Video Wall.

   

  10.JPG

   

  Με την εγκατάσταση και την εκτέλεση του λογισμικού, δημιουργείται αυτόματα το βασικό προφίλ, του οποίου η αρχική ρύθμιση έχει όπως είδαμε μόνο το πλήκτρο που μας οδηγεί στη σελίδα της εταιρίας.

   

  11.JPG

   

  Ας φορτώσουμε τώρα τα δικά μας προφίλ. Ό,τι βλέπουμε στη συσκευή, εμφανίζεται ταυτόχρονα και στο λογισμικό. Ότι αλλάζουμε στο λογισμικό, αλλάζει αυτόματα και στη συσκευή, σε πραγματικό χρόνο.

   

  12.JPG13.jpg

  14.jpg15.jpg

  16.JPG17.jpg

   

  Τα προφίλ αλλάζουν αυτόματα, όπως τα έχουμε ορίσει. Εδώ βλέπετε πώς φορτώνει αυτόματα το προφίλ του Photoshop που είδαμε παραπάνω, όταν κάνω κλικ στο παράθυρο του Photoshop και το φέρνω στο προσκήνιο και πώς φορτώνεται αμέσως το βασικό (Default) προφίλ όταν κλικάρω εκτός του παραθύρου.

   

  18.jpg19.jpg

   

  Τα πλήκτρα του Elgato Stream Deck Mini κάνουν ένα ικανοποιητικό χαμηλό ήχο όταν τα πιέζεις, σαν επιβεβαίωση ότι τα πίεσες, που μου άρεσε. Είναι όμως δυνατόν, αν πιέσει κάποιος ένα πλήκτρο απαλά και όχι έως το τέρμα, να μην αναγνωριστεί η κίνηση. Γι αυτό λοιπόν, τα πλήκτρα του Elgato Stream Deck Mini πρέπει να πιέζονται αποφασιστικά.

   

  Απολογισμός

   

  Το Elgato Stream Deck Mini είναι μια συσκευή που με εντυπωσίασε από το γεγονός ότι κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται, χωρίς προβλήματα, χωρίς "αλλά", απλά και φυσικά.

   

  Το λογισμικό είναι εύκολο και λειτουργικό, δεν εντόπισα ούτε bugs ούτε κάτι που θα άλλαζα.

   

  Παρά το γεγονός ότι η συσκευή προορίζεται για χρήση από online content creators και live streamers, οι δυνατότητές της είναι σχεδόν απεριόριστες και μπορεί να προσαρμοστεί άνετα και για γενική χρήση, όπως είδαμε στα παραδείγματα παραπάνω.

   

  Η ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική με καλά υλικά και σωστή συναρμογή.

   

  Τα πλήκτρα πατιούνται κάνοντας έναν ευδιάκριτο, ικανοποιητικό ήχο που δεν ενοχλεί και αποτελεί εξαιρετικό feedback και το γεγονός ότι το πάτημα καταγράφεται στον τερματισμό του πλήκτρου και όχι αν αυτό πατηθεί πολύ απαλά και για όχι όλη τη διαδρομή του δεν αποτελεί πρόβλημα καθώς αυτή είναι περίπου ενάμισι χιλιοστό.

   

  2018-07-29_18-03-13.png

   

  Το μόνο που θα μπορούσε κανείς να βελτιώσει είναι η ανάλυση των οθονών του, οι οποίες όπως είδατε στις κοντινές φωτογραφίες, δεν είναι υπερυψηλή, αλλά για να είμαστε δίκαιοι, το Elgato Stream Deck Mini δεν προορίζεται για να πατάτε τα πλήκτρα με τη μύτη. Στη φυσιολογική απόσταση χρήσης, τα pixels είναι αόρατα, τα χρώματα ζωηρά και το contrast άριστο. Επίσης θα ήθελα το καλώδιο USB να ήταν sleeved, κάτι λογικό για το είδος και την τιμή της συσκευής.

