Jump to content



Εκλογές 25/1/2015


greekfragma

Εκλογές 25/1/2015 (πρόθεση ψήφου)  

90 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Διαβάζοντας το άρθρο http://www.defence-point.gr/news/?p=120426

συμφωνώ απόλυτα αλλάζοντας λίγο τον τίτλο, ο καταστρεπτικός κύκλος της μεταπολίτευσης μιας 40ετίας εθνικού εκφυλισμού, θα λήξει με την απόλυτη εξαθλίωση και κατάρρευση του ελληνικού κράτους. Θα γίνει στα χέρια του εθνομηδενιστικού συμφερτού του Σύριζα από τη μια πλευρά και των Αθλίων φασιστών ναζί που καπηλεύονται τον αληθινό πατριωτισμό στο άλλο άκρο. Στη μέση τιμητές και "σωτήρες" σε αναμονή του έθνους οι αναπολόγητοι καταστροφείς του ( πασοκονουδουκοι).

Δεν είναι δύο εκατομμύρια μόνο οι πιστοί Έλληνες πολίτες και δεν είμαστε όλοι ηλικιωμένοι.

Δεν είναι οι Έλληνες ορθόδοξοι χριστιανοί όταν τους χρειάζεται όπως σωστά αναφέρεται επανευαγγελισμός, είναι σίγουρα αμόρφωτοι και ημιμαθείς.

Όταν κάποιος δε γνωρίζει την έννοια των όρων αριστερός,δεξιός πολιτικά,το ιστορικό πλαίσιο στο οποίο αυτοί δημιουργήθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν και τους αποδέχεται. Όταν στον γραπτό του λόγο χρησιμοποιεί ξενικές φράσεις χαμηλού επιπέδου.Όταν επικαλείται λόγο και επιχειρήματα δύσμορφα όπως των νεοορθοδόξων Γιανναρά και Ράμφου ή των προσκυνημένων φραγκολεβαντίνων ( που είναι πολλοί από τη σφαίρα της τέχνης, διανόησης μέχρι την παιδεία και την πολιτική).Σίγουρα δεν είναι μορφωμένος.

Οι Αντωνάκηδες , Γιωργακηδες και Αλεξοβενιζελοι είναι πολύ καλοί, μας αξίζουν χειρότεροι. Δεν το λέω θεολογικά (ή μοιρολατρικά αν το θέλετε όσοι είστε άθεοι). Όταν είσαι αμόρφωτος δε σου αξίζει κάτι περισσότερο από τον Σαμάρα,ΓΑΠ,Τσίπρα.Ο όσιος πλέον γέροντας Παΐσιος είπε πως δε θα χαθεί ο ελληνισμός δε θα το αφήσει ο Θεός γιατί υπάρχει μια μικρή μάγια. Εμείς όμως το φύραμα, είμαστε πολλοί και το φύραμα το πετάς δεν το πιάνει η μαγιά όλο.

Ο Ράμφος με έπεισε να μη γίνω σώγαμπρος ποτέ, μόνο κακό κάνει.

Ο Σεφέρης είπε για τα αδειανά πουκάμισα, καλοφόρετά μας τα τσόλια να συμπληρώσω.

Από Κυριακή.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Προφανώς στα φρύδια του, αλλά δεν το διατυμπανίζει γιατί ξέρει πως θα τον βλάψει.

 

Τώρα το να πει πολιτικός ψέματα για κάτι ή βολικά να ΜΗΝ πει κάτι για να κερδίσει κάποιο οτιδήποτε αντάλλαγμα είναι κάτι που γελάμε όλοι ομαδικά.  

 

Οπότε αυτό κάνει. 

 

Το αν είναι παραπληροφόριση και δεν ξέρω τι άλλο so fucking what Που λέν και στο χωριό μου, το ρητό ότι όλα επιτρέπονται στον έρωτα και στον πόλεμο έχει εδώ και χρόνια γίνει "στην πολιτική". Δεν το επικροτώ αλλά τον καταλαβαίνω. Επικοινωνιακά παιχνίδια είναι όλα αυτά, έχουμε το δικαίωμα να μην τα ψηφίσουμε. 

 

Με την πίστη δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.

Μοιάζει περισσότερο με το τσιγάρο: Ανάβεις να προσποιηθείς ότι καπνίζεις και χωρίς να το καταλάβεις σε λίγο καιρό κυκλοφορείς με πακέτο στην τσέπη

Έγινε επεξεργασία από ΓιαγκΤ
Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ με τι ακριβώς; Το ότι αυτοί τζόγαραν(που ήταν η πρώτη μου απαντηση στον Πέτρο btw) δε σημαίνει ότι το προιον ήταν τζογαδόρικο. Και προφανώς δεν είναι ψευδεπίγραφο. Να στο πω απλά για να το καταλάβεις. Αν ένας που θέλει σκάφος αναψυχής, πάρει καϊκι, προφανώς πήρε κάτι που δεν του κάνει, αλλά το καϊκι αυτό καθεαυτό μια χαρά σκάφος ειναι για τη δουλειά που υποτίθεται πως κάνει (πιθανολογώ, ούτε που ξέρω).

