javaneze: Μάρτιος 4, 2012 #21 Μάρτιος 4, 2012 Ωραια φαινονται. Ευκολα θα τα ιοθετησουμε. Οι μαδαφακιν bing χαρτες γιατι ειναι σε greeklisk ρε γμτ ... ; Και στα windows phone ετσι ειναι. Μα ποσο δυσκολο ηταν να ειναι στα ελληνικα. Απαραδεκτο για προιον της MS. Υ.γ. Γιατι με φωτογραφικη και οχι PrintScreen; Mην μου πεις οτι δεν επιτρεπει;
Gi0 Μάρτιος 4, 2012 #22 Μάρτιος 4, 2012 javaneze: έγραψε: Υ.γ. Γιατι με φωτογραφικη και οχι PrintScreen; Mην μου πεις οτι δεν επιτρεπει;Δουλευει κανονικα το printscreen
nucleus Μάρτιος 4, 2012 #23 Μάρτιος 4, 2012 Πως σας φάνηκε η απουσία του Start button?Καλό το metro αλλά δυστυχώς με ποντίκι "ξενίζει" κάπως.Ανανεωμένο και το control panel και ο task manager.ΑΑΑΑαααα ξέχασα και το ribbon του windows explorer.
Nick61 Μάρτιος 4, 2012 #24 Μάρτιος 4, 2012 Γενικώς οι εντυπώσεις μου είναι αρκετά καλές από το λειτουργικό. Σίγουρa το τελικό θα είναι ακόμη καλύτερο.Θα προσπαθησω, αμα βρω χρονο, να γραψω και εναν οδηγο πως να το τρεξετε σε VirtualBox.
jesus Μάρτιος 4, 2012 #25 Μάρτιος 4, 2012 Nα ρωτησω αυτες τις μπουρδες στην αρχη θα μπορουμε αραγε να τις ξηλωσουμε?Να μπαινει με την μια σε κανονικη επιφανεια εργασιας.Εχει ιδεα κανεις?
jesus Μάρτιος 5, 2012 #27 Μάρτιος 5, 2012 αισχος αν ισχυει αυτο.Να εισαι αναγκασμενος να βλεπεις αυτες τις παπατζες καθε φορα που ανοιγεις το πσ
npetras Μάρτιος 5, 2012 #28 Μάρτιος 5, 2012 Χαχα. Καποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ . Ο ο ανθρωπος φοράει i7 ,με ssd και καρτα γραφικών 5970 και το performance index κολλημένο στα 5.9 . Αυτη η microsoft μια ζωή τα ίδια . Κατι μου λέει οτι τα 8 είναι σχεδόν ίδια με τα 7 με διαφορετικο καβούκι (shell).Ίδωμεν... :dance3:
ultraex2005 Μάρτιος 5, 2012 #29 Μάρτιος 5, 2012 (edited) επειδη τα win 8 τα εχω περασμενα σε 2.5 σατα 2 μηχανικο δεν βλεπει τα αλλα ssd raid 0 και βαζει σαν τελικο νουμερο το αποτελεσμα του δισκου [5.9] το οποιο συμφωνω οτι ειναι περα για περα λαθος Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 5, 2012 από ultraex2005
minast Μάρτιος 5, 2012 #30 Μάρτιος 5, 2012 jesus έγραψε: Nα ρωτησω αυτες τις μπουρδες στην αρχη θα μπορουμε αραγε να τις ξηλωσουμε?Να μπαινει με την μια σε κανονικη επιφανεια εργασιας.Εχει ιδεα κανεις?Επιβεβαιώνω ότι ξηλώνονται. Μπορείς να απενεργοποιήσεις εντελώς το Metro. Αν θέλεις το κρατάς και του βάζεις και Start button.
nucleus Μάρτιος 5, 2012 #32 Μάρτιος 5, 2012 minast έγραψε: Επιβεβαιώνω ότι ξηλώνονται. Μπορείς να απενεργοποιήσεις εντελώς το Metro. Αν θέλεις το κρατάς και του βάζεις και Start button. Αν είναι να απενεργοποιήσεις το metro ποιός ο λόγος να βάλεις win 8 και να μην μείνεις στα windows 7
nucleus Μάρτιος 5, 2012 #35 Μάρτιος 5, 2012 minast έγραψε: Και γούτσου-γούτσου task manager :baby: Ε αφού είναι γούτσου-γούτσου ο task manager το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο πρόγραμμα των windows να τα βάλεις τότε
Gi0 Μάρτιος 6, 2012 #36 Μάρτιος 6, 2012 minast έγραψε: Επιβεβαιώνω ότι ξηλώνονται. Μπορείς να απενεργοποιήσεις εντελώς το Metro. Αν θέλεις το κρατάς και του βάζεις και Start button.Πως απενεργοποιειται το metro?
vic Μάρτιος 6, 2012 Author #37 Μάρτιος 6, 2012 Gi0 έγραψε: Πως απενεργοποιειται το metro?Ένα μπιτόνι βενζίνη σε ένα βαγόνι και καθάρισες.
minast Μάρτιος 6, 2012 #38 Μάρτιος 6, 2012 Gi0 έγραψε: Πως απενεργοποιειται το metro?Ένα γρήγορο ψάξιμο βρίσκει κάτι τέτοιο:How to Disable Metro, Get Old Start Menu But Keep Explorer Ribbon in Windows 8 - Instant FundasΑπ' ότι διαβάζω, στο Preview (σε αντίθεση με προηγούμενες εκδόσεις) η απενεργοποίηση του Metro κόβει και κάποια από τα άλλα καλούδια, αλλά δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω.
Gi0 Μάρτιος 6, 2012 #39 Μάρτιος 6, 2012 minast έγραψε: Ένα γρήγορο ψάξιμο βρίσκει κάτι τέτοιο:How to Disable Metro, Get Old Start Menu But Keep Explorer Ribbon in Windows 8 - Instant FundasΤο οποιο δουλευει μονο στην Developer Preview και οχι στην τελευταια εκδοση, Consumer Preview. Προς το παρον δεν υπαρχει τροπος για την απενεργοποιηση του metro στην Consumer.
swift96gr Μάρτιος 6, 2012 #40 Μάρτιος 6, 2012 (edited) Εκανα αναβάθμιση από τα Windows 7Ερωτηση: Πως αλλαζουμε στον καιρό από βαθμους F σε βαθμούς C; ΕυχαριστωΥΓ. Νομιμα ενεργοποιημένα Windows στο laptop (μεχρι ιανουάριο 2013) Πάει χαλασε ο κόσμος. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 6, 2012 από swift96gr
Recommended Posts