   

  Ποια τιμή; Το Elgato Stream Deck Mini δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στα Ελληνικά μαγαζιά. Στο γερμανικό Amazon και στο κατάστημα της ιστοσελίδας της Corsair, η τιμή του είναι στα 99,95 ευρώ, την οποία βρίσκω λογική για τη λειτουργικότητα που προσθέτει στις συσκευές εισαγωγής ενός υπολογιστή.

   

  Για σύγκριση, το Elgato Stream Deck με τα 15 πλήκτρα, κοστίζει 149,95 ευρώ, οπότε το κόστος ανά πλήκτρο είναι σημαντικά χαμηλότερο. Αν κάποιος χρειάζεται πολλές εντολές μαζί σε μία σελίδα, αυτό αποτελεί ένα ατού. Κατά τα άλλα, και οι 2 συσκευές, χάρη στα προφίλ και τους φακέλους, δεν έχουν περιορισμό στον αριθμό των εντολών που μπορείτε να προγραμματίσετε σε αυτές. Και το Elgato Stream Deck Mini έχει το πλεονέκτημα του μικρότερου footprint.

   

   

  Ας συνοψίσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Elgato Stream Deck Mini:

   

  large.tu.png.a97745f451303e1accacfa89100

  Πλεονεκτήματα

  + Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής

  + Εξαιρετική λειτουργικότητα

  + Εξαιρετικό και πολύ απλό στη χρήση λογισμικό

  + Προγραμματισμός απεριόριστων λειτουργιών με προφίλ και φακέλους

  + Καθαρές οθόνες με ζωηρά χρώματα και πολύ καλό contrast

  + Λαστιχένια επιφάνεια στη βάση που σταθεροποιεί άψογα τη συσκευή

   

  large.td.png.a70d3638131ca9c3e1b49b66a50

  Μειονεκτήματα

  - Θα προτιμούσαμε το καλώδιο να ήταν sleeved

   

  Με βάση τα παραπάνω, η συνολική βαθμολογία του Elgato Stream Deck Mini  είναι:

   

   

   
   
   

   

   

  Ευχαριστούμε θερμά την Corsair για την παραχώρηση του δείγματος της δοκιμής.

   

  Corsair   Elgato Gaming

   

  Πολύμερος Αχανιώτης 6/8/2018

  Edited by pol77


  Συντελεστές Review
  Reviewers: Πολύμερος Αχανιώτης
  Photographers: Πολύμερος Αχανιώτης
  Editing: TheLab.gr Team
  Αξιολόγηση
  Features:10
  Usability10
  Quality9
  PerformanceSelect
  GraphicsSelect
  SoundSelect
  GameplaySelect
  ReplayabilitySelect
  Value for money9
  Editor's ChoiceYes
  Innovation AwardNo
  Design AwardYes
  Value for MoneyNo  User Feedback

  Recommended Comments  Στα 100+ ευρω που θα το φερουν, προσωπικα προτιμω να πληρωσω 150 και να παρω 15 κουμπια αντι για μολις 6.

  Στο stream εχω αρκετα πραγματα τα οποια τα ελεγχω με scripts που εχω φτιαξει ο ιδιος.
  Δινει αυτο το μαραφετι την δυνατοτητα να εκκινησει καποιος *.ps1/*.vbs/κλπ αρχεια με ορισματα?

  Edited by Frostbyte
  • Like 1

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Από τη στιγμή που έτρεξε το  "Shutdown.exe /s /t 0" δε βλέπω κάποιο λόγο να μην τρέχει οποιοδήποτε command line.

  • Thanks 1

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Σωστα, αυτο για καποιο λογο μου διεφυγε.
  Λογικα θα τσιμπησω ενα γιατι δεν με καλυπτει πλεον ο αριθμος των macro keys του keyboard μου.