Μαγκιές γιατί; Επειδή λέω ότι δεν ξέρεις τη τύφλα σου τη μαύρη σε ότι έχει να κάνει με τραπεζικά και καλύτερα να μη μιλάς για αυτά τόσο απόλυτα; Τα ίδια δεν έλεγες και για εμάς που δεν έχουμε κόψει μια απόδειξη στη ζωή μας;

Συμφωνώ.

Η τράπεζα που τζογαρε με δάνεια σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά αμφιβολου πιστοληπτικής ικανότητας γιατί να σωθεί και να μην πάρει τον πουλο;

Α ξέχασα. Συστεμικη η τράπεζα και ο μισθός των στελεχών της, μαλακανδρεας ο δανειολειπτης σε ελβετικό φράγκο.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Λεμε-την-αληθεια (στους Γαλλοι.... οτι ειναι ζωα οι Ελληνες, στους Ελληνες οτι ειναι ζωα οι Αλβανοι, στους Γερμανοι οτι φταινε οι Ιταλοι, Σκοκ)

 

 

 

Μια η βλακεια με το καλυτερο σεχ (ξερασα την χτεσινη καρμποναρα) μια αυτο εδω.... Κατι δεν παει καλα στο Syggroyleaks... Ειτε ισχυει, ειτε οχι... πολυ αχρηστοι για να το αφηνουν να βγαινει προς τα εξω....

Αυτα για οσους λιγους (ποσοι να ειναι 5??? 6????) που επιμενουν οτι θα ερθουν καλυτερες μερες με τον Τονυ αφου θα βγουμε απο μνημονια κλπ κλπ

Link to comment
Share on other sites

ο ενας ειναι ο γρηγορος θανατος ο αλλος ειναι ο αργος, η μιση ελλαδα ψηφισε εναν παππουλη με το παρουσιαστικο του αστεριξ που (εκτος των αλλων) εσκουζε "λεφτα υπαρχουν" και τωρα ζητανε τα ρεστα(κυριολεκτικα)

υπενθυμιζω σε μερικους πως ο σαμαρας ητανε αυτος που ειχε το υπουργειο εξωτερικων το '92, πηγαινε στους αλβανους και τους ξεσηκωνε " τι κανετε εδω ? ελατε σε εμας ! " φραχτες κεντρα συγκεντρωσης επιχειρηση σκουπα και τα φρυδια μου κουνιουνται ....

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

ο ενας ειναι ο γρηγορος θανατος ο αλλος ειναι ο αργος, η μιση ελλαδα ψηφισε εναν παππουλη με το παρουσιαστικο του αστεριξ που (εκτος των αλλων) εσκουζε "λεφτα υπαρχουν" και τωρα ζητανε τα ρεστα(κυριολεκτικα)

υπενθυμιζω σε μερικους πως ο σαμαρας ητανε αυτος που ειχε το υπουργειο εξωτερικων το '92, πηγαινε στους αλβανους και τους ξεσηκωνε " τι κανετε εδω ? ελατε σε εμας ! " φραχτες κεντρα συγκεντρωσης επιχειρηση σκουπα και τα φρυδια μου κουνιουνται ....

 

Νταξει εγω στη λογικη εκλογικης ομιλιας Αδωνη δεν θα μπω. Κατα τη γνωμη μου δεν υπαρχει θεμα για γρηγορο και αργο θανατος. Απο την αλλη δεν μπορω να διαφωνισω και πληρως γιατι με βαση την παγκοσμια ιστορια, (με ελαχιστες εξαιρεσεις) και οι 2 θα σε σκοτωσουν.

Προσωπικη μου αποψη οτι κανεις δεν παει να σε σκοτωνει γρηγορα. Το γρηγορο σκοτωμα εχει "συνεπειες" που την συγκεκριμενη χρονικη περιοδο δεν συμφερουν κανεναν.

Απο κει και μετα, το σκοτωμα ειναι σκοτωμα και δεν προκειται να ψηφισω με σκοπο να καθυστερησω τον θανατο. Το μονο που εχω αποφασισει ειναι οτι δεν επιλεγω αυτο που με σκοτωνει ηδη. Τωρα το ποιος θελω να με σκοτωσει μετα και σε ποσο χρονο ειναι υπο συζητηση...

 

 

Ελλας- Ευρωπη- Παναθηναικος Σαμαρας...

 

10940460_546364895466321_643819689456465

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Η απάντηση των δραχμολάγνων όπως βλέπετε κύριοι είναι "και τι σε νοιάζει εσένα".

 

Πέραν τούτου ναι. Το να παίρνεις δάνειο σε ξένο νόμισμα είναι τζόγος. Όπως λοιπόν θα συφήλιαζα αν μάθαινα ότι μια κυβέρνηση πάει να αποζημειώσει όσους έχαναν λεφτά στη ρουλέτα, στο ΚΙΝΟ, ή απλά στο δρόμο έτσι συφηλιάζω και που ακούω ΣΥΡΙΖΑ και απο κοντά τη ΝΔ να λένε ότι θα αποζημειώσουν όσους είχαν πάρει τέτοιο δάνειο. Εκτός και αν πουν ότι στην αντίθετη περίπτωση (αν δλδ το στοίχημα τους καθόταν) θα τους έπαιρναν μέρος απο τα κέρδη του στοιχήματος αυτού.

 

Το θέμα είναι ότι αυτοί οι δανειολήπτες είχαν την επιλογή του τι δάνειο θα πάρουν. Οι Έλληνες γενικότερα αν βρεθούν αντιμέτωποι με το τι θα ξημερώσει αν βρεθούν με δραχμές στην τσέπη τους, τέτοια επιλογή δε θα έχουν. Εδώ είναι η βασική διαφορά.

 

 

Νταξ δε νομίζω ότι η άγνοια του κινδυνου λόγω ισοτιμίας στα δάνεια ξένου νομίσματος ανήκει στην κατηγορία των ψιλων γραμμάτων.

 

LL NEO, Φιλελεύθερη λογική είναι να αφήνεις αυτούς που κάνουν λάθος επιλογή να πτωχεύουν, όμως τις τράπεζες όχι μόνο τις ενισχύσατε μαζί με τον ΓΑΠ, αλλά τώρα ζητάτε πιεστικά και τα καθυστερούμενα δάνεια επιτρέποντας στον οφειλέτη μόνο τα απολύτως αναγκαία για την επιβίωσή του.

 

Σχετικά με τον τζόγο τώρα. Το στοίχημα κορώνα-γράμματα μπορώ να το αποτιμήσω σωστά γιατί ξέρω επακριβώς τα πιθανά αποτελέσματα και τα πιθανά κέρδη/ζημιές. Τα δάνεια που συνδέονται με μεταβολές συναλλάγματος ή το χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ ή και γω δεν ξέρω τί άλλο πώς θα τα αποτιμήσω; Πώς θα ξέρω αν το μειωμένο τοκοχρεολύσιο του δανείου που πήρα είναι πράγματι συμφέρον ή αν θα έπρεπε βάσει πιθανοτήτων να είναι χαμηλότερο;

 

Είχες αναφερθεί σε ένα βιβλίο με τον τίτλο "Μάυρος κύκνος" του οποίου ο συγγραφέας κατέκρινε τα τωρινά μοντέλα εκτίμησης κινδύνου. Αν οι ειδικοί δεν τα βγάζουν πέρα τότε ο ανθρωπάκος των 1000€ τί πρέπει να κάνει;

 

Τέτοιου είδους "ελευθερίες" και δικαιώματα λοιπόν να μας λείπουν. Ο κόσμος θέλει δουλειές και για να υπάρχουν δουλειές θα πρέπει να υπάρχει εγχώρια παραγωγή. Θέλουμε να μην τρώμε λουκέτα από τους έξω για να δουλεύουμε μέσα στη χώρα μας. Αν ξέρεις εσύ καμία μεταρρύθμιση του Σαμαρά προς αυτή την κατεύθυνση να το συζητήσουμε. Το να φτωχαίνω για να μην καταναλώνω το κάνω και χωρίς τεχνογνωσία ΔΝΤ και χωρίς ευρώ και χωρίς Σαμαρά.

Link to comment
Share on other sites

Πέρασαν οι μέρες και μαζεύτηκαν πολλές μέρες, με συγχωρείτε. Επειδή μπορούν να εμφανιστούν μόνο 5 tweets ανά ποστ, θα το σπάσω σε 3 ποστ.

Απολογισμός της συγκυβερνήσεως, Ιούλιος 2013 έως και Οκτώβριο του ίδιου έτους:

 

Ημέρα 13 - Ιούλιος & Αύγουστος 2013





Ημέρα 14 - Σεπτέμβριος 2013



Ημέρα 15 - Οκτώβριος 2013

 

Ημέρες 1-5, ημέρες 6-7, ημέρες 8-9, ημέρες 10-12

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

- γεια σας, να αφησουμε ενα φυλλαδιο απο το ποταμι και να παι ξουμε ενα τζοκερ  ??

 

- εμ ... ναι ....

 

- σιγουρα ?

 

- ναι μωρε δεν θα σκοτωθουμε κιολας ...

 

 

:p

 

γυναικα ητανε  γι αυτο κρατηθηκα  πιο πολυ, και η κορη του τατουλη γυναικα  αλλα οταν την ακουσα το μεσημερι στον real (ειμαι ανωμαλος και γουσταρω να ακουω/βλεπω την μακρη,  shoot me  )  μου αναψανε τα λαμπακια :wall: 

 

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=385931&catID=50

 

καρκινο στα σογια τους \m/ 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.