  Edited by Frostbyte

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Θυμίζω ότι καθώς μπορείς να έχεις προφίλ για κάθε πρόγραμμα που φορτώνονται αυτόματα όταν το κάθε πρόγραμμα έρχεται στο προσκήνιο, όπως και φακέλους εντός φακέλων κλπ με εντολές, ακόμη και το mini με τα 6 πλήκτρα έχει δυνατότητα να του προγραμματίσεις άπειρες εντολές.

   

  Τώρα αν θέλεις πολλές εντολές με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου, χωρίς να μπαίνεις σε φακέλους και δε σε αποτρέπει η διαφορά στην τιμή και το μεγαλύτερο μέγεθος, το μεγάλο με τα 15 πλήκτρα υπερέχει.

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Και το Logitech Gaming Software παρεχει αντιστοιχα προφιλ για τα πληκτρολογια που διαθετουν macro keys.
  Αναγκαστικα θα παω για το 15ρι, γιατι εχω πανω απο 10 SFX/VFX που θελω να μπορω να κανω ευκολα trigger κατα το stream.

  Edited by Frostbyte

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Σκέφτομαι να το τσιμπήσω, για gadgetάκι είναι αρκετά ωραίο.

  Μου θυμίζει το Optimus Maximus που είχε ανακοινωθεί πριν καμιά δεκαετία, που όλα τα πλήκτρα και καλά θα ήταν οθόνες lcd αλλά δεν βγήκε ποτέ.

   

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Ε, ναι, γιατί το κόστος 104 οθονών και μάλιστα πριν μια 10ετία ήταν εξωφρενικό...

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites
  13 hours ago, rip_noob said:

  Μου θυμίζει το Optimus Maximus που είχε ανακοινωθεί πριν καμιά δεκαετία, που όλα τα πλήκτρα και καλά θα ήταν οθόνες lcd αλλά δεν βγήκε ποτέ.


  Δεν λεω, καλο ηταν σαν concept.
  Αλλα οποιοσδηποτε ξοδευει τοσο πολυ χρονο στο PC, χρησιμοποιει περισσοτερο το πληκτρολογιο με τα χερια παρα με τα ματια.
  Δε νομιζω οτι θα ειχε την αισθηση (keycaps, tactile feedback) που θα ειχε ενα μηχανικο πληκτρολογιο πχ.
  Συνεπως το "wow" feeling θα εφευγε μετα απο μερικες μερες χρησης.

  Αν το καλοσκεφτουμε το κοστος θα πηγαινε παλι στα 1000-1100 ευρω ακομα και με τα σημερινα δεδομενα.
  Επισης το γεγονος οτι χρειαζεται εξωτερικη τροφοδοσια ειναι λιγο...
  Τετεια πραγματα ειναι καλυτερα ως shortcut bars, οπως εκανε η elgato εν προκειμενω.

  Edited by Frostbyte

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Τσιμπησα το 15ρι αδερφακι του τελικα. Εντυπωσεις on stream, once I get it. :flowers:

  Edited by Frostbyte
  • Like 1

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites
  • Η εντολη /marker δεν λειτουργει, μεσω του functionality που εχει η εν λογω συσκευη, για το Twitch chat.
  • Παρατηρω οτι μπορει να πατησω ενα κουμπι απο πρωτη σειρα, και να κανει activate μαζι του και το 2ο κουμπι απο την τελευταια σειρα. (Το οποιο πραγματικα μου προκαλει πονοκεφαλο ωρες ωρες)
  • Το καλωδιο ειναι μικρο, δεν ειναι sleeved (αυτο το ξεραμε) και μαλιστα δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις παρεα με οποιουδηποτε μεγεθους επεκταση χωρις να εχεις προβληματα (να αναβοσβηνει ολοκληρη η συσκευη, να μην κανει register τα μισα key presses, ή να φορτωνει τα μισα πραγματα)


  3 απαραδεκτα (κατ εμε) πραγματα για μια συσκευη η οποια απευθυνεται σε streamers και κοστιζει 150+ ευρω.

  Edited by Frostbyte

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Latest Reviews

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.